מצטערת שפותחת הודעה נפרדת... אבל -

מצטערת שפותחת הודעה נפרדת... אבל -

חברה שלי בשבוע 42, לידה שלישית, לפני זירוז. נורא רוצה להמנע והרופאים אומרים שאוטוטו היא צריכה להגיע לבית החולים לקבל זירוז וללדת. לפני שנתיים וקצת גם אני הגעתי לשבוע 42 וכששמעתי את המילה "זירוז" מרחפת באויר, ישר התגייסתי לטובת עצמי ... והתחלתי בעיסויים באזור הרגל וכף היד. שעתיים וחצי אחר כך הופיעו הצירים וילדתי בלידה "טבעית" כמו שרציתי. וכל ההקדמה הזו היא כדי להגיד שאני לא זוכרת איפה בדיוק צריך לעשות את המסז'ים. מה הנקודות המדויקות? מישהי יכולה לעזור לי? לה? תודה.

סטיוויה

New member
העזרה שאוכל להציע היא

לתת לחברה רעיונות,כי קרה ולא אחראי ללמד עיסוי דרך האינטרנט. -לעשות סקס -לעסות פטמות -לברר אולי לפי הביוץ היא לא באמת בשבוע 42 -לא לקבל זירוז.למה? אי אפשר להכריח אותה.שתיתן ללידה להתחיל לבד ותגיע לבי'ח עם צירים אפקטיביים. -לפנות למטפל ברפלקסולוגיה או בדיקור סיני.

ס ו ל ה

New member
מצטרפת לסטיוויה, בנוסף עיסויי עדין

השוקיים ובפנים הירך. לישת בצק, הליכה מרובה אך לא עד עייפות, וכמובן דיקור ורפלקסולוגיה, סביב הקרסול באזור הרחם.בהצלחה!

מציעה בזהירות שמן קיק

(יאללה, להתנפל
) ולמה בזהירות? כי כמו קודמותיי, גם אני מאמינה שיש לתת ללידה להתחיל מתי שזה מתאים לתינוק ולגוף האשה ולא מתי שזה מתאים לרופאים. וגם, שמן קיק גורם לעוויתות מעיים ושלשולים בנוסף לצירים (אצלי זה ארך רק חצי שעה לא נוראית בכלל, אבל יש כאלו שיותר). מצד שני, אם האפשרויות שלה הן או ללכת לזרז בזירוז כימי או לקחת משהו טבעי בשביל זה שיכול להשרות לידה, אז עדיף הטבעי (לדעתי בכל אופן). שמן קיק לפי המיילדות שלי לוקחים כ-60 מ"ל, מערבבים במיקסר עם כוס מיץ תפוזים ושתי כפות גלידה וניל, ושותים במהירות את השייק (לא להתענג עליו חצי שעה... לשתות תוך כמה דקות, כמו שאומרים בהעמסת סוכר). זה אמור להתחיל צירים תוך 2-4 שעות. לי התחילו תוך כשעה (אחרי ירידת מים כמה שעות קודם לכן). מכיוון שזו לה לידה שלישית, סיכוייה שזה יעזור להשרות צירים גדולים יותר. אם יש לה פתיחה מסויימת זה גם מגדיל את הסיכוי, או אם המים שלה ירדו. ו... מזל טוב!

debby12

New member
מנהל
היי יקירתי ../images/Emo24.gif

<תתנהגו אליה יפה היא חברה שלי
> גם אני לא מכירה נקודות מדויקות של מסאז'ים. אמצעי הזירוז ה"טבעיים" (המרכאות הן כי זה באמת זירוז אז לא לגמרי טבעי) הם עיסוי פטמות (ע"ע להניק את הבן של השכנה, זה קצת בעייתי אם הוא בן 40
); הליכה; יחסי מין (לא פשוט בשבוע 42 - מי אמר שהחיים קלים....) ושמן קיק כמו שכתבו לך. עוד רעיון שאפשר לנסות - דיקור (אם את רוצה - שלחי לי מסר ואכתוב לך את הטלפון של המדקרת החביבה עלי) והכי חשוב כמובן....דבר שלא עלה בדעתכן אולי הוא שהיא תחליט בעצמה מתי היא רוצה להגיע לבית חולים ולקבל זירוז. "צריכה להגיע לבית חולים לקבל זירוז"? יופי טופי. איפה שיקול הדעת *שלה* בעניין? מדידת גיל ההריון אינו דבר מדויק - כי אף פעם לא יודעים מתי בדיוק היה הביוץ. אולי היא רק בשבוע 41? בנוסף, אם 40 שבועות זה אורך הריון ממוצע - זה אומר ש-50% מהנשים יגיעו ליותר. משגע אותי התייחסות הזו להריון כאילו הוא איזה קרטון חלב שפג תוקפו.

debby12

New member
מנהל
אוי - את גדולה ../images/Emo6.gif

אכן כן. גם בחלב מפעילים שיקול דעת.... אז גם לגבי ההריון. היא מרגישה טוב? לחץ הדם שלה תקין? אם היא ממש מהלחוצות -- מוניטור חיצוני מראה שהעובר לא במצוקה? חבל לתת ללחץ המאמלל של הרופאים להשפיע אם *אין* סיבה. אם יש סיבה זה משהו אחר כמובן. אפילו פסיכית כמוני טסה לבית חולים כשהיתה לה רעלת. אבל אם אין - חבל לדעתי להכניס ראש פסימי ל בטן בריאה.

מענה למיאניומהשמי

ראשית : איך היו הלידות הקקודמות שלה? באיזה שבוע היא ילדה? ומה הוא הפחד שעוצר את הלידה? היכן היא מתגוררת ? האם המלחמה משפיע על הלידה שלה? תשאלי אותה את כל השאלות הללו ויש להניח שהתשובה תימצא בהן . כפי שכתבו כאן בדעה הכללית, זרוז לידה הוא התערבות וכדאי לטפל בגורם קודם. אם האישה בריאה בגופה, כולל משקל הריון תקין, וגודל ילוד ממוצא ( אינני יודעת מה המקרה הזה), אזי ישנה סיבה ברמה רוחית נשמתית, מדוע אין הלידה מתרחשת כרגע. ראשית הייתי ממליצה למרות אי הנוחות, לקיים יחסי מין הכי ארוטים שאפשר. כולל כל ההתנהלות המקדימה, לזמן את התינוק להיוולד ולהרגיע את אימא. לאחר מכן, הייתי ממליצה על כל שהמליצו כאן, כולל לבדוק גיל הריוןשנית. אפשר להוסיף את העבודה בבריכה, שראיתי כי ההתנהלות מביאה לידות בזמן, זורמות ונעימות . את בהחלט יכולה לעסות אותה היכן שאת רוצה, הייתי ממליצה קודם לבבר את השאלות ששאלתי מראש. ימים יפים על כולם לידה זורמת ומקודשת רונית

למעלה