מצטערת שאני פותחת שרשור, אני לא יודעת איך

HARMONY224

New member
מצטערת שאני פותחת שרשור, אני לא יודעת איך

הולך פה כל הקטע הזה, אבל זה ממש דחוף לי. מישהו יודע כמה זמן בערך תהיה ההופעה?

כי זה החוק.

באולמות גדולים, במיוחד שהם פחות או יותר ליד אזורי מגורים, המופע חייב להגמר עד השעה 23:00 בלילה. הם לא הראשונים שזה ככה. פלסיבו, מטאליקה, אלטון ג'ון, דפש מוד, ריהאנה וכל מי שהופיע פה לאחרונה חוייב לציית לחוקים. ככה זה גם בחו"ל אגב.

אני חושבת שזה אחלה

זה לא גומר לך את היום. ואפילו אחרי שאת מחכה להם שהם יצאו את עדיין יכולה לצאת פאב ולחגוג.

Ariels attack

New member
כה אולי...

אבל בתור קטינה אין לי כ"כ לאן ללכת אח"כ... וגם אין לי רישיון ואני גרה רחוק אז זה סיפור קצת...

XoLilMissLolaoX

New member
מה??? אבל זה בסך הכל שעה וחצי!!

מה הם יספיקו בשעה וחצי??? זה לא פייר.....

את לא תאמיני כמה..

מניסיון.. ותפסיקו כבר לתפוס אותי במילה. אמרתי בערך. זה יכול להיות גם שעתיים. שזה עוד חצי שעה יותר. שזה אחלה

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח תודה על העידוד....../images/Emo3.gif

זה הופעה ראשונה שלי ככה שאני לא מבינה בדברים האלה.... ובשביל הופעה ראשונה זה נשמע לי קצר חחחח

sashkaalex

New member
אז למה שלא יתחילו את ההופעה יותר מוקדם...

וכך הם יספיקו יותר שירים ויהיהו יותר זמן איתנו..=P

יש לך סט ליסט עם זמן קבוע

גם לאמנים כאן, ההופעה היא שעה וחצי- שעתיים. יכול להיות שהם גם יעלו ב-9 ויתנו הופעה יותר ארוכה. אבל תחשבי שגם להם יש כוחות מוגבלים והם לא יכולים להיות 3 שעות על הבמה
, הם עייפים אחרי מלא הופעות, מלא טיסות וטיולים... וגם תכלס אחרי יותר משעתיים אפילו הקהל מתעייף. זה מתיש לעמוד ככה בזיעה ובחום ובדחיפות למעלה משעתיים

sashkaalex

New member
אני מסכימה..

אבל אני ישית חיכיתי להופעה הזואת שלושה שנים אז זה קצת מצער שזה ימשך רק שעה וחצי... נירא לי כול אחד פה היה רוצה פשוט לחתוף אותם ולהשאיר אותם פה..XD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנסוו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום [= מישהו בבקשה יכול לרשום לי איזה שירים בטוח יהיו בהופעה? להיטים וכאלה.. ואם מישהו יכול להעלות לי תמונה של הכרטיס :) תודה רבה מראש!

למעלה