מצטער אם הערתי אתכם בלילה האחרון

fishdegan

New member
מצטער אם הערתי אתכם בלילה האחרון

פורסם במקור בבלוג שלי... להנאתכם. מצטער אם בסוף השבוע האחרון הערתי אתכם בלילה. אני מתכוון ללילה בין חמישי לשישי. אני באמת מצטער. פשוט, הייתי בחו"ל כשבועיים ונחתי בין חמישי לשישי. מהשדה ישר הביתה ולמיטה. תרחמו על זוגתי. אני עוד יכולתי לישון בטיסה אבל היא התעקשה להתעורר מאוחר ולנסוע לחכות לי בשדה עד שאחזור. חמודה. אז אני באמת מצטער אם הרעשים שעשינו העירו אתכם. אני מקווה שאתם מבינים. כמעט שבועיים בחו"ל. לבד. אתם יודעים כמה זה בודד? אתם יודעים כמה זרע נאגר אצלי בשק האשכים? אתם יכולים להבין איך זה מפריע לתפקוד? פתאום כל דבר מחרמן. כל דבר. נכון, תגידו חוכמה גדולה. דרום אמריקה. אווירה של סקס. הבחורות הלטיניות האלו. מסכים. לילה אחד ישבתי באיזה בית קפה ושוחחתי עם אחד הלקוחות שלי. פתאום - בום. להקה של שבע נגני סמבה ברזילאיים מלווים בשלוש רקדניות סמבה. סקסיות. חושניות. לבושות צמוד קצר. עור שוקולד חום טעים. שיער גולש. והתופים מכים לי בראש. המנצח שורק שלוש פעמים. כולם מפסיקים ומתחילים מקצב חדש. והבנות. העמידו לי חזק ובטירוף. הזין הזדקר ישר ואני מביט בכל אחת מהברזילאיות שאילולא זוגתי שמחכה לי בארץ מזמן הייתי אונס כל אחת מהן. ריקוד מעניין סמבה. הן נעמדות במקום, ומזיזות את התחת הסקסי שלהן מצד לצד במהירות. ממש לא נראה כמו ריקודי הפרחות בארץ. איזה ישבן. אני יכול רק לדמיין באיזה קלות הייתי מעיף את המכנס הצמוד הקצר ובועל אחת אחר השניה באחוריהם לצלילי המוסיקה. כל תוף מדרבן אותי לדחוף יותר חזק ולמצוץ את עור השוקולד הטעים. טוב, אז תגידו שכל אחד יחורמן מזה. צודקים. אבל פתאום כל בחורה שותה מים מעמידה לי את הזין. ולא תגידו יפה. סתם אחת. לבושה שמלה פרחונית קלה, רגל אחר רגל צועדת חושפת רגליים יפות, לא יותר. כמותה מסתובבות הרבה בארץ. אבל היא נעצרה, מחפשת בתיק שלה בקבוק מים, מסובבת את הפקק, נראית כאילו היא ממש מתאמצת. מרפקים הצידה, תנועה סיבובית, החזה פורץ קדימה מהמאמץ הקל ואני מדמיין פטמות עבות ובולטות. ואז היד מושתת מעלה, אוחזת בבקבוק, הלשון יוצאת החוצה, מגששת אחר פתח הבקבוק, מובילה את הבקבוק אחר כבוד אל השפתיים. ואני רואה אותה לוגמת ובולעת. באיזו תאווה, באיזה חשק. היד השניה שלה מונחת על המותן, מחליקה על שמלתה. אגלי זיעה קלים על מצחה והיא נהנית לשתות. באמת היה חם. נהייתי צמא רק מלהביט. כל כך התחשק לי לבוא ולהרוות את צימאונה במשהו אחר. לתת לה את הזין שלי ביד שלה. שתוביל אותו לשפתיים הצמאות שלה. ושתשתה, ושתשתה ושתשתה. עד תום. והיו לי הרבה נוזלים להשקות אותה. ואולי להניח את ידי שלי על מותנה? לחבקה מאחור ולהצמיד את אברי לישבנה המקומר ולהשקות אותה נוזלים made in Israel. המים שם לא כל כך טעימים. אז אתם לא יכולים להאשים אותי נכון? אני באמת מצטער שהחרמנות שלי העירה אתכם בין חמישי לשישי. אני מקווה שאתם מבינים. זה התחיל בסוף השבוע שלי שם. מילא השבוע עצמו. עובדים קשה, שוכחים מהכל. אבל סוף השבוע. מעצבן לשבת לבד במלון. אז הלכתי למועדון מוסיקה קובנית. כמה סיגרים טובים, בקבוק יין צ'יליאני טוב ומוסיקה טובה. זה מעביר את הזמן טוב. אבל הבחורות. איזה פיתוי. כל אחת שותה כוסית של פיסקו סואר ומתחרמנת מהר מאוד. משקה באמת מחרמן. תוך דקה כל אחת, עם החזה בולט, עקבים ארוכים, חושפות רגליים, ישבן סקסי. חוטפות מכל הבא ליד. העיקר לרקוד. והן ניסו לחטוף גם אותי. באמת ניסו. ולא שלא רציתי. אני אוהב לרקוד. לסובב אותן, לנוע בין רגליהן. אבל מה הלאה? אתם יכולים לרקוד סלסה עם צ'יליאנית מבוסמת? היא תנסה להתקרב, לחכך את המשולש שלה בין הרגליים שלי. והיא תצפה שתפתח את הרגליים שלה והיא תעמוד כשרגליה בין רגלי, ובתנועות קצרות מהירות ומעגליות תרד למטה ולמטה תוך הסטת שולי החצאית הצידה וחיוך מלא זימה. ככה רוקדים שם. אני מכיר את ההרגשה. הכוס שלה יגע בירך שלי ואני ארגיש את הרטיבות, ואני אאחוז בה ואסובב אותה והיא תיצמד אליי חזק ובפתאומיות בסוף הסיבוב. החזה שלה יפרוץ את מחוזות החולצה וייצמד לי לחזה, ארגיש את פטמותיה דוקרות אותי. היא תסובב את ראשה מצד לצד ושערה יכה בי מימין ומשמאל. ואני אריח אותה. את ריח הבושם. ואריח גם את האלכוהול באוויר. ואת המיצים המטפטפים שלה. ואת הזיעה שנגרמת מהריקוד המהיר. והיא תנשום עמוקות. תניח ידה עלי כתפי, תתנשם קצת. ותחייך. ותניח את ראשה על כתפי. זה נעים. ובדיוק אז המוסיקה תתחלף למשהו איטי. ידיה ישוטטו על גבי. מלמעלה ועד למטה. לישבן. ואפשר שלא לרקוד צמוד בלי לחבק? להרגיש את החזה מכה בי. שלא להניח יד על הישבן המוצק? והיא בטוח תרגיש את דפיקות הלב ולא תבין שהמצפון שלי דופק לי מבפנים. ניסיתי את זה כבר. תודה. הבחורה הופתעה כשהשארתי אותה על הרחבה וברחתי כל עוד נפשי בי חזרה למלון. אוננתי רק כמה שניות לפני שהזרע פרץ במהירות. הן מחרמנות! אז עכשיו רק ישבתי. והן הביטו בי כעוף מוזר, מדוע איני רוקד. אחת אחת ניסו וסירבתי. והן? חרמניות אש, רוצות לרקוד. תופסות מכל הבא ליד. מבוגרים, צעירים, זקנים. אפילו מכוערים. אפילו להם יש שם סיכוי. כנראה המוסיקה והמשקה יחד. ואני? רק יושב, מעשן סיגר מעולה וטועם יין מעולה לא פחות. מביט בבחורות האלו מפתות את הגברים. מסכנים. אין להם סיכוי קלוש. ואני בודד לי בזקפתי. חבל לי שזוגתי אינה איתי. חבל לבזבז חרמנות כל כך גדולה. אני יושב, מקיש רגלי ברצפה לקצב המוסיקה. מביט בזוגות הרוקדים. מקנא בהם על מזלם של הגברים. ילך להם הקלף הערב. זה ברור. זה ייגמר במיטה. בילוי טוב בדרום אמריקה נגמר במיטה. (עקב מגבלת מקום לחצו כאן להמשך)

למעלה