מצטערת אני חייבת זה השיר הכי

מעניין אותי שאנשים קונים

דיסקים של תעשייה שלמה שסוגדת לשטן מקריבה לו אנשים וילדים ועושה סחר מינע בילדים ואנשים וכח המוזיקה כרוכה בזה בקשר הדוק . זה עדיין לא נתפס בעיני שמה שהולך מאחורי הקלעים של המוזיקה לא גלוי לציבור ושהם אשכרה מקריבים קורבנות בשביל הצלחת המוזיקה

מעצבן אותי שלא מדברים על זה בתקשורת

ושכל מה שהולך שם זו הצגה מתמשכת למצלמה ושזוממוזיקת דמים פלוס ההשפעה שלה על התת מודע

מצטערת אני חייבת זה השיר הכי

בןלט בשטניזם שלו של ליידי גאגא. קודם כל הוא נקרא ג'ודה שזה באנגלית יהודה ויהודה בגד בישו ונתו לו נשיקה לפני הבגידה (יהודה איש קריות). חוץ מהסטיות והמיניות הבולטת בשיר שאופיינית לגאגא ולכל תרבות הפח של מטיוי (שגם שם ברור הסמלים השטניסטים). היא שרה שהיא אוהבת את יהודה היא נותנת ליהודה סימן נשיקה מליפסטיק שיוצא מאקדח (שמסמל את הנשיקת מוות שיהודה יתן אחר כך לישו כאשר יבגוד בו וישו יצלב) היא בוגדת בישו בקליפ (ישו הוא זה עם הזר קוצים). סמלי האילומינטי והשטניזם בולטים ולא בא לי לחזור עליהם והיא אומרת שהיא רוצה את השד יהודה(התייחסות לשדים והעיסוק העל טבעי שלהם עם העולם הזה). כאילו צריך משהו יותר ברור מזה??? https://m.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc

בסוף השיר יש התייחסות למריה מגדלנה

באמונה הוצרית היא הייתה זונה ורצו לסכול אותה באבנים אך היא ניצלה על ידי ישו שהראה לאנשים שגם להם יש חטאים. בשיר פה סוכלים אותה למוות מה שהשטניסטים אוהבים לעשות משום שהם שונאים דתות ואת אלוהים(שהרי האל גירש את השטן מגן העדן השטן הוא מלאך נופל),זה להראות איך אלוהים מכזיב ולכן עדיף לבחור בשטן לכן בקליפ מריה לא ניצלת כמו בסיפור המקורי אלא מתה כי ישו (שהנוצרים מאמינים שהוא אל), אכזב אותה ולא הגן עליה

נ.ב הודעה אחרונה על שטניזם מצאתי הוכחה

שהמוזיקה שלהם אכן משפיעה ומשבשת את הדעת. ראיתי סרט ישן (בתקופה שאנטון לווי והבת שלו היו עדיין בחיים הוא מייסד כנסיית השטן). הראו בתכנית על ילדים שרצחו את ההורים שלהם והקריבו קורבנות לשטן או רצחו ילדים אחרים מדובר בחלק מהפעמים בילדים מבית טוב חינכו אותם טוב אהבו אותם וכדומה. בראיון אחד הילדים שראיינו אותו כבר בבית הכלא אמר שהמוזיקה השפיעה והשטן נכנס לתוכו הוא אמר שהוא היה שומע (טוב הם דיברו שם על מוזיקת מטאל אבל בינינו גם מוזיקת הפופ נגועה), 3 או 4 שעות ביום את המוזיקה והוא אמר שהוא לא מבין לפעמים איך הידיים שלו הרגו את הנער. מסקנה המוזיקה משפיעה לרעה אבל זה תלוי במינון ככול ששומעים אותה יותר המסרים בה חודרים יותר!!

קישור לסרט פלוס אזהרה תכנים קשים

מדברים של על רצח הקרבת קורבנות והתעללות בילדים עבור השטן גם של הורים כלפי ילדיהם לכן מי שרגיש לא סרט בשבילו מדברים גם על השפעת המוזיקה אך מתמקדים במטאל כבד אבל זה כולל גם פופ . בקיצור למי שיש כוח צפייה נעימה https://m.youtube.com/watch?v=CWIDBFcVHOo

למעלה