מצטערת שנעלמתי

Fire Wolf

New member
מצטערת שנעלמתי

טוב אז ככה מה קורה בנות (והבנים הנדירים)? בשבוע האחרון הייתי בריצות דחופות לתל השומר לראות את הרופאה שלי כי הופיעה לי פריחה בפנים ובזרועות ובחזה - מה שהיה לי בתחילת ההתפרצות האחרונה ונעלם עם השיפור בדנ"א והחלבון בשתן וכ'ו. נורא נלחצתי מן הסתם ורצתי מהר מהר מחשש שאולי המחלה שוב חוזרת - לא שאני ברמיסיה עכשיו אבל יש שיפור אדיר מספטמבר וכבר החלו להוריד בפרדניזון. אבל כמובן האנטי דנ"א לא הגיעה מלפני שבועיים שהייתי מאושפזת בעת מתן הציטוקסאן אז אי אפשר לדעת שזה בהכרח המחלה הפעילה או סתם רגישות מהכימו ובכלל שיש לופוס. אפילו הרופאה שלי לא יכלה לומר ושנינו הלכנו יחד לראות את ראש מחלקת עור ומין שעבד גם במרפאות באותו זמן והיה ממש נחמד והסכים לראות אותי מיד. בקיצר לא יודעים ממה זה וכולם אומרים שזה מכול מנורות הפלורסנט שיש לי בעבודה ואין מה לעשות ..... מה אני אפסיק לעבוד????? הם רשמו לי משחה חדשה - elidel שהוא ללא סטרואידים וחדש ונראה אם הוא עובד על הפריחה. אני אעדכן... ביי בייי לעכשיו דונה

gaia20

New member
הי דונה

עכשיו כשאת מספרת, זכור לי שפעם קראתי על איסור לשבת מתחת לפלורסנט לא זוכרת בדיוק למה...(קרינה של שמש בפלורסנט??? יכול להיות??) ועכשיו גם נזכרתי, שגם במקום העבודה שלי הכל מלא בפלורסנטים.....מעולם לא קרה לי כלום (טפו טפו טפו כמובן....והנה שוב אני והפה הגדול שלי) זו באמת בעיה כמדובר במקום העבודה ואני מקווה שהמשחה שנתנו לך תעזור במשהו. אם לא, פשוט תנסי להתמרח בקרם הגנה... מקווה שתרגישי טוב, תמשיכי לעדכן. בוקר טוב.

למעלה