מצטערת על ההצפה אבל אני סתם מתלהבת

the z girl

New member
מצטערת על ההצפה אבל אני סתם מתלהבת

כן כן אני מתלהבת תערפו את ראשי הנושא הוא שהרגע קראתי שהשיר the anthem נכתב יענו כדי של"לוזרים" יהיה איך לעבור את היום (לא זוכרת בדיוק איך זה היה כתוב זה לא המילים מדוייקות ובקיצור שזה נכתב ל"לוזרים") ואני מתה על השיר הזה זה אומר שאני "לוזרית"? חח...מגניב.. אני צריכה לשנות את השם שלי ל the L girl the lozer girl- :) תגיבו.. משעמם לי מוות...

the z girl

New member
עוד שאלה עוד שאלה עוד שאלה

בילי אילם?? כי ראיתי סרטון ובנג'י (למדתי) אמר בילי מוסר תודה (מתוק) ואז בילי לא אמר כלום הוא רק עשה עם השפתיים ט'נקיו ושלום קטן עם היד.. הוא אילם? מה קורה פה? הוא גם חמוד.. אבל ג'ואל גם ואממ.. את פול אני לא מכירה טוב

לאאאאאאאאאאאאאאאא

בילי לא אילם!!! הוא ממי!!! אני מתה עליו!!! הוא כזה חמודדדדדדדד!!! אם תקני את הדיסק החדש, ותראי את הסרטון, אז הוא מדבר שם על הקטע שהוא הכי אוהב במופה והוא אומר שזה החמש דקות לפני המופע והוא אומר המון LIKE והוא נורא ממי ^-^ אני מתה למצוא את הדיסק הראשון!!!!!!!!!!! אבל אני לא קנה דיסקים בארץ וקו לי את השני בטעות בחו"ל.. כי אבא שלי חשב שהוא קונה אותו לאח שלי והוא קנה לי אז 2 מתנות.. חיחי... אבל אני מתה לקבל את הדיסק הראשון! הממ אני צכה לבקש מההורים שלי שעכשיו בקנדה *_*

BryNicky

New member
הא?

את בטוחה שזה היה The Anthem??
לא Little Things במקרה??

¥EleVatioN¥

New member
לא את לא לוזרית..../images/Emo129.gif

פשוט יש המון ילדים שמציקים להם כי הם שונים ונראה שהם היו ילדים כאלה ועכשיו הם שרים שיר עידוד לילדים שמרגישים ככה והם אומרים שהם צריכים להיות עצמם ולא מה שהחברה מכתיבה ולא בילי לא אילם הוא פשוט לא אוהב לדבר ככה זה נראה

suffgy

New member
השיר שנכתב ללוזרים..

הוא לא The anthem, אלא Hold on עד כמה שאני יודעת...

¥EleVatioN¥

New member
לאלא../images/Emo129.gif

יו פעם 3 שאני צכה לכתוב את זה!!!!! הולד און זה שיר שנכתב לילדים במצוקה כזה [שההורים עזבו אותם או מכים אותם..שלא נדע..] אז זה שיר עידוד שיעודד אותם להמשיך הלאה לא להתאבד או לעשות שטויות אחרות.

FreakyPunkGirl

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

תודה אורלע
בדיוק עמדתי לכתוב את זה בעצמי..

למעלה