מצטערת שאני קצת סוציומטית

מצטערת שאני קצת סוציומטית ../images/Emo7.gif

הבןהקטן שלי חולה (בן 4) הקאות וחום גבוה ואני די היסטרית וסחוטה. אז סליחה שאני לא כל כך מתייחסת לכולם, אבל הראש שלי במקום אחר. ברגע שתגיע ההקלה, אני אכתוב יותר וגם אתייחס יותר לאחרים. בינתיים רק הודעה משמחת אחת. ירדו שלושה קילו לאחר שבעה וחצי שבועות. זה נחמד, נכון? אני שמחה ששמעתי לכל העצות שלכם ולא התפתיתי לעשות שינוי. אתם/ן מקסימים/ות. תודה על כל התמיכה,

La Perla

New member
יעלי! ../images/Emo140.gif

על מה את מצטערת בכלל! תהיי עם הבן שלך ורק איתו כי הוא צריך אותך! ושתהיה לו החלמה שלמה ומהירה ורק ימים יפים של קיץ!

יעל, (עם כל העצב) וואו....וואוו....

יעלללללללללללללללללל, איזה יופי!!!!!!!!!!! עכשו כבר תאמיני לנו אה ליידי? כשעכשו את נכחת וחווית את העובדה הזאת "על בשרך" ובכזאת עוצמה (לקחת כל כך ללב
) איששש עכשו כבר לא יוכל לקחת ממך את הבטחון או לגרום לך פעם הבאה לפקפק עד כדי כך שכך הולכים העניינים לפעמים
(את יודעת למה הכוונה נכון יעלוש?? מה שעברת לאחרונה...). וואוו...יעל, עשית לי פשוט את היום עכשו.
חוץ מהמחלה של האפרוח...
אבל כמו כל פרק זמן הילדות אז עוד משהו שמשגע ומטריף וסוחט עד שהוא עובר. רקקקקק תחזיקי מעמד את והחלמה מהירה לילד, שמרי על קשר במהלך היום פליז, וספרי מה שלומו. טוב?? שלך
דליה

Happy1

New member
יופי על הירידה !../images/Emo106.gif

ושרק תהיו בריאים... נחכה בסבלנות שתחזרי לכאן...

גילה29

New member
החלמה מהירה

אני מודאגת כשהילד שלך חולה ואני שמחה כשמישהו יוצא לטיול וזה עושה לי טוב שיש נושאים נוספים בחיים חוץ מהדיאטה ( למרות שהייתי מעדיפה יותר טיולים ופחות מחלות לכולנו ) החלמה מהירה.

me4

New member
יעל,כל הכבוד על הירידה במשקל

נהדר נהדר נהדר שמחה נורא בשבילך בהצלחה בהמשך החלמה מהירה לבן הקטן ...(לקחת אותו לרופא?) כל טוב

גילה29

New member
ועוד משהו

בטח את עכשיו הרבה איתו בבית ובכל זאת שומרת כלכך יפה? כל הכבוד

ס ו ז א ן

New member
את בכלל לא סוציומאטית את אמא שלו

והוא זקוק לך עכשיו אנחנו נחכה החלמה מהירה

למעלה