מצטערת שאני מציפה אתכן בהודעות

משוש30

New member
מצטערת שאני מציפה אתכן בהודעות

מהלימודים (אבל הלימודים הם חיינו...) בקיצור: סיימתי את הצעת המחקר!!!! שזה ממש מהר כי התחלתי את דוקטורט בינואר ובין לבין כמעט לא נגעתי במחקר מרב עבודה ולימודים. אז בחופשת הפסח במקום לכייף ולחגוג עם הילד מסרתי אותו לסבתא וישבתי עד השעות הקטנות של הלילה וזהו סיימתי! במקביל סיימתי לצלם כמה אלפי מסמכים מהארכיון הכי חשוב שלי. אז הקיץ הזה מסודר. עכשיו אני יכולה להשקיע קצת יותר בעבודה, בקורסים שאני מלמדת וקורסים שאני לוקחת וכל זה בלי יסורי מצפון שאני לא מתקדמת בדוקטורט. איזה כיף לי איזה כיף! (במקביל היו חייבים להרוס את זה היום מהאוניברסיטה כי הסתבר שיחד עם הורדת אחוזי המשרה גם ירדו אחוזי ההשתתפות בלימודים ואני חייבת להם 1200 ש"ח שממש אין לי מאיפה לקחת. אוף זו הייתה שנה מזעזעת מבחינת מלגות. אני מקווה שעכשיו, כשיש את הצעת המחקר, הדברים יתחילו להסתדר).

נונינקה

New member
בראבו. כל הכבוד לך

אני לעומתך ממש תקועה עוד בהגשת הצעה לתזה שהיום נראית לי רחוקה מתמיד, כי יש לי עודקודם לכן מבחן הסמכה לתפקיד בעבודה. המבחן יערך בעוד יומיים. אני בלחץ נוראי.מנסה להספיק ולדחוס את כל החומר לראש המנוון שלי. שוכחת המון פרטים קטנים. מיואשת לגמרי. אבל עזבי אותי, אני שמחה שדברים מסתדרים לך, למרות שזה היה קצת על חשבון הילד. זה בסוף ישתלם. בהצלחה רבה.

משוש30

New member
בהצלחה גם במבחן וגם בהצעת התיזה

את יכולה ללמוד עם עוד מישהו? זה תמיד יותר קל בעיקר אם את מלמדת. אחר כך זוכרים מעולה את החומר. על חשבון הילד היה רק על חשבוני. הילד היה עם הסבתא שזה הדבר שהוא הכי אוהב לעשות בעולם (היחידה שהוא בוכה כשהיא הולכת או אפילו נכנסת לשירותים). ועכשיו הסבתא נסעה לחול לשבועיים אז אנחנו המון ביחד.

נונינקה

New member
לצערי אינני יכולה ללמוד עם אף אחד

אנחנו בסך הכל שתיים שניגשות למבחן ואין בינינו קשרים. הערב הושבתי את בת דודתי לשמוע את החומר המשמים. היא נרדמה. אניעכשיו בג'טלג ולכן לא מסוגלת להירדם וגם לא לקלוט משהו והזמן אוזל אוזל והלחץ (שהוא שמי השני)מבעבע. איזה כייף לסבתא. לאן נסעה? איזה כיף לילד שיש לו כזו סבתא. כמו עם חמותי. הוא כרוך אחריה

מאז

New member
כל הכבוד לך!

אני הבנתי שלא מתאים לי לעשות דוקטוראט (ואפילו לא מסלול עם תזה) כשסבלתי מקריאת המאמרים בתואר השני (למרות שהתואר עצמו עניין אותי). זה שאת שמחה על אלפי העמודים שצילמת, זה עצמו ראוי להערצה בעיני!

yaelia

New member
איזה יופי מאשה

כל פעם שאני קוראת אותך אני מעריצה את היכולות ואת המסירות. מאחלת לך מלגה שווה במיוחד.

אמברון

New member
אוהבתותך המון ../images/Emo24.gif

וגאה בך כמו פולנייה מצויה. ומה עם הארכיון ברומא? יש התקדמות?

משוש30

New member
כרגע זה הארכיון בלונדון אבל לא אין

כי בגלל המצב הכספי שלנו וחוסר המלגות אני לא יכולה להרשות לעצמי לנסוע וכמובן שהאוניברסיטה עוזרת בנסיעות רק אחרי שיש הצעת מחקר מאושרת. זה ייקח עוד אי אילו חודשים אז...אמרתי רק שתגמר כבר השנה הזאת!

isidora

New member
../images/Emo48.gifלחיי המילגות שבדרך../images/Emo48.gif

המון בהצלחה

אפרת12

New member
../images/Emo47.gifהנחישות והמסירות שלך תמיד

נותנות לי השראה. באמת
עם המלגות - זה מגיע לך

למעלה