מצטערת שלא התכתבתי ;;

yuval chan

New member
מצטערת שלא התכתבתי ;;

איזה בן בליעל פרץ לי למחשב ומאז הוא כל הזמן מצייר לי סמלים של כת השטן ;; טוב, למי שלא זוכר אותי, אני יובל הידועה בשם בננה D: אני מתכתבת עכשיו מהמחשב של בית הספר.טוב... אה.... כניראה שאני לא אקבל את המחשב שלי בקרוב אז רציתי להודיע כמה דברים- 1.יומולדת שמח אור טאיצ'ו D: אני ממשממשממשממשממשממשמממשממשממש מצטערת שלא הגעתי ליומולדת שלך 2.יומולדת שמח לכל אלו שלא הספקתי להגיד להם D: 3.חדשים- ברוכה הבאה!!!!!!!תיהנו בפורום ותיזהרו מעדרי שיניגמים זועמים >< הם מסוכנים X_X 4.הגעתי לפרק 66 D: 5.יורוסוי זה כזה שווה!!!!!!!!!!!!!!!! 6.כל מי שאין לו עדיין תחפושת לאנימה קון לכו לחייטת D: 7.טומוקו!-אני-אוהבת-אותך ;; אני מתגעגעת ;; 8.כל מי שאין לו חרב לאנימה קון- אתם יכולים לבקש מימני שאני אגלף לכםמ D: 9.לכל אלו שהתעודת המחצית לא יצאה להם הכי טובה- אל תידאגו! אם הורים שלכם לא מרשים לכם לאנימה קון יובל לחטוף אותכם לשם ;; 10.ישלי ממוצע של 92.5 בתעודה!XP 11.אניאוהבתאתכולכם;; 12.מה הכתובת לקומונע של יורוסוי? 13.לכל אלו שגרים בבאר שבע- במיקרה הזה, אגוגו אתה במקיף א', נכון? אני הולכת לשם D: ג'ה נה מינא ניראהאותכםבעודיומיים ^^

למעלה