מצטערת

kasharel85

New member
מצטערת

היום קיבצתי נדבות בפעם הראשונה בחיי פשוט נגשתי לאנשים ובקשתי צדקה ולהפתעתי הרווחתי 300 שח בחצי שעה וחזרתי מאושרת הביתה כי זה חצי משכורת של חודש בעבודה שיקומית אני לא מרגישה רע וזה בגלל שהרווחתי את הכסף הזה ביושר לא גנבתי לא פגעתי באף אחד פשוט בקשתי יפה ונתנו לי כל אחד כמה שיכל מה אתם אומרים?

Lady Stark

New member
יקירתי

אין לך מה להצטער. בגדול, אני חושבת שכל אדם צריך לפעול בדרך בה הוא מרגיש הכי נוח, כל עוד זה לא פוגע באחרים.
אני כן חושבת שחובה שתספרי את זה למדריכה שלך, שצריכה לדעת את כל מה שעובר עליך ואיך את מעסיקה את עצמך.
חשוב גם שתביני שאת עלולה לחשוף את עצמך לסכנות מול זרים, ואני מאוד רוצה בשבילך שתישמרי מכל סכנה. תחשבי גם על זה, יקירה.
ממליצה בחום שתספרי על זה למדריכה שלך, שאמורה לדאוג לרווחה שלך ולביטחונך האישי.

kasharel85

New member
מה אני יעשה

כבר שבוע אני עובדת עצות פניתי לעמותות ובגלל שאני נשואה לגוי ואין לי ילדים אמרו לי שאי אפשר לעזור לי ושיש מקרים גרועים יותר אני לא יספר למדריכה כי אני יודעת שהיא לא תראה את זה בעין יפה ואני לא הרגשתי שום סכנה היום להפך אנשים היו נחמדים אלי ובירכו אותי מי שנראה לי מבוגר או עני לא פניתי אליו רק למי שנראה לי נחמד אני לא סומכת על המדריכה היא חדשה והיא לא יודעת את הרקע שלי אז היא לא תבין לה לא חסר כלום היא בריאה ויש לה עבודה ילדים רכב היא עם האף למעלה רואים גם לפי איך שהיא מתלבשת והיא גם אמרה שהיא קנתה בית והיא עוד כמה חודשים עוברת לגור בו גם העובדת הסוציאלית לא תבין היא גם עשירה הם יכולים רק לדעת דברים בראש הם למדו את מה שאנחנו מרגישים הם לא יודעים מה זה לא לשון כל הלילה כי נגמרו לי הכדורים ואין לי כסף לחדשים במה כבר הם יכולים להועיל לי

למעלה