מצטערת מראש...

מצטערת מראש...

שאני לא משרשרת,אבל הייתי חייבת להגיב על שרשרת ההודעות שנכתבה פה בתגובה לסיון,ורציתי שתקראו ותפנימו... אוקיי,אז רוב האנשים בפורום הזה הם בגילאים שמה שמעניין אותם זה הכיף והחברים שבצופים,וזה אחלה! אבל להגיד שערכים ואידאולוגיה זה שטויות?להגיד שזה מייבש את הפורום ומשעמם? יש הרבה הבדל בין כיף לבין להגיד שערכים זה שטויות,זה לא חייב להיות זה בצד זה! אפשר גם להנות וגם לספוג קצת ערכים! לזאת שאמרה שערכים זה שטויות-תראי,את עכשיו בכיתה ח´,אבל בשנה הבאה,אני מקווה שעד הקורס חמישיות,את תביני שערכים זה לא רק מן דבר כזה שמוזכר מדי פעם,ערכים זה פשוט חלק ענקי בלתי נפרד מהתנועה.לתנועה יש כל כך הרבה מהות,וכל כך הרבה מסרים,ובאיזשהו שלב את תפנימי ותביני את זה,את תביני שאנשים פשוט חיים לפי הצופים,כי הם מאמינים בזה,כי הם מזדהים עם זה,וכי הם תומכים בזה. אם לומר את האמת,מה שכתבתם פה היה מעליב משהו...כלומר,אני מבינה שערכים זה לא עיקר עיסוקכם בצופים,אבל לא צריך לזלזל ככה במשהו שאני ועוד אלפי בני נוער ברחבי הארץ משקיעים בו את הנשמה! שלא תבינו לא נכון! אני חושבת שזה אחלה להיות משוחררים ולהנות ולכייף,אבל יש הרבה הבדל בין זה לבין הזלזול שהפגנתם כלפי האידאולוגיה וכו´. ולסיון-נכון,יש פה מקום לקצת יותר ממורל והכרויות,אבל הם בסך הכל חניכים שחיים את החיים שלהם,הם לא התחייבו לצופים כמו שכב"גיסטים,הם לא חיים את הצופים כל הזמן,זה בסך הכל משהו שיש להם פעמיים בשבוע במשך שעה וחצי..זה בטח מאוד מהנה בשבילם,אבל הם לא משקיעים בזה את החיים שלהם,והם גם לא צריכים! בימים הקרובים,כשיפתח פורום השכב"ג(בניהולי!),אני מקווה שכל הדיונים האלה יגיעו לשם,וכל המורל וכו´ ישאר פה,ואז כל שיחה במקומה תונח :) רוני היפה והצופה,משבט אלון השולט(סיכמנו שיש מקום גם לזה,נכון?:))

אם היית ממש מתעמקת בטיעונים שלי...

(כן,כן זו פופיקית (= ) היית רואה שאני יודעת שהתפקיד של המדריכם זה תוך כדי ההנאה להעביר לנו ערכים, ושאין לי שום בעיה עם זה, להיפך. וכשלך יהיה פורום שרב הנושאים בו זה רק אידאולוגיה, ערכים וכו´, את תראי שזה פורום יבש ומשעמם. כי כשאני רואה בפורום הזה הודעות על אידאלוגיה, מצטערת מאוד, אני לא קוראת אותם. אז כל אחד והטעם שלו, ואפשר לכתוב מ-י-ל-י-ו-ן הודעות על אידיאולוגיה וערכים, ועוד כמה על נושאים אחרים, לא קשורים, וכל אחד, כולל אותי יקרא את מה שהוא מתעניין בו. מה שהפריע לי בהודעה של סיון, הוא ההתנגדות המוחלטת להודעות שלא מוצאות חן בעיניה, כך שבפורום יהיו רק הודעות על מה שמעניין אותה.(ערכים ואידיאולוגיה). כל אחד והטעם שלא, ואת מוזמנת, גם סיוון מוזמנת, וגם כל השאר, לכתוב איזה הודעות שאתם רוצים על מה שאתם רוצים, ולא לצנזר או להעיר על הודעות אחרות. גג.
ענת

סיון ...

New member
ענת...

בתור מנהלת פורום צ-ו-פ-י-ם אני בכלל לא מבינה איך את מנהלת את הפורום הזה אם הודעות על ערכים ואידיאולוגיה לא מעניינות אותך, בשביל מה הפורום הזה נועד? מעבר לכל הכיף שיש פה בעצם המטרה היא צופים...וחלק נרחב מאוד במושג צופים זה המהות-הערכים והאידיאולוגיה של התנועה! ובפעם האלף אני חוזרת בחיים אבל בחיים לא אמרתי שיהיו רק הודעות על מה שמעניין אותי...נתתי לכם נק´ למחשבה ואמרתי שבין כל הצחוקים והכיף שלכם יהיו גם הודעות עם קצת יותר עומק. ואם אני לא אביע את דעתי אז מה המהות של הפורום בכלל?! חלק מכל פורום זה מקום להבעת דעה,ולהעברת דעה. בתור מנהלת פורום את צריכה לדעת את זה.... אכזבתם ובגדול! זה לא חכמה לפתוח סתם פורום,צריך גם לדעת מה לעשות איתו!!!!

עזבו את המנהלת...

כמעט אף חניך (כולל קורסניקים) לא יודע מבין כמעט כלום בערכים... בשביל זה פותחים עכשיו פורום שכב"ג.

אוי אוי אוי...

את בכלל לא מבינה למה התכוונתי! אין לי בעיה שיהיו הודעות על האידאולוגיה ועל הערכים!!! תביעי את דעתך כמה שאת רוצה!!! רק דבר אחד, אל תסתמי פיות לאנשים.נקודה. כל אחד שיביע מה שהוא רוצה, ושכל אחד יגיב איך שהוא רוצה, אבל למה להגיד לאנשים מה לכתוב ומה לא?!

לא נכוון!

את הבנת אותנו לא נכון... אין לנו בעיה אם יכתבו על ערכים. להפך! אנחנו נשמח מאד.. לא ראית את הטגליינס? אם ללא כדאי שתיסתכלי כי יש שם הודעות מענינות! חוץ מזה, זה שאני וענת מנהלות, לא אומר שאנחנו צריכות לעשות פה הרצאות בעיניני ערכים! מי שיודע על זה הרבה, ורוצה לכתוב על ערכים מוזמן... וכמו שאמרתי כבר... בטוח יהו על זה תגובות מאד מענינות! אם את כל כך רוצה, תעשי ניסוי ותיכתבי הודעה על ערכים... ונראה...
יו אול חן

טוב,זהו!

הויכוח הזה כ"כ מטומטם וחסר טעם, כי אנשים פה קוראים את מה שהם רוצים לקרוא.... מצטערת,אני סיימתי עם זה. תעשו עם הפורום הזה מה שבראש שלכם...דווקא היה לו פוטנציאל.!

Shibby!

New member
אני שוב מניק של טל

תתלו אותי? טוף אז את לא מנסה להבין מה אני אומרת.. את רק שקוע בנקודה שלך... כל מי שרוצה מוזמן לכתוב על ערכים וכבר אמרתי את זה! ולא הססתכלת בטאגליינס? את יכולה עכשיו יש אחד שקוראים לו ושוב על הערכים.. או משהו כזה תקראי אותו

למעלה