מצטערת, על הפנים של פרק

Mikee PM

New member
מצטערת, על הפנים של פרק

והכי דבילי היה הקטע עם הצ´קראם. כן, הוא חזר בדיוק ברגע המתאים. איפה הוא היה? ריחף לו ביונוספרה? פדיחה למיסי גוד ופדיחה לסדרה.

shiRan WP

New member
אני דווקא אהבתי

בטח כבר רשמתי מקודם איזה פעם (פעמיים...או שלוש) אבל לדעתי זה היה פרק מהמם... ואיזה הופעה של קיוין (סמית´) love you ares and love you xena -שירנוש

canimal

New member
זה היה כל הקטע

הם הראו שהשאקראם עף בין ההרים כל הזמן הזה בגלל זה היא תפסה אותו בסוף. איך היא ידעה שהפיוריז יעמדו שם... אין לי מושג. או למה לא פשוט לתת לאיב לזרוק תשאקראם עליהן. אבל כיעות למסורת הזינאית זינה חשבה על הכל. וזה נחמד כשיש שימושים חוזרים ב"טריקים" כי זה נותן לסדרה אמינות. (ראה זריקת שאקראם ב BTDT)

Mikee PM

New member
ייתכן, אבל...

אני מעדיפה את זינה קצת יותר ריאליסטית וקצת פחות פנטזיה. למען האמת, הפרקים שהכי אהבתי עד היום היו The Debt ו - A Day in a Life.

Dafi the Mighty

New member
אממ...

מה עושה את The Dept ליותר ריאליסטי מComing Home? אני פשוט לא מבינה...

גם אני לא, אבל אני חושב שזינה,

שמוגדרת כסדרת "דרמת פנטזיה", לא מצפים ממנה להיות ריאליסטית יותר מכל סדרה אחרת, ובאמת יש בה המון חוסר הגיון וחוסר המשכיות, אבל זה מפריע לנו לאהוב אותה?

אני חושבת שבסדרות כמו "זינה"

יותר מאשר בסדרות כמו "אי.אר", "הבית הלבן" או "חברים" קשה להנות מפרק בודד בלי להכיר את הסדרה קודם. יש קונטקסט מסוים, מטען ציפיות מסויים שאנחנו באים איתו ושרק אם אנחנו כבר מכירים את הסדרה אנחנו יודעים להניח לו, וליצור מטען ציפיות אחר. לכן, נוכל לקבל הפרות של חוקים פיזיקליים, עיוות של עובדות היסטוריות וכשלים לוגיים, אבל לא נוכל לקבל משהו שאנחנו חושבים שהדמות שאנחנו מכירים לעולם לא היתה אומרת או עושה.

לי אישית דווקא קל לקבל את זה

משום שאני יודע שיש צוות רב של כותבים, ושקשה להושיב כל אחד מהם ולהראות לו את כל מאה ומשהו הפרקים, או לזכור את כולם. נכון שזה מעצבן, אבל זאת עדיין תכנית טלוויזיה וככזאת היא מוגבלת ב... איך נקרא לזה... "נוזליות"?

בתוך ה-fandom של זינה

יש כאלה שמקבלים את זה יותר ויש כאלה שפחות, זה ברור. מה שאני מנסה להגיד שמלכתחילה כשאתה רואה סדרה כמו "זינה", אם אתה הולך להתעקש על דיוקים, זה לאו דווקא יהיה בתחומים שאנשים אחרים מצפים, כמו לוגיקה וחוקים פיזיקליים ביולוגים, משהו שכולם מתמצאים בו פחות או יותר, אלא דווקא בדברים הספציפים לסדרה, שלא כל אחד שרואה פרק אחד יבין. בקשר לזה שיש הרבה כותבים, אני לא אומרת שאני לא מבינה איך חוסר עקביות מתרחש, אבל ברגע שזה מתרחש, אתה חייב למצוא איזשהו הסבר מתקבל על הדעת, ואם אתה משתדל ועדיין לא מצליח, אתה יוצא מתוסכל. זה יפה שאתה גמיש, זה כנראה אומר שאתה מסוגל להפעיל את הדימיון ולהצליח לישב דברים שלא ניתנים ליישוב. לא כולם מסוגלים לעשות את זה.

למעלה