מצטערת

ליזי38

New member
מצטערת

אבל נראה לי שגרמתי אומנם בלי כוונה לקצת סערה. מנסיוני לא תמיד שנותנים גם מקבלים, היה לי בן זוג ששלושת ילדיו לא קיבלו אותי ולא חשוב כמה חום ואהבה הרעפתי עליהם, אפילו "נעלמתי" בביתי שלי כשהם הסכימו לבוא "אלינו", התעלמתי מה"סטירות" מה"בעיטות" וכלום לא עזר. נתתי את עצמי ומעצמי עד אין קץ הם לא החזירו. אז זה כבר לא שאם תתן גם תקבל, ישנם אנשים שפשוט אינם יודעים לתת ולקבל. זו דעתי ושוב סליחה על הסערה שגרמתי

נהפוך-הוא! לכבוד הוא לך!

הפורום הזה גם ככה בקושי חי. כמה הודעות בודדות ביום. אז בזכותך התפתח פה דיון יחסית סוער שהביא לשירשור יפה ומכובד שכמה וכמה חברים הביעו בו דיעותיהם השונות. זה לגיטימי להחזיק בדיעה שונה מאשר אחרים ולגיטימי להביע אותה. ותמיד אפשר להיעזר בדיעות נוספות כשאת בדילמה. סערות זה דווקא דבר טוב לפורום בסכנת הכחדה כמו שלנו. בבקשה תמשיכי לעורר עוד ועוד סערות. כולנו מרוויחים מהדיונים האלה פה. מי שמביע את רגשותיו ומחשבותיו מוכרח להתמודד עם סידור הדברים אצלו בראש בכדי להעלותם על הכתב בצורה קריאה ומובנת. מי שמקבל תמיכה או ביקורת בונה או זווית ראיה חדשה מרוויח מזה. וגם אלה שרק קוראים אותנו בדומיה (בינתיים) גם הם מרוויחים מנסיונם של האחרים, אם כי זה רווח קטן בהרבה מאשר רווח מיד ראשונה. (רמז - תתחילו להשתתף, אנשי הצללים...) אז אל תתנצלי ליזי. היי גאה!

עלמה 3

New member
אור של קרן ,../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif

נראה לך שאנחנו בסכנת הכחדה ????????? אולי נערוך התפקדות עם הבהרת ציפיות לגבי הפורום. ( א"פ שהבהרת ציפיות נעשתה בדיון) לדעתי חבל לנו שכל כך מהר הוא ימות ויתפוגג, אז אולי נעשה משהו להציל ולהחיות. אוי, סליחה לא שאלתי את דעתם של מנהל הפורום !!!!!!! עלמה

*יערית

New member
למה לסגור את הבאסטה?

אפשר ללכת לגישור? ליועץ? למה ישר הכחדה? אני בעד לזרום עם מה שיש ועם זה להנות!
}{

עלמה 3

New member
ממש ../images/Emo31.gif , יעריתוש' ../images/Emo39.gif

הקטע עלה אצלי מהתראה של אור של קרן בהודעה הקודמת. רעיון ההתפקדות עלה למען איזו שהיא התאוששות ובדיקה לאן נעלמו אלה שכיכבו בתיחלתו של הפורום. אני לא חושבת שהשתמע מדבריי ו/או מהרעיון " סגירת בסטה" ואני לא חושבת שזה יגרום לסגירת הבסטה. ובנושא - הבהרת ציפיות , לדעתי זה משהו שהוא מאד חשוב במערכות יחסים. זה חלק מהפתיחות וההידברות הנקיה והכנה במערכות יחסים. עלמה

ע י ן

New member
קראו לי ...אז באתי../images/Emo66.gif

אף על פי שלא נראה לי שהפורום הזה גוסס
...הרי שכל מי שרוצה להצילו ולהחיותו - יותר ממוזמן לעשות כן...
אני אוהבת את הפרום שלנו
...את המשתתפים
, את הנושאים שעולים לדיון
...ובכלל את הרעיון והשייכות
.תמיד אפשר יותר...וגם לנו כמובן יש לאן לצמוח
...שאפתנות :אחלה תכונה !! וראיית חצי הכוס המלאה - אף היא!! המון דברים מקשרים ביננו כאן ...אני שמחה להיעזר וללמוד מכם... באמת מרגש אותי לקרא כאן ...כל תגובה כל הודעה ...עושה לי נעים בלב ,וכמובן לתמוך ולחבק ....
אלו תחושותיי לגבי הפורום , וגם את הדינמיקה שבו אני מקבלת כחלק מהיווצרותו ...חבלי לידה...בניה... כאמור ,כל עזרה תתקבל בברכה - כולנו יחד עושים אותו מה שהוא...(דרושים : צבעים , בנאיות , מהנדסים, חשמלאים ואינסטלטוריות ...לבניית בית יחיד ומיוחד ...) יום של בשורות טובות לכולנו...אמן

*יערית

New member
הלו?כחולונת........./images/Emo13.gif

היתה פה הודעה אחרת שלך......מה זה פרוטקציות?
{איזה כייף שיש אפשרות למחוק דברים ולרשום מחדש אחרי ה"שלח"} לגבי בעלי המקצוע....מקווה שהתנאי עבודה יהיו סבירים אני בטוחה שתהיה יוזמה לכל השיבוצים האפשריים

ע י ן

New member
תנאי העסקה מעולים../images/Emo140.gif

במצבנו היום ...אלו נחשבים בהחלט תנאי העסקה מהטובים והנדירים
דרישות התפקיד : נכונות אותנתיות אומץ הכלה ההטבות :: שייכות , חום , חברות , חיוך ועניין... שווה לא ?

עלמה2

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif

אומנם מודעת הדרושים בסוגריים, אבל זה מצא חן בעיניי, עין, שכחת לרשום גנן/נית, אז אימצתי לי להיות גננית ובשלב זה סיימתי עם כל עבודות הישור ומריתת ותלישת הקוצים. לי בא להיות הצבעית ולא סתם אלה על פי תורת הפאנג שאווי שיהיה בית מיוחד במינו עם זרימת אנרגיות חיוביות
והרבה. וחשמלאים יש לנו אלה שהפסיקו את הזרם בסניף המרכזי !!!! ומה עוד....... באמת רק בשורות טובות אמן ואמן לכולנו עלמה.

ע י ן

New member
אוהבת...../images/Emo9.gif

עלמתי
,
התקבלת
יופי לנו...גננית בחצי משרה ובחצי השני צבעית הפאנג שאווי.
תתחילו לקשט את ההודעות חברים
...תשקיעו ... ...יש לנו ממונה חדשה על תחום האנרגיה החיובית
,החמסות
והפרחים
.... בדבר תנאי העסקה הקסומים ....נא לפנות למזכירות ... בברכה ההנהלה

עלמה2

New member
עין, רק תדעי ותזכרי ../images/Emo91.gif

לאחר סיום עבודות הצביעה והבניה הינך מתבקשת להפסיק לעשן
זה פשוט מצהיב את הקירות, טוב - נצבע בצבע צהוב, המממ זה תלוי עם זה מתאים לנו, אני מייד בודקת בפאנג - מה אומר הצהוב מי שמדברת
אני אוהבת לעשן, עלמה, קטרית מס' 1.

ע י ן

New member
סיגריה וחצי עד עכשיו...מהבוקר!

זה הישג מבחינתי ...מתאפקת נורא ...אבל גם בקושי נושמת... המליצו לי כאן על נשימה עמוקה ...ואני מה זה מתפללת שאצליח בכל פעם מחדש להכניס אותה לראותיי.... תודה עלמתי , על העידוד..ואולי נחשוב על צבע אחר ...במקום צהוב.?? ירקרק ? אופוואיט? כדי שלא נעשן ונצהיב ונקלקל...... המשך יום נעים <עין שרצה לסופר....> נתראה מאוחר יותר.

*יערית

New member
עד כאן../images/Emo88.gif../images/Emo123.gif

אפ'חד בבית הזה לא אומר לי לא לעשן! בבקשה תנו לעשן חופשי....טוב אני מבטיחה להיות ילדה טובה.. אני אמצא לי פינת עישון מגודרת.....בבקשה....נו???????? מה צריך להתחנן בבית הזה? הלו?????????????????????????????????????????????????. רחמנות.................................. טוב נו יאללה תצבעו בירוק שיכנעתם אותי

עלמה 3

New member
אני בעד עישון, בלי להתחנן

איפה שלא מעשנים אני לא שם. אני שמחה שבחרת ירוק , אבל את צריכה לבחור גוון!
לבחירתך המהירה אודה ! עלמה

עלמה 3

New member
הישג מדהים, בקרוב אצלי

אני בעד הירוקים, וע"פ תורת הפאנג - ציטוט....... מים מזינים את האנרגיה הבאה,עץ, אשר נע כלפי מעלה וכלפי חוץ. אנרגיית עץ, איננה "קשה" כעץ, אלא יותר נעה בדומה לאנרגיה של העץ. היא קשורה עם שעות הבוקר המוקדמות, עם עונת האביב ועם הצבע הירוק. בהיותו הצבע השולט בממלכת הצמחים. ירוק מסמל צמיחה. ברוב המיקירים יש לירוק השפעת ריפוי חזקה על הכב ועל כיס המרה, הוא מעורר את יצירת המרה. יותר מידי ירוק בחדר, מלבד זו של הצמחייה, יכול ליצור איזאליזם נאיבי. התנודות שלו ישתרשו בבני הבית וירחיקו אותם מתפיסת מציאות שפירושה רגליים על הקרקע. כשמתמשים בו יותר בעדינות ירוק מעורר אפשרות, משפיע על מערכת העצבים כפי שההורה משפיע על ילדו כשהוא מעודד אותו ל - " להעז ולנסות". ירוק פירושו רק להיעשות פעיל- ולהתקדם. אה... מה דעתכם - אני בעד הירקרקים.
- הנה גווני הירוק לבחירתכם ???????.

עלמה 3

New member
../images/Emo70.gifיערית , פתאם שמתי לב , ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא הגשת מועמדות למשרה, אז קדימה לעבודה ............

ע י ן

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אני מסכימה ממש עם כל מילה של אור.
אכן בזכות שהעילת נושא מעניין (ושנוי במחלוקת ,מסתבר)..נהיה לנו דיון ושיחה...שוב ,דיעות שונות הן סופר לגיטימיות ...כל אחד וניסיונו ואמונותיו...לעיתים יש כאן אפילו דיונים שמניעים את גלגלי המחשבה.... הנה למשל אני....
אני מוצאת עצמי שוב ושוב מתעקשת שהדרך היחידה היא אהבה וקבלה וכו'... ולמה מתעקשת ? - מפני שבין המשתתפות בדיון הזה, גדול מספר הבנות שהנסיון שלהן בחיים לימד אותן ההיפך, נתתן את הנשמה ולא החזירו לכן .בהחלט מתסכל , ועצוב ואכן לא מתאים לאמונה שהכל באהבה...(בלה בלה
בלה ) עברה בי מחשבה שלפעמים כשרע לי -אני ממש לא סובלת את הדביקות הוורדרדה הזו .היא מקוממת אותי ואני ממש הודפת ממני את האופטימיות והאמונה וכו' . טבעי מאוד שלא תמיד תיערב לחיכנו האופטימיות וההתיפייפות.. לפעמים בא לנו מרווח ...מרווח שיתיר מקום לפסימיות ויתן לה לגיטמציה.ויש פעמים שבהחלט מגיע לנו להתפלש בפסימיות שלנו בזכות ! אני לא חושבת שיש אדם שלא חווה בחייו אכזבה/תיסכול/כאב. אין אדם בוגר שלא הרגיש פעם, שנהגו בו בחוסר הגינות. ואת יודעת מה- אכזבה , תיסכול , צער ...הם יחסיים ולא מדידים...מה שנראה כמו סוף העולם לאחד יהיה בדיוק חלומו של האחר..."הכל בעניי המתבונן .." ואומרים שהאופטימיסטים הגדולים יודעים שהם כאלה <ומצליחים להישאר כאלה...>רק כי גם הם "חוטאים " בפסימיות נוראה .... אז ...לחיי הפסימיים שרק עוד רגע... הנה הם כבר אופטימיים
ולחיי האופטימים שלא מכבר גמרו להיות פסימיים
יום נעים וחמים...
<עין - אופטימית שלא מכבר סיימה להיות פסימית שעוד רגע הופכת לאופטימית שרק סיימה להיות פסימית שעוד רגע הנה לאופטימית שרק סיימה להיותפסימית >

למעלה