"מצטערת, התשובה שלילית"

מצב
הנושא נעול.

hillawr

New member
"מצטערת, התשובה שלילית"

"מצטערת, התשובה שלילית"
ואני הייתי בטוחה שהפעם נצליח, די אחרי שנתיים של נסיונות 3 IVF ושתי החזרות מוקפאים גם אני רוצה. הדמעות ששפכתי אתמול העלו גם הן את מפלס הכנרת, אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי אבל כבר התחלתי לחשוב על הסבב הבא (מזל שיש לי עוד מוקפאים) כי הרי מה מחזיק אותנו אם לא האמונה והידיעה שנצליח?

הילה, אני שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

"מצטערת, התשובה שלילית"
ואני הייתי בטוחה שהפעם נצליח, די אחרי שנתיים של נסיונות 3 IVF ושתי החזרות מוקפאים גם אני רוצה. הדמעות ששפכתי אתמול העלו גם הן את מפלס הכנרת, אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי אבל כבר התחלתי לחשוב על הסבב הבא (מזל שיש לי עוד מוקפאים) כי הרי מה מחזיק אותנו אם לא האמונה והידיעה שנצליח?
הילה, אני שולחת לך
גדול
יש לך בהחלט את החשיבה הנכונה. פשוט ממשיכים הלאה עד להצלחה המיוחלת,עם מלאי חדש של אופטימיות ותקוה. וגם אני בטוח בכל טיפול שהפעם זו הפעם. כך צריך להיות. אז חיזקי ואימצי, ולא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה בהמשך, ומהר !!!!

בטוח=בטוחה ../images/Emo2.gif

הילה, אני שולחת לך
גדול
יש לך בהחלט את החשיבה הנכונה. פשוט ממשיכים הלאה עד להצלחה המיוחלת,עם מלאי חדש של אופטימיות ותקוה. וגם אני בטוח בכל טיפול שהפעם זו הפעם. כך צריך להיות. אז חיזקי ואימצי, ולא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה בהמשך, ומהר !!!!
בטוח=בטוחה

ואחרי הבכי... תרימי את הראש גבוה

"מצטערת, התשובה שלילית"
ואחרי הבכי... תרימי את הראש גבוה
ותזכרי תמיד שיש לך בשביל מה (שמחכה בבית) ויש לך (ולכולנו) עוד מטרה להגשים! בהצלחה ענקית ה-דג של נועה

אוי הילה, כמה שכל שלילי כואב

"מצטערת, התשובה שלילית"
אוי הילה, כמה שכל שלילי כואב
ומתסכל! הרי בכל פעם אנחנו בטוחות שהפעם סוף סוף זה זה! והנה אוטוטו יודיעו לנו שהצלחנו והקץ לנסיונות. טוב שבכית כהלכה. גם השמים בכו איתך... ואני כבר שומעת אצלך את הטון של התקווה לסיבוב הבא. אכן, כדי לשרוד את התהליך הקשה הזה חייבים שתהיה לנו אמונה וידיעה שנצליח! אז שיהיה בהצלחה עם המוקפאים, הילה! (((((((((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))))))))))))

אמאלה2

New member
קודם ../images/Emo24.gif גדול

"מצטערת, התשובה שלילית"
קודם
גדול
בטח שתצליחי! כולנו נצליח! עוד קצת וכולנו שם. מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תביא עימה את המתנה הנפלאה

hillawr

New member
תודה ../images/Emo51.gif

קודם
גדול
בטח שתצליחי! כולנו נצליח! עוד קצת וכולנו שם. מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תביא עימה את המתנה הנפלאה
תודה

תודה על העידוד ובמקביל לטיפול הבא התחלנו "לגלגל" במהירות גם טיפול נוסף לבעלי - צנתור באשכים לאחר שניתוח וריקוצל לא הוכיח את עצמו.

kim clijsters

New member
יהיה בסדר.

"מצטערת, התשובה שלילית"
יהיה בסדר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה