מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל...

Kortney

New member
מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל...

בגלל שהרבה אנשים בפורום רצו שאני יכתוב את כל הסיפור עם אשלי ומרי קייט (ומרוב כתיבה האצבעות שלי הרוגות..) אז יש לי בקשה קטנה מ-mandy ששלחתי לה מסר עם כל הסיפור במלואו , מנדי, את יכולה בבקשה לעשות העתקה מההודעה ששלחתי לך בקשר לסיפור עם התאומות? תודה רבה רבה מראש
ביי קורטני

mandy

New member
בכיף!../images/Emo39.gif

אז הנה הסיפור של קורטני- ותודה לקורטני!: בעקבות העבודה של אבא שלי טסנו לאמריקה לשליחות , יום אחד אני וחברות שלי אנדי וג´ולי הלכנו לים אחרי כמה זמן ראינו מרחוק את התאומות וחברות שלי מייד רצו לבקש חתימה ואני הלכתי אחריהם , לתאומות לא הייתה בעיה לחתום לנו אבל לאף אחד לא היה עט! (מן הסתם, כי היינו בים, אבל זה בכל אופן היה מעצבן קצת) אז התאומות צחקו כזה על זה שלאף אחד לא היה עט והתחלנו לדבר , אני אישית התחברתי יותר עם אשלי אבל שתיהן היו מקסימות. דיברנו בערך חצי שעה ונהיינו דיי חברות, אז החלפנו טלפונים (היא אמרה לי להבטיח שאני לא יביא לאף אחד ורק אחרי זה היא הביאה לי) זה היה יום ממש נהדר! אז שמרנו על קשר , וזה כל הסיפור. ועכשיו ממני- מנדי- היו שני סמיילים אבל לא הצלחתי להעביר אותם...לא נורא!

ruth yehuda

New member
למה לא...

אמרת לנו(לפורום) קודם(לפני ש´אשלי התקשרה אליך) שראית את התאומות

Kortney

New member
לכל מי שרוצה..

אתם יכולים לשלוח מכתבים/מסרים לאשלי או מרי קייט ואני יעביר להן אותם הכתובת היא:[email protected] אני מקווה שאני יצליח להשיג אותה בטלפון.. תאחלו לי בהצלחה...
(הילדה הזאת פשוט ל-א מפסיקה לדבר בטלפון!) sweet dreams Love
Kortney Harrison

לכל מי שאומר שהוא ראה אות זה לא נכו

ן ביגלל שהם עכשיו באוסטרליה וגם בן דוד של יוני או איך שלא קוראים לא אז הוא אמר שעכשיו הוא הלף עם אשלי לסרט ובהפסקה הוא דיבר במחש הנייד שלה אז זה לא נכון כי היא באוסטרליה עכשיו והוא אמר שהוא בלוס אנג´לס

Nomero Uno

New member
קודם כל

אני לא יודע על איזה יוני את מדברת יש כבר איזה 2-3 בפורום, אז לאיזה את מתכוונת? דבר שני, מרי-קייט ואשלי כבר מתחילת השבוע בלוס-אנג´לס הן חזרו בשבת הביתה המסע שלהן לאוסטרליה היה מתוכנן ל3-4 ימים בלבד ונועד רק כדי לקדם את קו האטפנה אבל משהו אחר לא נשמע טוב בסיפור ש"בן דוד של יוני" סיפר לך זה מי לוקח מחשב נייד/נישא איתו לסרט??

Kortney

New member
הערה:

אין לה מחשב.... וגם אם היה לה, אסור להיכנס עם לפ טופ לסרט...

למעלה