מצטערת על האיחור

• פותח הנושא פוD
  • פורסם בתאריך

פוD

New member
מצטערת על האיחור ../images/Emo70.gif

אני עכשיו מתרגמת את... עיוורת חירשת, אילמת הנה זה בא

פוD

New member
עיוורת חירשת אילמת...

נגמרים לי הטיעונים והרעיונות בכל פעם שהאנטומיה (הגוף) שלך מופיעה מולי כי האהבה הזאת כבר לא מבינה לא עצות ולא דברים מוצדקים היא מודנת מתירוצים וחסרים לה מכנסיים האהבה הזאת כבר לא מניחה לי לעמוד על הרגליים כי היא כבר הספיקה לשבור לי את העקבים גם אם אקום אני אפול שוב אם תתקרב שום דבר לא יעזור לחסרת תועלת הזאת פזמון: טיפשה, עיוורת, חירשת, אילמת מגושמת, מפגרת, מטומטמת זה כל מה שהייתי בגללך הפכתי להיות דבר שלא עושה שום דבר חוץ מלאהוב אותך אני חושבת עלייך יום וליל ואני לא יודעת איך לשכוח אותך כמה פעמים כבר ניסיתי לקבור אותך בזכרוני אך גם אם אגיד: די, מספיק! זה עוד פעם אותה היסטוריה כי האהבה הזאת תמיד יודעת לגרום לנשום נורא עמוק היא מביאה אותי מהצד השמאלי וגורמת לי לריב עם העולם אם הייתי יכולה לשלח מעליי את קולך אם הייתי יכולה לברוח משמך אם הייתי יכולה לקרוע מעליי את ליבי ולהתחבא כדי לא להרגיש מחדש... פזמון: טיפשה, עיוורת, חירשת, אילמת מגושמת, מפגרת, מטומטמת... עיניים גדולות, שחיפית, מכוערת, מקולקת מגושמת, טיפשה, איטית, מפגרת, לא רצויה לגמרי לא ניתנת לשליטה אתה שם לב ולא אומר לי כולם אתה רואה שנהייה לי כבר קשר בראש מקום שרק אתה יכול לעזור לי בו ואתה לא מקשיב לי למה שאני אומרת לך תסתכל טוב למה שאתה הולך לעשות איתי פזמון- חוזר על עצמו... וזהו

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif וואאאאאאאא

תודההה :)) זה פשוט מהמם !! אני חולה על השיר הזה מאז ששמעתי אותו בחנות של מתאים לי

shahar666

New member
איזה יפההההה../images/Emo70.gif

תודההההה
באמת שיר מדהיםם אני חולה עילו איזה מילים :)

perrinat

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יפה
והעלתי למאמרים.

למעלה