מצטערת שזה בא בצורת שיר

yellow cheese

New member
מצטערת שזה בא בצורת שיר ../images/Emo10.gif

זה טרי, זה כואב, אבל הייתי חייבת להוציא החוצה.. מוקדש לזו שהחשבתי החברה הכי טובה שלי... אני זרה/שי(רלי) כהן להיות שונה בדרך כלל זה מדהים להרגיש מיוחד, לא כמו כל האנשים אך היום הבנתי עד כמה שזה רע, עד כמה שהמציאות בשוני היא מרה, היום, אחרי המון שנות חברות הרגשתי זרה. את, שתמיד ביחד צחקנו, את, שתמיד ביחד בכינו, נתת לי להרגיש עד כמה אני דחוייה, נתת לי להרגיש עד כמה אני לא רצוייה, ישבת וצחקת עם החברים ולא אמרת לי מילה, כשצחקתי מהבדיחות הבטת בי במבט נורא. פזמון: תמיד ידעתי שאני שונה, אבל לא ידעתי שבשבילך אני לא רצוייה, נתת לי להרגיש רע, ואני אומרת "אני זרה". ישבת ותכננת מה תעשי אחר כך, לא שאלת אם אני באה-טוב, לא אכפת לך. בשבילך אני כלום, בשבילך אני סתם בנאדם פגום, אני יודעת, לפעמים אני מוזרה, אבל היום, הרגשתי זרה. פזמון: תמיד ידעתי שאני שונה, אבל לא ידעתי שבשבילך אני לא רצוייה, נתת לי להרגיש רע, ואני אומרת "אני זרה". חברה טובה- בשבילך זה רק גימיק דפוק אני סתם אחת שאת מכירה מילדות החברות הטובות הן בעצם מי שהיו היום, החברות שאיתם את צוחקת ונמצאת כל היום. הן מתלבשות כמוך, מדברות כמוך, צוחקות כמוך. הן החברות שלך! פזמון: תמיד ידעתי שאני שונה, אבל לא ידעתי שבשבילך אני לא רצוייה, נתת לי להרגיש רע, ואני אומרת "אני זרה". חברתי הטובה והיקרה, עשי נא לשתינו טובה, אל תגידי לכולם עד כמה אני עלייך אהובה, אמנם מילדות אנחנו מכירות, אבל ביננו, אנחנו לא חברות כל כך טובות, אנחנו יותר מידיי שונות. לתת לה את זה

r o n i1

New member
...

זה ממש יפה והזרות כל כך מוכרת.... תתני לה אחרת זהלעולם לא ישתנה......... רוני

1מהרהרת

New member
אל תתני לה את זה!!!!

זה נשמע לי כמו ריב שיעבור מעצמו, עם שיר כזה את יכולה להרוס חברות של שנים. הבית האחרון בלבל אותי- אתן חברות טובות או לא? אם החברות איתה חשובה לך, דברי איתה ותפתרו את זה. אל תתני לה את השיר. (עיצה שלי, אבל תעשי מה שאת רוצה, אם החלטת לתת לה- תדווחי איך היא הגיבה...)

למעלה