מצטערת לקטוע לרגע את פרץ ההתרגשות

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member

בעקבות ההריונות המרגשים שקורים פה (פשוט נפלא, אין מילים!!!!!) הבוקר עשיתי אולטרסאונד לאחר שישה ימי הזרקה של פורגון (200 I.U), ונצפה זקיק אחד בודד וגלמוד בגודל 10 מ"מ..... יש מקום לאכזבה שלי? יש מקום לדאגה? השלוה שאיפיינה אותי בחודשיים האחרונים בכל הקשור לטיפולים מפנה מקומה לאט לאט והנה זוחלים להם לאיטם לעברי הדאגה והספק. איך יכולתי לחשוב שאוכל לעבור את זה בשלווה, איזו תמימות....

אמאלה2

New member
אנחנו פה גם לריגושים וגם למכאובים

בעקבות ההריונות המרגשים שקורים פה (פשוט נפלא, אין מילים!!!!!) הבוקר עשיתי אולטרסאונד לאחר שישה ימי הזרקה של פורגון (200 I.U), ונצפה זקיק אחד בודד וגלמוד בגודל 10 מ"מ..... יש מקום לאכזבה שלי? יש מקום לדאגה? השלוה שאיפיינה אותי בחודשיים האחרונים בכל הקשור לטיפולים מפנה מקומה לאט לאט והנה זוחלים להם לאיטם לעברי הדאגה והספק. איך יכולתי לחשוב שאוכל לעבור את זה בשלווה, איזו תמימות....
הלוואי וכל טיפול היה בול פגיעה. שהמינון יהיה נכון, שהעוברים יהיו הטובים ביותר ושלבסוף יגיע גם הריון מושלם! לצערנו לא תמיד זה ככה. לפעמים לוקח טיפול-שניים כדי להגיע לפרוטוקול הנכון, לאותו מינון שמתאים בדיוק לך ולא לאף אחת אחרת. לכן, פעם אחת מנבאת בהכרח על הפעמים הבאות. ואת יודעת מה, את רק באמצע, אולי עוד כמה ימים של הרומונים יעשו את זה? סך הכל לא צריך יותר מביצית אחת וזרע אחד ששיעשו את זה, נכון? מאחלת לך המון הצלחה!

מדהים איך ענינו אותה התשובה

הלוואי וכל טיפול היה בול פגיעה. שהמינון יהיה נכון, שהעוברים יהיו הטובים ביותר ושלבסוף יגיע גם הריון מושלם! לצערנו לא תמיד זה ככה. לפעמים לוקח טיפול-שניים כדי להגיע לפרוטוקול הנכון, לאותו מינון שמתאים בדיוק לך ולא לאף אחת אחרת. לכן, פעם אחת מנבאת בהכרח על הפעמים הבאות. ואת יודעת מה, את רק באמצע, אולי עוד כמה ימים של הרומונים יעשו את זה? סך הכל לא צריך יותר מביצית אחת וזרע אחד ששיעשו את זה, נכון? מאחלת לך המון הצלחה!
כשהתחלתי לכתוב את התגובה שלי, שלך עדיין לא הופיעה, וראיתי אותה רק אחרי ששלחתי את שלי. ול אםל2, זה רק מראה כמה התשובות שלנו נכונות. אז באמת, אין לך שום סיבה להתחיל לדאוג.

אמאלה2

New member
לא יאומן קראתי גם ../images/Emo13.gif רק כמה שגיאות

כשהתחלתי לכתוב את התגובה שלי, שלך עדיין לא הופיעה, וראיתי אותה רק אחרי ששלחתי את שלי. ול אםל2, זה רק מראה כמה התשובות שלנו נכונות. אז באמת, אין לך שום סיבה להתחיל לדאוג.
לא יאומן קראתי גם
רק כמה שגיאות
בהודעה אחת שלי.... כמובן שהתכוונתי שפעם אחת לא(!!) מנבאת את הפעמים הבאות... ו"הורמונים" ולא רומנים או מה שכתבתי שם...
כמו שאומרים העיקר הכוונה

קודם כל, אנחנו כאן גם לשמוח וגם

לעזור כשצריך, אז את לא צריכה להצטער. לגבי הגודל, זה בסדר גמור , ועדיין מוקדם לדעת אם יצטרפו אליו זקיקים נוספים, או לא.אין טעם להכנס לאכזבות בשלב כל כך מוקדם. גם מקום לדאגה אין,אם אני זוכרת נכון, זהו הטיפול הראשון שלך, ולגבי מינונים של הזריקות,הרופא שלך לומד אותך, ורואה כיצד את מגיבה, ובעיקבות זה הוא ישנה ויתקן , אם צריך. תשאירי את הדאגה לרופאים.תנסי להשאר שלווה, זה יואיל לך ולמשפחתך, ואם תדאגי זה לא יתרום לך כלום. חוץ מזה, במקרה הכי הכי גרוע, גם אחד זה מספיק, לא ?
בהצלחה, ומחזיקה לך אצבעות. תמי

אםל2

New member
שוב תודה על העידוד, בנות

לעזור כשצריך, אז את לא צריכה להצטער. לגבי הגודל, זה בסדר גמור , ועדיין מוקדם לדעת אם יצטרפו אליו זקיקים נוספים, או לא.אין טעם להכנס לאכזבות בשלב כל כך מוקדם. גם מקום לדאגה אין,אם אני זוכרת נכון, זהו הטיפול הראשון שלך, ולגבי מינונים של הזריקות,הרופא שלך לומד אותך, ורואה כיצד את מגיבה, ובעיקבות זה הוא ישנה ויתקן , אם צריך. תשאירי את הדאגה לרופאים.תנסי להשאר שלווה, זה יואיל לך ולמשפחתך, ואם תדאגי זה לא יתרום לך כלום. חוץ מזה, במקרה הכי הכי גרוע, גם אחד זה מספיק, לא ?
בהצלחה, ומחזיקה לך אצבעות. תמי
שוב תודה על העידוד, בנות
הרופא הוסיף עוד 4 ימי זריקות ושוב אולטרסאונד. אגב, רק עכשיו נפל לי האסימון: הטיפול אמנם ממומן ע"י קופ"ח (עם 50% החזר ממכבי מגן על ההשתתפות העצמית, שזה כ 500 ש"ח), אבל רק הזריקות עצמן עולות כ 1000 ש"ח (4 אמפולות של כ 20 ש"ח כ"א לכעשרה ימים פלוס דקא פלוס כוריגון). סליחה שאני עוסקת בעניין כלכך ארצי, ושאסור לערב כסף עם קודש הקודשים ,ונכון שאם צריך הייתי מוותרת על מיליון ואחד דברים כדי לממן את הטיפולים, אבל אני קצת בהלם...

מצטרפת לדבריהן של קודמותי

מצטרפת לדבריהן של קודמותי
אכן, הפעם הראשונה היא במידה רבה - עד כמה שזה נשמע נורא - "ניסוי כלים". בודקים מה עובד עלייך, לאילו חומרים את מגיבה, באילו מינונים, לכמה זמן. ייתכן מאוד שנצפו עוד זקיקים, אבל מכיוון שהם קטנים מ-10 לא נהוג למנות אותם עד שיגדלו. מסתבר שהדיכוי עשה עלייך עבודה טובה מדי ולוקח לך זמן להגיב. גם זה קורה. ויש טיפולים כאלה שאפילו מצליחים. האם כבר שוחחת עם הרופא שלך או האחיות? האם קבלת הוראות להמשך? ייתכן שיאמרו לך להמשיך באותו המינון ליומיים נוספים ולחזור למעקב אולטרסאונד ודם נוספים (אגב, מה התוצאות של בדיקת הדם?) וייתכן שדווקא יאמרו לך להגדיל את המינון ולחזור על המעקב בעוד יומיים. מה שבטוח שמצפה לך מחזור הזרקות ארוך הפעם, אבל אין עדיין שום מקום להספיד את הטיפול. דווקא שלווה זה בהחלט דבר מומלץ (למי שיכולה) וחבל שתפרדי ממנה כל כך מהר. שיהיה בהצלחה, אםל2

מצב
הנושא נעול.
למעלה