מצטערת על ההתפרצות לפורום

Grace

New member
מצטערת על ההתפרצות לפורום

אבל פשוט יש לי שאלה והיא קצת דחופה - אודה מאוד אם תתייחסו אליה הלילה. האם ירידה דרסטית במשקל היא אחד הסממנים של סרטן?

rubber duck

New member
לגרייס

ראשית אינני רופא אולם עד כמה שידוע לי ירידה דרסטית במשקל יכולה להצביע על המון המון דברים סרטן הוא אחד מהם אבל עם סיכוי ממש קלוש מניסיון ישנם סממנים רבים אחרי שמעידים על הימצאות מחלה גידולית וירידה במשקל הוא סממן שמתגלה רק בשלב מאורח יחיסת - לרוב הרבה אחרי הגילוי עצמו גשי לרופא המשפחה שלך הציגי לו את המצב ובקשי ממנו טיפול הולם אני בטוח שהוא ידאג ויטפל כפי הדרוש שרון
מנה שחשוב זה לגשת ולא לדחות - סביר להניח שמדובר בדבר פעוט ובכל זאת חשוב לטפל

rachell

New member
גריס יקרה

אני מצטרפת לדעתו של שרון לגבי ירידה במשקל ואם תשותתי בדפי פורום זה תגלי עד כמה אנו "מביאי" אלינו את הסרטן או "מזמינים" אותי לכן הצעתי אליך ראשית לגשת אל רופא המשפחה ולדווח על ירידה דרסטית במשקל (לא ציינת כמה) אני כאשר ירדתי כך (10 קילו ואכלתי כמה שרציתי) התגלה לי טפיל בקיבה וכבונוס קשר גם סרטן אבל זו אני האמיני בטוב והזמיני לעצמך רק טוב...........

ד י א ן

New member
כן...וגם ..../images/Emo5.gif

של אנורקסיה נוורוזה.. ושל אולקוס.. ושל דיכאון קליני.. ושל .... בקיצור..יקירתי למה לך לחפש מחלות אקזוטיות כאשר רוב הסיכויים כי את סתם חולה בשפעת..? וברצינות, באם את מודאגת בענין ירידה משמעותית במשקל משהו כמו עשרה אחוז ממשקל הגוף בפרק זמן קצר של כחודש ימים, פני לרופא המשפחה בקשי לערוך בדיקות דם ובטח גם תשאלי על סימפטומים נוספים. רוב הסיכויים כי אין זה סרטן. המון בריאות ושקט נפשי.

למעלה