מצטער אם זה לא המקום, אבל...

מצטער אם זה לא המקום, אבל...

אני זקוק לעיצה וקיוויתי למצוא את הפיתרון כאן... ואני שוב אומר, מצטער אם זה יפגע או יעליב מישהו מכאן כי אני לא מוצא פורום אחר שבו אוכל להתייעץ בנידון... בפורים הקרוב אני הולך להתחפש לאישה (לא סתם אישה אלא אישה מיתולוגית) ואני לא יודע מה לעשות עם השיערות ברגליים... ז"א, אם לשים גרביון אטום או לא... כי בדיוק שבועיים אחרי אני מתגייס ואין לי צורך ולא כוח שאנשים יתחילו להסיק מהסרת שיער פוטנציאלית דברים על היותי הומו, לא הכי בריא בצבא... מצד שני הנעל איתה אני הולך היא נעל פתוחה ואז זה יראה רע... מה עושים? תודה ומקווה שתעזרו לי, ושוב, מצטער אם תראו בזה דבר מעליב, פוטטו

Freeda

New member
לסבול זה אמיתי

כדי להזדהות עם התחפושת אתה צריך להתרגל לכך שנשים מוכנות לסבול למען היופי :) אז תגלח, לפחות בחלק התחתון של הרגל, ושים שני גרביונים שקופים - השיער מוסתר כמעט לחלוטין. ובטירונות אין לאף אחד זמן וסבלנות לבדוק לך את תחתית הרגל. ומי שיש לו - שיילך לקב"ן. אם אתה בכ"ז חושש - תתחפש לגרוזינית זקנה - מיתולוגית לא פחות חיוכים FREEDA

ilanitso

New member
לגבי הגרביונים...

עד כמה שידוע לי הגרביונים נמדדים לפי דנייר שזה קובע את הצפיפות בגרביון ככל שהדנייר גבוה יותר הצפיפות גבוהה יותר והשערות נראות פחות אני מכירה משהו שגם התחפש לבחורה וגרב את הגרביונים האלו ולא ראו כמעט שערות ואם המקום חשוך כמו מועדון וכאלה אז בכלל....

ליטל ו

New member
גרביון אטום

נשמע לי כמו פתרון מצויין - מה רע? ואם אתה לא אוהב את איך שהוא נראה עם הנעליים, אולי זה יעבוד עם נעליים אחרות? אפילו נעלי צבא יכולות להתאים. תהנה בפורים! :)

אהם...

השנאה שלי לגרביונים... אני לא מציעה לך להוריד, לא בגלל צבא, רק כי אחר כך זה יהיה לך ממש מגעיל, תאמין מניסיון... למה לא לשם גרביון שחור כמו שאמרו? או גרביון מצמר? ואם אז תשם גרביון מלא (כזה מכנס..) ועליו 2,3 גרביוני ברך ומעלה שיהיה "אטום".. אבל אל תשכח זה פורים וזה לא אמור להיות הכי אמיתי :] נ.ב. בכלל תהיתי לעצמי, לכל הטרנס, בתור גברים יש לכם איך לומר שיער גם בידים, בחזה והכול, אתם מורידים ה-כול? הכי קרוב לאישה? סתם שאלה מטומטמת אני יודעת:/

אהממם..., כמו שפרידה אמרה., לא נראה

לי שאני הולכת להיות "זקנה גרוזינית, מיתולוגית" :).חיוכיים מעיין!

רק רציתי לשתף ולהודות על תשומת הלב!

אז ככה... יצאתי למועדון, התחפשתי למרילין מונרו, היה מגניב... בנוגע לשיערות כבר מצאתי פיתרון :) הגיוס מתקרב, המלחמה כבר כאן, אביב הגיע פסח בא ויאללה זזתי למיטה!

DarlingAdam

New member
magniv

מצטער שלא עניתי קודם, לא ראיתי את ההודעה שלך - רוצה לתת לנו תמונות של איך נראית? :)

למעלה