מצטערת.... - אופק

Ms. Librety

New member
מצטערת.... - אופק

אופק... אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב אולי לא כ"כ מתאים לפורום אבל הרגשתי כאילו אתם תבינו אותי יותר.... ההורים שלי מנהלים איתי שיחותעל מה שאני. הם מתביישים בי... אני זאת אני בטח כי אני מתלבשת כמו פריקית פעם לא היה אכפת לי אבל זה ממש מדכא אותי... אני מרגישה כאילו אני כבר לא חשובה לאף אחד... אם אני אמות אף אחד לא יזיל דמעה....

MARMELAD

New member
תפסיקי לדבר שטויות

אם תמותי יהיו הרבה אנשים שיזילו דמעה. ההורים שלך מנהלים איתך שיחות על כמה שהם מתביישים בך פשוט בגלל שזה מה שהורים מסוימים עושים. קחי אותם באיזי, תורידי קצת את הראש, כל עוד את גרה אצלם הייתי מציע לנסות להגיע איתם ליחסים יותר טובים.. עוד מעט תלכי לצבא, ותעזבי את הבית.. טהכל יהיה בסיידר. גם אני כשגרתי אצל ההורים שיל הרגשתי שהם "חונקים" אותי.. אבל במבט לאחור זה לא היה חנק אלא חינוך. וטוב שהם עשו את זה כי אחרת לא הייתה לי תעודה היום, לא הייתי קורא ספרים, לא הייתי מי שאני. אז קחי הכל בערבון מוגבל ותזכרי שההורים שלך הם אלה שהביאו אותך לעולם ושהם אוהבים אותך הכי בעולם!

דרור22

New member
אני יזיל

תראי אני לא יודע מה הסיטואציה שהביאה אותך לחשוב ככה ואני די בטוח שההורים שלך אוהבים אותך לא הבנתי במשפט שלך "ההורים שלי מנהלים שיחות על מה שאני" מה את? מבחנתי את בן אדם ובשבילם לא רק בן אדם אלא גם בת ואת לא צריכה להתבייש במה שאת! (לא שאני יכול לדבר אני עדיין בארון אבל אני די שמח בחלקי)

דרור22

New member
הסוף של המשפט :)

וזה לא משנה אם את לסבית או סטרייטית או כל דבר את עדיין צריכה להיות גאה במה שאת!

למעלה