מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה../images/Emo124.gif

מישהו רוצה לבוא איתי מחר או ביום שבת לסינמה סיטי לראות קינג קונג או הארי פוטר? עדיף שיהיה לכם אוטו
אבל אפשר גם בלי. בבקשה! אני אשלם נסיעות אם זה עניין של כסף אבל תבואו איתי!!

אחרי הספר השני זה הפך למשעמם.

ג'יי קיי רולינג כותבת עכשיו תסריט ולא ספר. זה הפאק פה! היו צריכים לעשות על זה סרט רק אחרי מותה
. ככה זה גם יותר מעניין וגם אני אהיה יותר בטוחה שהיא כתבה ספר ולא כתבה סיפור מעצם הידיעה שיעבדו את זה לתסריט אחר כך כי זה משנה הכל! ושתפסיק לגנוב רעיונות משר הטבעות!

WonderBoY X

New member
טשייייי.....!!!!!!

את חייבת לראות הארי פוטר זה סרט ענק באמת השלישי איזב אבל ברביעי שיחקו אותה בגדול אני ראיתי את הסרט הזה פעמיים בקולנוע בשבוע... ואני עוד מוריד אותו בשביל לראות שוב תוותרי על קינג קונג הארי יותר שווה...!!!

אני יותר לא מקשיבה לאנשים שאומרים:

"תוותרי על סרט". פעם אחרונה שזה קרה יצאתי עם טראומה (היום שאחרי מחר)
אני אראה את שניהם בכל מקרה. אבל לפי מה שהבנתי מהטריילים והמאחורי הקלעים זה נהיה סרט "בנות" קיטשי על נשף בבית ספר והם מתאהבים והרמיוני לובשת שמלה שלא מחמיאה בכלל וממלמלת שטויות כמו: "איטס לביאווווסססססההה, נוט לביאוסה" ו "הוו הארי איטס לובלייאיאיייי" וכאלה שטויות. אין אקשן. תתקן אותי אם אני טועה

WonderBoY X

New member
אז את טועה בגדול לדעתי...

אולי הוסיפו כמה דברים כאלה אבל אין שום קשר להתפתחות העלילה למשל כבר על ההתחלה מראים משחק קווידיץ' אבל לא של בית הספר אלא עולמי וזה אחד הקטעים היפים בסרט ויש הרבה אקשן לדעתי עשו אותו ממש טוב ואני יודע שהרביעי היה אכזבה אבל בכל זאת את הסרט הזה שווה לראות...

כן.

הרגע הסבירו לי שהקטע עם הנשף היה ממש שולי ורוב הסרט זה אקשן. אני שונאת פרסומות. או שמגלים לך את כל הספוילרים או שהם מוציאים לך את החשק לראות.

WonderBoY X

New member
עזבי טשי גם ככה את רואה את שניהם

בקולנוע אז אל תתני לאנשים לספר לך על הסרט כי זה יהרוס לךפשוט תראי אותו וזהו....

Md44

New member
בלי קשר גם לפי מה שהבנתי...

פיטר ג'קסון ביים את קינג קונג וזה צריך להיות סרט ממש טוב.

WonderBoY X

New member
אין קשר לא אמרתי שקינג קונג לא סרט

טוב אני פשוט ממליץ יותר על הארי פוטר וגביע האש... אני לא מזלזל חלילה בקינג קונג הוא סרט בנזונה אבל הארי יותר....

למעלה