מצטערת!!!!

1me too1

New member
מצטערת!!!!

לא פתחתי את הפינה במהלך הסוף שבוע, סליחה!
אז איך עבר עליכם השבוע שעבר, וגם הסוף שבוע: -)
ספרו מה היה טוב? מה היה רע ומה היה - לא נורא?
שבוע טוב

1me too1

New member
מתחילה

בסוף השבוע שעבר נסענו לניו המפשיר, למרות שהיה צפוי גשם, מזג האויר היה שמשי למדי, למעט יום אחד שירד קצת גשם. היינו בפארק - story land, למי שיש ילדים קטנים עד 6 , המקום מצויין.
שער ההמרה בין הדולר הקנדי לאמריקאי מאוד גבוה והקניות לא השתלמו בכלל, למרות שאין שם מיסים.
הנופים שם עוצרי נשימה.
חזרתי מקוררת ואת שארית השבוע ביליתי בלא לעשות הרבה חוץ מלנוח, הילדון לא הלך לקיטנה - כל יום היה תירוץ אחר, אבל היה בסדר.
בסוף השבוע היינו בקוסקו וגנבו לבעלי את הטלפון מהתיק, טלפון חדש יחסית, ההרגשה כל כך לא נעימה, מעצבן מאוד, חברת הטלפונים לא ממש התאמצה לבוא לקראתנו עם איזה דיל איטקרטיבי. אבל לא נורא - שאילו יהיו הבעיות שלנו

זהו, שיהיה שבוע מעולה

יוקלילי

New member
נשארתי לראשונה לבד עם הילדים בסופש

זה היה סופ"ש מיוחד, מאחר ולראשונה נשארתי עם שני קטנטנים בבית לבד, כשבן הזוג נסע ליומיים לכנס בלונדון. דווקא בשישי ירד גשם בלי הפסקה, ונאלצתי להישאר איתם בבית, אך להפתעתי הפעוט נרתם למאמץ והיה מתוק להפליא, והקטנטונת תמיד מקסימה (טפו טפו). באופן מוזר אפילו הצלחתי להכין גרנולה ומרק, להספיק לשטוף את הכלים ולנקות את ריצפת האמבט (הרגלי הנקיון שלנו פה הם לא משהו, בחסות השטיח שמטשטש את הכל..) ולעשות לשניהם אמבטיה. אפילו נהניתי וראיתי בפעוט צדדים חדשים, והוא גם חזר לחוברות האוסבורן האהובות עלי ולספרים, ועשה טובה ולא שפך את כל תכולת הארגזים עם הצעצועים כמנהגו. ו-הדובדבן שבקצפת: הצלחתי לתת לו לצפות בסמארטפון רק בשעה האחרונה לפני שאבא חזר מלונדון ביום שבת.
ביום ראשון חזר הגשם, אבל בהפוגה יצאתי לקניות עם הפעוט, והשארתי את האבא עם התינוקת לשעת 'היפרדות מאמא' וזמן איכות עם הפעוט, שכמעט ואין לנו ביחד רק שנינו כמו לפני הלידה. איך יש נשים שמסתדרות בארץ כשבני הזוג במילואים\ קבע? לא ברור לי...

הפינה הייתה חסרה לי

לי היה שבוע די חביב... זה די מרענן ונחמד לא להתעסק בכל ענייני הפוריות בגלל חודש ההפסקה. עדיין מחכה למסמכים שלי מהמרפאה כדי לפנות לדיעה שנייה.
&nbsp
בגן ממש אחלה, העברתי בפעם הראשונה יום הולדת בגן והיה מדהים-הילדה שיתפה פעולה בצורה מדהימה וכולם ממש נהנו וקיבלתי מלא מחמאות

&nbsp
וזהו... שגרה של עבודה

&nbsp
שבוע טוב לכולנו

rona73

New member
חום יולי אוגוסט ...

החום כאן בלתי נסבל.כמעט כל החודש מעל 30 מעלות שהשיא יגיע מחר,35 מעלות בסופיה אבל בשאר בולגריה כמעט 40.
הילדים שלי במחנה קיץ השני שלהם.לפחות הם נהנים מטמפרטורות הרבה יותר שפויות.הם בהר גבוה ששם נעים.
מחכה להם שיגיעו ביום שישי.

נשמע חם כמו בארץ

פה שבוע קריר ומטפטף...
לא היה עוד יום אחד מאז שאני פה שהייתי עם סנדלים...
כמה מוזר
&nbsp
מקווה שהילדים עושים חיים ויחזרו מלאי חוויות :)
&nbsp

איזה סיוט,

אני מקוה שיש לכם מזגן. תמיד כל כך חם אצלכם?

האחיין שלי נמצא עכשיו איפה שהוא בבולגריה בחופשה, אני מקוה שהוא לא התאדה

rona73

New member
מזגן יש.

שנה שעברה בחודש יולי ירד המון גשם וברד.ממש לא היה חם. כל כמה שנים יש קיץ מאוד חם בלי גשמים. לצערי בכל בולגריה ככה עד סוף השבוע.

גם לי היה חסר

אפילו שלא תמיד כותבת..
חגגתי יום הולדת ראשון רחוק מהמשפחה.
ואפילו התגעגעתי בפעם הראשונה

יצאנו עם הבנות לשייט במייצר 'שלנו' והיה מקסים.
יצאנו להופעה של שירי אבבא בנמל,
ירד גשם זלעפות ולהפתעתי היה מלא אנשים במטריות...
(חשבתי שיהיה אוהל או משהו כזה.. והיה, קטנטן)
חזרנו הביתה אחרי 4 שירים רטובים לגמרי וצוחקים.
נהננו מאוד מהחוויה הרטובה.
לסיום, הזמנתי את השכנים לקפה ועוגה,
אני עדיין המומה מזה שאנחנו פה רק 5 שבועות וכבר יש לנו חברים.
היה כייף.
הזמן עף ואוטוטו מתחילה שנת הלימודים ונצטרך לעבור משלב החופשה לשלב השיגרה.
מצפה בחשש גדול...

איזה כייף לקרוא אותך,

זורמת עם מה שיש. מתחברת לחברים מקומיים ונהנת ממה שמציאים לך. אלופה. גם אצלנו גשם לא מבטל כלום. ככלל, מזג אויר רע זה חלק מהמקום ועם זה ננצח

עם הגישה הזורמת שלך, אין לך מה לדאוג, הכל יזרום לך גם לתוך שנת הלימודים ולשיגרה אחרת. מתי מתחילה שנת הלימודים אצלכם?

משל333

New member
איזה יופי!

השכנים דנים? אתם משוחחים באנגלית? איך הדנית שלכם?
יהיה כייף אם תעלי תמונות, נקבל טעימה מארץ רחוקה...

השכנים דנים

ויש גם משפחה אחת מאיי פארו.
אני מסתדרת באנגלית (למרבה הפלא)
גדעון דובר דנית,
והבנות מסתדרות מצויין בשפת האהבה

תמונה לבקשתך

בבלוג שלי יש תמונות בשפע
[URL]http://mikeron21.blogspot.dk/[/URL]

למעלה