מצטערת שאני כותבת את זה כאן,

Dark Neko

New member
מצטערת שאני כותבת את זה כאן,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אורלי, אידה, זיו וכל מי שהיה במאנצ'יז בחמישי. אני ממש חייבת פרטים. ביום ראשון תהיו מוכנים - אחרי בצפר אנחנו הולכים למשטרה. יש לי שמות של מחצית מהמגעילים שהיו שם.

dirty look

New member
פרטים פרטים?

יענו רצינית לגבי זה<? אבל למה בראשון.. ישלי יומולדת >:

ZiV GiLbOa

New member
רעות יקרה.

קודם כל אין בשביל מה ללכת למשטרה כי אין לנו הוכחות שהם פגעו ברכוש. למרות מה שקרה לאורלי ואני מאוד מצטער המשטרה לא תעשה דבר בנוגע לזה. דבר שני כבר דיברתי עם שי. בבקשה תעבירי את השמות שלהם אל שי והוא יטפל בהם (הוא מכיר אותם).

שוצאן

New member
בטח שיש הוחכות!../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

עדים! עדים זו הוחכה מספקת! לכו למישטרה ותידפקו אותם!

מה קרה לאורלי?! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מי אלו הערסים האלו, אני אשלח את הרוסים שיטפלו בהם T.T (שיט. איפה מישניה כשצריך אותו >.>")

Dark Neko

New member
עונה לכולם בהודעה אחת, אין לי כוח.XD../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אורלי - כן. אני רצינית. זיו - יש הוכחות למה שהיה. היו הרבה אנשים במקום שראו ויודעים. בנוסף, צריך להכניס להם באימאימה כדי שלהבה הם לא יעשו את זה. אורלי - לאבו לאב. XD; נתו'ש ונגה - אממ...היו כמה חבר'ה ערסים שהגיעו למאנצ'יז ועשו בלאגן בצורה בלתי נסבלת לדעתי. טל - אם אורלי קיבלה מכה, את לא חושבת שצריך לגרום לערסים האלה להצטער על הרגע שנולדו? וכמו שנגה אומרת, אם לא נעשה לגבי זה דבר, זה יהיה כמו לחטוף כאפה ואז להגיש את הצד השני של הפנים. [איך אמרת את זה?XD]

Sponge Bob14

New member
להבא*

ולא צריך לעשות עם זה כלום, צריך רק לדעת להיתייחס למה שקורה כשהם שם באופן הגיוני ושקול. זה לא יזיז למשטרה שום דבר, והם ממש לא יעזרו לך.

Dark Neko

New member
:/../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

כל מי שסיפר לי מה היה הגדיל את הסיפור יותר מידי וחשבתי שהיה דבר ממש רציני מעבר למה שבכלל היה.
זה לא היה רציני, ואני לא ידעתי את זה. רק אחרי ששאלתי את שיר והיא הסבירה אז באמת הבנתי מה היה.

skaramoosh

New member
אוי, נו, את כל כך לא מקשיבה בהיסטוריה

גם אני לא, אבל זה איכשהו חודר למוח שלי
אחד מעקרונות התורה החדשה של ישו היו, שאם נותנים לך סטירה אתה צריך להגיש את הלחי השנייה (משהו די מטומטם לדעתי).

למעלה