מצטערת על שפתחתי הודעה חדשה..

מצטערת על שפתחתי הודעה חדשה..

אבל אני כבר לא יכולה לשמור את זה לעצמי.. שלחתי לאחותי עוד סמס שלפחות תסביר .. ביקשתי שתפסיק להתנהג כילדה קטנה ושלפחות תסביר מה קרה ושאני אכבד אבל רק שתגיד מה קרה.. נמאס לי מזה עד שמצאנו אחת את השניה.. אני כ"כ רוצה אחות.. בייחוד עכשיו.. אחרי הפגישה הראשונה כבר חשבתי על איך יראה הקשר על הצבא שאני ישרת קרוב לבית שלה.. על אולי בכלל אני אכיר את אבא... חשבתי על אחות!

דבר ראשון, אין לך על מה להצטער

כל הודעה חדשה מתקבלת כאן בברכה
לגבי אחותך, חשבת אולי לכתוב לה מכתב ולפרט איך את מרגישה? sms זה משהו קטן ולא מחייב, יכול להיות שהיא לא מודעת לרגשות הסוערים שלך?

קודם כל חיבוק../images/Emo24.gif

אני מכירה את ההרגשה המדגדגת באצבעות לשלוח sms ואני יכולה להבין אותך. אין לך על מה להצטער ואין לך מה לשמור על דברים כאלה בבטן. לא עשית שום דבר רע. אני מאוד מקווה שעם ההודעה ששלחת לה היא תבין דברים שלא הבינה לפני... ואני עוד יותר מקווה שהיא תהיה חכמה מספיק בכדי להחזיר לך תשובה. וכמו שאישה מרציפן כתבה, במכתב את יכולה לפרט יותר את מה שאת מרגישה בסמס זה נורא מוגבל. אם היא לא יודעת מה שאת מרגישה אולי כדי להוציא את זה על כתב. וכמו ששירי תמיד אומרת - ההפסד כולו שלה
שולחת לך המון כוחות

שם, שם משפחה ועיר מגורים יכול לעזור לך..

שווה לנסות
או אולי להעביר דרך בני משפחה משותפים..

היא גרה עם אמא שלה

ובעלה של אמא שלה ככה שרק היא (אחותי) עם השם משפחה המשותף.. קרובי משפחה משותפים אני לא בקשר איתם..

happy00

New member
../images/Emo24.gif זה באמת מאוד מאכזב ומעציב

אני מניחה שזה קשה במיוחד כשמציינים מסביב את יום המשפחה.
מקוה שתמצאי לפחות תשובה.

../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif אויש, יקרה שלי ../images/Emo14.gif

קראתי אותך ותוך כדי התחילו לרדת לי דמעות- הלוואי ויכלתי להיות שם בשבילך ולחבק אותך חזק חזק ולהזכיר לך שלא סתם אנחנו אומרים לך פה שההפסד הוא כולו שלה. אני יודעת שאת מרגישה רע כי כל כך רצית אחות ופינטזת שיהיה בינכן קשר טוב והיא... החליטה אחרת
. תזכרי שאנחנו לצידך תמיד

למעלה