~מצטערת על הדיליי~ שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
~מצטערת על הדיליי~ שרשור חיובי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם
(ולמתי שיש אז בהצלחה במועד ב' במתמטיקה
)

xXx Lilo xXx

New member
אני ^^"../images/Emo29.gif

ראשון- לומדת למת' :S שני- בגרות במת' || קופ"ח שלישי- רופאת שיניים
רביעי- אולי אולי אולייייייי בייביסיטר חמישי- אולייי והלוואי ת"א :O שישי- אלוהים יודע מה S: שבת- עוד שבוע עבר, ואוו.

../images/Emo110.gif

ראשון- ת"א שני- מתארגנת למחנה שלישי- מחנה רביעי- מחנה חמישי-מחנה שישי-מחנה שבת-מחנה [גם יום ראשון אחרי זה מחנה ואני חוזרת בצהרים -אחרי צהרים ככה, אז אני לא אהיה פה עד אז.]

Emergency Exit

New member
יאאא תהני במחנה../images/Emo13.gif

אני יוצאת שבוע הבא ל9 ימים כי אני בשכב''ג..

Sacred Lie

New member
שוב השכב"ג הזה?

חברה שלי,[ מבת חפר-בגלל זה מה הקשרO: ]גם כתבה את זה בהודעה במסן. מה זה לעזאזל?! :OO

../images/Emo210.gif ווהו , שבוע חדש ! ../images/Emo6.gif

לא ממש , הוא יהיה מלא בצופים וחוסר חיים
ראשון יום עבודה מ4 עד סוף החיים ><;; + למצוא מי נוסע איתי לת"א מחר :) +ישנה אצל סבתא כי מחר אני צריכה להיות מוקדם בקייטנה . שני מחליפה מישהי בקייטנה (100 שקל על כלום , יאי
) + נוסעת לת"א כי קבעתי עם מישהי מפורום שלישי בטח יתקעו איזה יום עבודה בצופים
רביעי כנ"ל + ישנה אל סבתא כי מחר אני צריכה להיות מוקדם בקייטנה . חמישי מחליפה מישהי בקייטנה (שוב 100 שקל על כלום , יאי
) שישי ת"א עם חברות הכי טובות ואח'כ שיחת שיבוצים
שבת ישנה הרבה הרבה ^^ איזה טוווופי , יש מצב ענקי שנותנים לי שנה הבאה את התפקיד שאני רוצה כי שלושת המדריכים אמרו שזה מתאים לי ואני יכולה !@#$

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- עובדת ^^ שני- עובדת שלישי- עובדת רביעי- עובדת חמישי- עובדת שישי- ישנה >< שבת- SOS [?]

נסטי XD

New member
שבוע מעצבן

ראשון- כלום שני- כלום שלישי- עדיין כלום רביעי- חברה שלי נוסעת לבת-ים, כי היא טסה יום ראשון חמישי- כלום, עם עצמי שישי- כלום שבת- כלום

Emergency Exit

New member
אניייייייייי../images/Emo6.gif

ראשון- בקניון\ סופר פארם\ מכינה תיק לטיול שני- בקורססססססס חמישיות! \ פעילות בהתנדבות שלישי- בקורססססס רביעי- בקורססססס חמישי- בקורסססס שישי- יום אחרון! האהאהאעע
חוזרים הביתוש שבת- נחהההההההההההה. Home sweet home \ אולי חוגגים לאמא יומולדת ושבוע אחרי זה -מחנה קיץץץץץץץץץ

למעלה