מצטערת שאני משתלטת על הפורום..אבל...

מצטערת שאני משתלטת על הפורום..אבל...

יש לי עוד שאלה.. האם כדאי לי הלירשם למייל ביט הזה? שמועברות אליי הודעות דרך הפלאפון? זה כדאי? (אני בסלקום..זה לא חינם בשבילי..) לא שאכפת לי לשלם 48 ש"ח לשנה.. אבל זה באמת כדאי? תודה:)

salt of earth

New member
לא ממש ממליצה

אם את סלקום חבל לך. הרי מרוב שיש מחשבים זמינים זה לא כזה ישנה אם מקבלים את הציון דרך המחשב או דרך הפון. אני מעולם לא נרשמתי לאפשרות הזה ובעיני זה סתם.

אני מבינה...

טוב...נראה.. הבנתי שה מודיע גם על ביטולי שיעורים וכל מיני..

tigris12

New member
מיותר

בלוחות המודעות מעדכנים את זה די במיידי, מה גם שהרבה פעמים ההודעות שלהם לא מדויקות , הציונים מתפרסמים בחוגים בד"כ הרבה לפני המייל ביט

tulchi

New member
אני דווקא ממליצה להרשם

אין דבר יותר נעים ונוח מלקבל SMS על ביטול שיעור. מה גם שהפלאפון תמיד נמצא איתך ואת מקבלת הודעה ברגע שהביטול מתעדכן. רק מי שבודק את המייל שלו 7 פעמים ביום במהלך יום הלימודים לא צריך את השירות. נכון שהחוגים גם תולים הודעות על ביטולים בלוח של החוג אבל זה קורה רק אחרי שכל ה-SMSים והמיילים בנושא נשלחו וחוץ מזה, לא פעם אחת קורה שבכלל לא הייתי בסביבת לוח המודעות של החוג במהלך היום. זה אחלה שירות ושווה את ה-48 ש"ח לשנה לדעתי. חוסך הרבה זמן ועצבים.

וזה שירות אמין?

קרה פעם ששלחו לך משהו לא נכון? זה שירות אמין? ואפשר לסמוך על זה? לא צריך להתקשר לוודא עם אנשים אם המידע באמת נכון?

tulchi

New member
אמין בהחלט

גם לגבי ביטולים, גם לגבי שינויים וגם לגבי ציונים. 3 שנים הוא שירת אותי נאמנה ללא טעות אחת. אני חושבת שהחשש שלך נובע מכך שאת לא יודעת איך המערכת עובדת. מבלי להכנס להסברים טכנולוגיים (ואם להיות לגמרי כנה אין לי יותר מדי מדי מושג איך זה עובד) אבל זו מערכת ששולחת את ההודעות מיד כשמתקבלים העידכונים מהחוג. זה לא שמישהו יושב באיזה מוקד חשוך ומחניק ומקבל עידכונים מכל החוגים וצריך לשלוח אותם לכל סטודנט ויש מצב שהוא ישכח או יתבלבל. החוג עידכן ביטול -----> המחשב שולח לך הודעה. זה עד כדי כך פשוט. אם יש תקלה או טעות כולם יקבלו את אותה הודעה בכל מקרה. בקיצור, אם יש טעות תבואי בטענות לחוג ולא למערכת מיילביט. אבל אין טעויות. באמת.

amitk80

New member
שווה להעזר בזה

מודיעים על ביטולי שיעורים ומקבלים את הציונים לפלאפון. ברגע שאת מקבלת הודעה על הציון לפלאפון את ישר יודעת שאת יכולה גם לראות את הציון במחשב במערכת של האוניברסיטה (זה סוג של אינדיקציה בשבילך). ברור לי שזה הרבה כסף אבל לדעתי שווה להשקיע בזה כסף כי זה משהו שעשוי להיות לך יעיל. מה את לומדת? עמית

הבנתי..

טוב..אני לא יודעת עדיין...אם אני אשתמש בזה.. נראה כבר.. אני לומדת ריפוי בעיסוק

amitk80

New member
אל תשכח

שזה עולה כסף לסנכרן ולתפעל את המערכת הזאת. אתה שוכח שצריך לשלם כסף לאלו שיובים ודואגים שהמערכת תעבוד פיקס. שמע, איך שאתה חושב. עובדה שזה לא עולה 10 שקלים, אם זה היה ככה אז הרבה היו נרשמים.

ofir50

New member
בעקרון זה די סתמי

השאלה היא האם אתה מוכן לשלם 50 שקל לשנה עבור 4-5 ביטולי שיעורים -הכוונה היא לביטולי שיעור שאתה עדיין לא יודע שהם התבטלו. כלומר אם המערכת הזאת חסכה לך שעתיים שינה פעמיים בשנה הזאת אז יכול להיות שהיא החזירה את שוויה ..אבל זה אם גדול מאוד כי השנה המיילביט הזה היה בזבוז מוחלט ולא הייתי משלם מרצוני בשבילו. מצד שני אני תמיד בודק ומתעדכן בהודעות של החוג כל בוקר אז אני יודע על הביטולי שיעור לפני שאני מקבל את ההודעה של מיילביט . בקיצור -התועלת שאני מפיק ממיילביט מוערכת ב10 שקלים והיא עולה 50 שקלים -לא ממש מעניין אותי כמה עולה להם הטכנאים וכל האנשים שמפעילים אותה אותי מעניין שבסוך אני משלם 50 שקל על כלום.. מסקנה: תורידו את המחירים .... אתם יכולים לנחש לבד מה אני לומד..

למעלה