מצטערת על הבורות,

מצטערת על הבורות,

אבל במעריצה מתחילה עסקינן. ההתמכרות שלי לפינק פלויד התחילה בשטיפת מוח מצד האקס, שלא התייאש עד שהצלחתי לזמזם את wish u were here מתוך שינה. היום, בעודי עושה את צעדיי הראשונים בין האלבומים המרובים של פינק פלויד, אני חשה קצת חוסר התמצאות בין השלל הרב. התחלתי באלבום wish u were here לפי המלצות המוכרים בחנות, ואכן נהניתי. יש למישהו כאן המלצה לאלבום דומה שלהם? (והכוונה למשהו רך, שלא יפחיד מתחילה שכמוני, שלא כמו הסרט שלהם שגרם לי לזעזוע נפשי במשך שבועות). ותודה לא' שעזר לי לראות את האור...או שמא את ה- Dark side of the moon
יומטוב, העלמה.

המלצה:

האלבום Meddle או האלבום Atom Heart Mother. עדיף מדל. אלבום שקט למדי, ואחרי שתכירי את Echoes (שיר מתוכו), תודי לי שהראיתי לך את האור
.

האור בקצה המנהרה?

עד כדי כך? בסוף עוד תדרוש בתמורה את בני הבכור, או משהו. לא ידעתי שפינק פלויד יעלו לי כל כך הרבה
ואגב,אם במחיר עסקינן - בגלל המחירים השערורייתים של הדיסקים בארצינו הקטנטונת, מה עדיף: לקנות אוסף או ללכת על דיסק אחד בכל פעם (מה שאומר שאולי בערוב ימיי אני אצליח להגיע למנוחה ולנחלה של אוסף דיסקים מלא)? העלמה, מפתחת התמכרות לדברים שמהם היא צריכה להיגמל.

pink floydror

New member
אההממ

למען האמת, פינק פלויד הם אחת מהלהקות שעם כמה שזה יקר, את חייבת לשמוע אותם לפי אלבומים. ועוד משהו :), בכל אלבום של פינק פלויד(לפי דעתי) את תמצאי את האור בקצה, ובלי קשר, אני חושב שכדאי לך להקשיב עכשיו ל Animals. ברוכה הבאה לפורום:)!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחר והפלויד עברו כמה תקופות שונות, בהן יצרו מוסיקה בעלת אופי שונה לחלוטין אחת מהשניה, יתכן שתרצי להתחיל דווקא באוסף, שיתן לך "על קצה המזלג" מכל אחת מתקופות אלו. אוסף כזה הוא Echoes שיצא לפני שנתיים. זהו דיסק כפול, אבל, ולא זול. בנוסף, חלק מהקטעים שם אינם מופיעים באורכם המקורי, המלא. אלטרנטיבית, הייתי ממליצה לך דווקא ללכת אחורה מ-WYWH, במובן הכרונולוגי, ל-DSOTM או MEDDLE, ולא "קדימה" ל-Animals, שהוא אלבום בוטה וצורמני בהרבה.

היא כבר שמעה את הדארק סייד

וכמו שציףציף אמרה, אנימלס יותר מדי טראומתי, והיא ביקשה משהו שלא יקפיץ אותה כמו The Wall.

ברוכה הנמצאת,

תודה לכולם על ההמלצות ועל קבלת הפנים החמה. אני אחזור אליכם בהקדם עם רשמים/טראומות חדשות
העלמה.

NIR Y

New member
איך את יכולה להמליץ על אוסף

לפני כמה ימים ישבתי בבית קפה ושמעתי איזה אוסףשל פינק פלויד אני מתאר לעצמי אקהוס ופשוט לא יכולתי לשמוע את זה אני ממליץ על דארק סייד אוף דה מון במיוחד אחרי וויש יו וור היר

Miss CB

New member
ברוכה הבאה...!!

גם לדעתי, מדל או אטום הארט צריכים להיות האלבו םהבא שתשמעי... שניהם מעולים כמובן, אבל קחי בחשבו ןשלאטו םהארט קצת יותר קשה להתחבר בהתחלה, כיוון ששיר הנושא שם הוא יצירה בעצם, כלומר שיר אינסטרומנטלי, באורך 23 דקות...

Miss CB

New member
שיש, כמה טעויות כתיב... ואגב,

בקשר לשאלה האם כדאי אלבומים או אוסף: אומנם אוסף יתן לך תמונה כוללת של העסק, בכל זאת אני לא יודעת אם זה הרעיון הכי טוב. וזאת בגלל שתי סיבות: הראשונה, שפ"פ שומעים לפי אלבומים ולא לפי שירים, כי לכל אלבום יש ייחוד משלו, סדר שירים שחשבו עליו וקונספט, ושמיעה של שירים בתפזורת די תהרוס את זה. סיבה שניה - אני לא יודעת מה איתך, אבל אם אני קונה אוסף, אני בדרך כלל גם נשארת איתו ומשתמשת בו כתירוץ למה לא לקנות אלבומים אח"כ. כי זה יקר, האוספים, ואח"כ גם לקנות עוד ועוד אלבומים זה לא קל... אבל תמהרי עכשיו יש מבצע ברשתות הגדולות של הדיסקים, כמעט כל פינק פלויד* ב60 ש"ח נדמה לי. *כמעט כל = כולם חוץ משניים או שלושה, איך לא, דווקא השניים שלושה שאני מחפשת.

למעלה