מצטערת אנשים, על הבורות שלי אבל..

אובלינה

New member
מצטערת אנשים, על הבורות שלי אבל..

משהו בקשר לגיטרות (שאני לא מבינה בהם) לפניי איזה חצי שנה תכננתי לנגן על חשמלית, אבל אמרו לי שאני צריכה להתחיל מגיטרה קלאסית ורק אז לעבור לחשמלית. אז קניתי את גוטה ולמדתי איזה חצי שנה, אבל זה לא ייצא מוצלח, אז עכשיו גוטה סתם עזובה בחדר הקר והאפל.. אבל כמו שאמרתי, השאיפות שלי היו כבר מזמן לנגן על חשמלית, אבל ההורים שלי חושבים שזה עושה חור בראש (אולי בגלל זה הם אמרו שקודם נקנה את גוטה
) קיצר, עכשיו אני רוצה לנגן על חשמלית, אבל אני לא יודעת כמה ההבדלים חזקים (אני אתן דוגמאות ממשהו שאני כן מתמצאת בו: אני מנגנת על אורגן, ולא פסנתר, אבל אני יודעת בכל זאת שיש הבדלים שהם לא כל כך משמעותיים) אז קיצר, גיטרה חשמלית וקלאסית זה משהו שונה לגמריי או שאם אני מנגנת על קלאסית אני אוכל לנגן גם על חשמלית (על חשמלית באיכות של חשמלית) אה ו.. כמה תעלה גיטרה חשמלית שעדיין נחשבת טובה, אבל שתהייה בכל זאת במחיר זול
(איזה שיט, אני אפילו לא יודעת סוגים.. *מסמיקה*) תודה לכל מי שיעזור
בלינה.

או קיי... ../images/Emo168.gif

אז ככה., הבדל בין קלאסית לחשמלית כמובן שיש..., ההבדל בצליל כמובן וכל זה.., אם את יותר רוצה ללכת על ללמוד סולואים וכאלה אז זה טוב שתהיה לך חשמלית., וגם אם לא..., אבל גם האקורדים והכל זה אותו הדבר... אממ... הצליל של הגיטרה אם היא בלי דיסטורשיין ובלי כלום הוא חלק בלי כלום.... וזה לא הכי שווה משהו אם את שואלת אותי.... לדעתי אבל ההתקדמות שלך תהיה גם הרבה יותר מהירה על חשמלית....

bubaale

New member
אממ...../images/Emo19.gif

אפשר להתחיל מגיטרה חשמלית אם את מאוד רוצה.. יש הרבה אנשים שמעדיפים להתחיל ישר מזה. לעומת זאת, לדעתי עדיף להתחיל דווקא מקלאסית- שהנגינה עליה קצת יותר קשה (פיזית), כדי שהמעבר לחשמלית יהיה פשוט יותר. במיוחד אם מאוחר יותר תרצי לדעת גם על קלאסית [שהיא ניידת יותר, ומתאימה, נגיד, לנגינה על החוף עם חברים..], שהמעבר אליה ישר אחרי חשמלית הוא הרבה פחות פשוט.

אובלינה

New member
תודה לשניכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif

אני חושבת שכדאי לי לקנות חשמלית.. בכל זאת יש לי את הקלאסית שלא ממש הצליחו השיעורים עלייה, ואם אתם אומרים שהחשמלית יותר פשוטה (לדעתי גם הצליל שלה יותר יפה.. אבל כל אחד והדעות שלו
) אז כנראה שאני יותר אצליח עלייה.. כל מה שנשאר לי זה לברר מחירים
תאחלו לי בהצלחה
בלינה.. :)

אובלינה

New member
כן, אבל אני יותר אוהבת את הסגנון של

החשמלית.. אבל זה כמו שאנשים יגידו שהם יותר אוהבים צליל של כינור מאשר של אורגן.. צליל=סגנון..
+
בלינקה.

../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

זה כמו ללמוד לנהוג על הילוכים, ואז לעבור לנהוג באוטומטי.

למעלה