מצטערת על ההודעה החדשה...

מצטערת על ההודעה החדשה...

פשוט יש לי תמונה של שלוק!! מממ... זאת תמונה של הראש שלו בגלל שזה מהחימום בתחרות שהייתה בנצר לפני שבועיים... והייתי ממש מכוערת כי הייתי עם צמה לא עם פזור אז חתכתי..
טוב אז סתכלו..

Shai Felton

New member
תשימי את כל התמונה../images/Emo13.gif../images/Emo55.gif

כמה את מתחרה איתו?

ממממ.. שרשרו גם אתם

תמונות של הסוסים שאתם הכי הכי אוהבים...
וככה ההודעה שלי תהפוך ללא סתם הודעה שתופסת מקום..

*סתם הודעה שתופסת מקום-תיקון

ולא רוצה כי אני ממש מכוערת בתמונה הזאת! אם אני יצלם ותהיה לי תמונה שלי אני ישים.. יש לי עם הכלבה שלי.. עוזר? ואני כבר לא מתחרה איתו לצערי הרב..
כי לקחו אותו לפנסיון...

וואי!! תודה רבה רבה רבה!!

גם אני חושבת ככה!! וזאת עובדה!! ואתם יודעים עוד משו..? צביקה אחד המדריכים בחווה אז שאלתי אותו על מי אני ירכב אם אין שלוק יותר אז הוא אמר שיש עוד סוסים וכשיסיימו את הפנסיון עליו אז אני יעשה עליו.. ז'תומרת שבעונה הבאה כמעט בטוח שהוא יהיה שלי.. זה עכשיו רק תלוי באמא שלי.. אם היא תרצה כי אבא שלי חולה עליו!! יששששש!!! שימו תמונות של הסוסים שאתם הכי הכי הכי אוהבים מהחוות שלכם!! וואי אני מאושרת..

תגובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מבקשת!! נכון יפה?? הוא כזה שווה!!! וואי אני חולה על הסוס הזה!!!!!!!!

mkuzi

New member
פשוט כנסי... ../images/Emo150.gif

בתמונה הראשונה נדמה שהוא מקשיב למוזיקה... כך שהוא באמת נראה יפה!!! אני מאמין שאת עוד תיראי אותו הרבה אם כוח הרצון הזה... אנשים כחמים אמרו:"אין דבר העומד בפני הרצון" ניראה לי שזה די מתממש אצלך

mkuzi

New member
כחמים=חכמים...

דוקא פה התאמצתי לוודא שלא לטעות אבל בכל זאת היקלדתי מהר מדי... אוף זה כזה מעצבן...

אסף 1989

New member
לא רוצה לפגוע בך אבל

אני לא מבין אף אחת מהבדיחות שלך, כאילו, אני מנסה כבר שעה להבין למה התכוונת ואני פשוט לא מצליח, אוליי זה פשוט הדביליות שלי אבל... טוב...לא יודע, לא משנה

mkuzi

New member
אני? נפגע מה פתאום?../images/Emo6.gif ../images/Emo150.gif

אתה כנראה לא מבין את השפה בה אני כותב (אולי היא פשוט נמוכה מדי בשבילך אדוני רם המעלה
) לא כתבתי שום בדיחה אפילו לא אחת למיטב זכרוני הגרוע. דבר אחד ויחיד אכתוב והוא לא יהיה פילוסופי: לא נפגעתי ולא אפגע מהודעות כגון אלה הרי מקסימום ימחקו את ההודעות...

יוווווו!!

טוב.. זה לא שולח אני ינסה מחר... נראה לי שזה גדול מדי... טוב לא משנה מחר אני ינסה.. אזזז... מה קורה איתכם? היה לי שיעור מזה כיפי היום..:) הייתי על קרן סוסה מטומטמת ומצחיקה! יש ל מרטינגל אז היא כל שנייה עושה עם הראש סיבובים גדולים וזה מזה מצחיק כמעט היא דפקה את הראש שלה בראש שלי! חחחחח... לא משנה... מממממ.... אזזז... היום.. עשיתי גריד של 4 איתה איזה מצחייייייק!! חחח... נקרעתי היום.. חחח... טוב ספרו גם משו..:)

יוווו... היום היה לי מזה כיףף!!

אני וחברה שלי באנו מהביצפר לחווה, התחלנו להבריש (כי באנו בשלוש)... והום זה היה היום אם הכי הרבה ביש מזל! חטפתי כאלה מכווות!! יוו.. אנ'לא באה ביום רביעי יותר לחווה.. חחחח... סתם תקשיבו.. בהתחלה לא הייתה לי חולצה להחליף ואז עיקמתי את הרגל, אחר כך הוצאתי את תהילה הפונית הכי מתוקה בעולם (חוץ משלוק!! רק ששלוק הוא לא פוני חחח...) וחשבתי שאפשר להבריש אותה בתא אבל לא היה לי מקום לזוז..
אז הוצאתי אותה.. אחרי זה החזרתי אותה ואזזז... סוסה נשכה אותי ברגל אחרי זה הלכתי לשבת על הדשא ושמתי את היד על עוקץ של דבורה (זה כאבבב... חח... אבל צחקתי...) ואזזז... איכפתי עוד סוס ועיקמתי את הרגל בתא שלו ואחרי זה כווולי נרטבתי.. ובסווווף.. גיליתי שכל הזמן הזה הייתה לי חולצה בתיק! טוב... ובקשר לתמונה אנ'לא מצליחה לשים אין לי מושג מה יש לזה...

אה!! ושכחתי..

שתהילה היום.. אז ניקיתי לה פרסות ויש לה זנב ארוך עד לריצפה.. אז כדי שאני יעזוב לה את הרגל הצליפה בי בפנים וזה כאב לאללה! חחחח... זהו!

למעלה