מצטערת שנעלמתי קצת...

RomiVais

New member
מצטערת שנעלמתי קצת... ../images/Emo9.gif

אני קצת חולה....... עכשיו טיפה יותר טוב אבל אתמול והיום היה דיי זוועה......... הכל עובר, נכון?
בכל מקרה, אני אתעדכן לי קצת ורק אספר לכם, שאחרי חויית הניפוח האחרונה (שהראתה שאולי, רק אולי יש לי חור בטבעת), החלטתי לא לבדוק את זה בינתיים ובטח שלא לחשוב על ניתוח חוזר אלא לקחת את כל כוח הרצון שאני אוכל לאסוף ולהצליח בכוחות עצמי! בינתיים אני עומדת יופי בשבוע נוזלים ואכלתי רק מעט ירקות מבושלים ומאז יום רביעי, אף לא טיפת קולה או משהו מתוק והאמת? ההרגשה במובן הזה טובה! אני מקווה לרדת במהרה את שעליתי בתקופה האחרונה ולהמשיך לרדת עוד ועוד להגיע ליעד שלי........ תודה על "האוזן" אוהבת את כולכם רומי

lir42

New member
רומי

שמחה שאת מצליחה לאסוף את עצמך כדאי שלא תעלימי עין בענין החור מקווה שהמחלה תחלוף לה מהרה.... אוהבת ומחבקת לירי

רומי יקרה...

אני שמחה שאת מצליחה להסתדר עם עצמך ובכוחות עצמך אבל...האם זה חכם להתעלם מהבעיה? האם לא כדאי לטפל בה בכל מקרה? מאחלת לך כל טוב , הכל טוב ורק טוב

רונה 29

New member
הו.. תראו מי באה לבקר ...../images/Emo24.gif

בדיוק רציתי לפתוח הודעה בסגנון " אבדו עקבותיה.."
ופתאום ...את פה ! טוב שבאת ה-ת-ג-ע-ג-ע-נ-ו
קודם כל תרגישי טוב , זה בטח משינויי מזג האויר ( פשוט מצב בלתי נסבל....חם/קר ולהיפך...נמאס !!!) . לגבי האולי חור בטבעת (
) .. תבדקי !!! אל תזניחי!!!בבקשה| כל הכבוד על העמידה בשבוע נוזלים ( תשתדלי לא להתאדות לנו
) - הלוואי עליי
.... מקווה שתגשימי את כל שאיפותייך בנושא הירידה במשקל.... סומכת עלייך !!! ו..אה....... בבקשה על ה"עין" ( אם כבר אז כבר..)
תרגישי טוב ותשמרי על עצמך !!!

ronnymp

New member
רונה - בעניין הנעדרות ... ../images/Emo20.gif

מישהו יודע אולי לאן נעלמה באיה ? אולי החליטה לפרוש מאיתנו - לטובת הקנגורויים ..... רוני

רוני, בוקר טוב........לפי מיטב

זכרוני, באיה צריכה אוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטו (כשהקנגורואים, הילדים והנכדים ישחררו אותה) להגיע לארץ....... לפי מה שהיא כתבה זה אמור להיות ממש בקרוב. אורית

ronnymp

New member
היי אורית ..... ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתביא איתה איזה קנגורו לפה ..... יש לנו כאן רופא שנסע לחודש ימים לכנס באוסטרליה והוא התעכב פה רצת לקראת הנסיעה - איזשהו ניתוח מיוחד .... אז אמרתי לו אח"כ שאין לו מה לדאוג - חונה בחוץ קנגורו שממתין לו
יללה - ביי בינתיים רוני

שרה16

New member
רומילללללללללה!../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מה קורה איתך!!!!!!! למה ניפחו את הטבעת אם יש חור? יעני פנצ´ר!לא מתקנים קודם את הפנצ´ר לפני שמנפחים את הגלגל?
אני דואגת לך! אנא בידקי את כל הסכנות ודווחי לנו מהקורה! והעיקר,שתהייה בריאה וחזקה! אוהבת שרה

רוייקו

New member
רומי, איפה עשית את הבדיקה ?

הבדיקה באיכילוב נותנת תמונה טובה של מה שקורה בכל המערכת - הפורט, הטבעת והצינורית. אולי כדאי לך לבקש בדיקה באיכילוב ?

ronnymp

New member
היא עשתה אותה בוולפסון .....

סליחה שאני תופס בעלות ועונה במקומה ......
זה פשוט כי היא מקוררת - וקשה לה לדבר
והרופאים המליצו לה על משהו חם ...
היא באמת צריכה כנראה לנסות להגיע לבדיקה שחנה סיפרה עליה באיכילוב איך זה נקרא ? "פורטוגרפין"
צריך לברר בדיוק איך מקבלים הפניה מהקופה באילת - לבדיקה הזו באיכילוב יללה - להשתמע רוני

את עוד תגיעי !!!!!!!../images/Emo24.gif

קחי חיבוק ענקי ויש לך את הכוח להצליח. שנינו יודעים שתצליחי נכון??? ענקון

Ofericko

New member
כן רומי יקרה....

היתנזרות מקולה בהחלט יכולה לגרום לחולי. זה קורה לי הרבה.
שתהיה לך החלמה מהירה מהירה! Ofericko

gal33

New member
בהצלחה! נשמע שאת בדרך הנכונה,

התגייסות כללית למען עצמך. העיקר שתהיי בריאה, גל

היי רומי מקסימה שכמוך ../images/Emo141.gif

היה לי כזה כייף לפגוש ולהכיר אותך. צר לי לשמוע שלא הרגשת טוב ,מקוה שעוד קצת ותחזרי לעצמך. אני ממש גאה בך על הקטע של כוח הרצון ,מקוה לגייס את אותו כוח רצון הפעם.בעיקרון אני כבר מאושפזת וקיבלתי חופשה
עד מחר בערב . מקוה שיעבור טוב . תשמרי על קשר, חיבוק חם, חושבת ותוהה

למעלה