מצטער.... אני פשוט חייב לפרוק את זה

fayd הפשוש

New member
מצטער.... אני פשוט חייב לפרוק את זה

לאלה שאנסו אותי... והרסו לי את החיים: זה היה בגיל 10, כן... כל כך צעיר, תמים, עדין, שברירי.. בידיוק בזמן שהיתי צריך לבנות ולתכנן לי את החיים שלי, לגבש את הזהות שלי, ואתם שברתם אותי, אני זוכר את היום הזה בברור, היה זה יום שמש, היה לי טוב, הרגשתי טוב, עד לשעה האחרונה של היום, ניכנסתי אם חברים שלי לחדר צדדי בבית הספר, שהיה מלא במזרנים, הכל היה בסדר, עד שאתם! נכנסתם, כל כך גדולים, כל כך מאימים, אתם היתם בני 17 ואני רק בן 10, כל החברים שלי הצליחו לצאת, רק אני לא, אני נישארתי לבד, בודד, נתון לרחמיכם, כל החברים שלי הפנו לי עורף והלכנו בלי להביט לאחור, בלי מחשבה אם אני בסדר או לא, לא ידעצי מה הולך לקרות, עד כדי כך היתי תמים, טיפש! זה מה שהיתי ואז האגרוף הראשון... דם... כולי מלא בדם, זה לא שינה לכם כלום, ואז השכבתם אותי על הריצפה, קרעתם ממני את הבגדים, וחדרתם לתוכי באכזריות, אינני יודע מאיפה היה לכם את כל הכעס הזה ששחרתם אלי, אייני יודע מדוע לא היתעלפתי, כל הכאב הזה, כל כל ההרגשה הזאת שמשהו ממך נישבר ניקרע, וכל הזמן הזה אתם צוחקים, כאילו אני לא שם, כאילו אתם לא עושים לי את מה שאתם עושים, ואני בכל זה לא יכול לזוז, מסתכל מלמעלה כאילו אני צופה בסרט, כאילו אני לא שם באמת, ואז התזתם לתוכי את החומר הלבן שלכם לתוכי, ועזבתם, השארתם אותי מכונס בפינה, שבור, מדמם, מכונס בתוך עצמי כמו כדור אבק, לא מסוגל לנשום, נדמה שלפני שניה החדר היה מלא באוויר, ועכשיו נדמה כאילו איין בו אוויר בכלל, לא מסוגל לקחת נשמה קטנה אפילו, מרוב כאב, ואז.. אני שומע וופ וופ, ואנ ייודע שזה האוויר שחודר לגרוני ויוצא החוצה בסידרה של אנקות קטנות וקדחניות, וכואבות, לא שאיכפת לי, הכאב שלי גדול מדי כדי שהייה לי איכפת מדבר פעות כמו נשימה, מעולם לא ידעתי כאב כזה, ואז כשהנשימה קצת מסתדרת אני מתחיל להרגיש משהו שהוא כמו נשקיתו קטנות וחולניות, חלקלקות וקטנות יוצאות מעזור הישבן שלי, ואני מתפלל לאלוהים שזה הייה זיעה או שתן, אך אנ ייודע שזה לא זה, אני יודע שזה דם, ואז אתם יודעים מה עשיתי? לא להכלתי לניגשתי למישטרה או למורה ואמרתי, לא... אני פשוט הלכתי הביתה, ניכנסתי לתוך הבית שלי וראית יאת ההורים שלי שותים קפה, הם שאלו אותי למה הבגדים שלי קרועים, ואני קישקשתי להם אייזה שטות על זה שהלכתי מכות בבית הספר, וכל כך רציתי שהם יאספו אותי וישאלו אותי מה באמת קרה, שיחבקו, ויגוננו, אך אתם יודעים מה הם עשו? הם האמינו לי.... האירוניה חוגגת! וכל תופעות הלוואי: ההקאות, המקלחות הארוכות ועדיין אתה לא יוצא בהרגשה שאתה נקי, האשמה, הבושה, וכלום לא עוזר, החור לא נעלם ולא קטן, אתה מסתובב אם חור בחזה שלך, אתה מרגיש שמשהו נגנב ממך, ואתה לא יכול להחזיר אותו, משהו יקר ונדיר שאתה זקוק לו כדי להמשיך לחיות והוא נגנב ממך, וכלום לא עוזר! אני בן 16 עכשיו... עדיין קרוע.... עדיי ןלא יכול להיתחבר... עדיין לא יכול לקיים קשר.... עדיין סולד קצת מסקס ובכל זאת מחריך את עצמי כדי להוכיך לעצמי שאני בסדר, עדיין לא מסוגל לאחות את השברים ולהמשיך הלאה... והכל בגללכם, רק רצתי שתדעו אייך אני מרגיש, ואלי... רק אולי.... תרגישו קצת חמלה, את אותה חמלה שהיתם צריכים להרגיש כלפי ילד בן 10 חסר הגנה שלא עשה לכם כלום, שבסך הכל היה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון....

white star

New member
על מה את מצטער?!

אתה לא אשם במה שהחיות האלה עשו לך וטוב שאתה משתף

מצטער?

אין לך על מה להצטער בזה שאתה מוציא את זה.. אתה לא אשם כלל בזה שיש אנשים שמתנהגים כמו מפלצות בימינו.

TwelveEyes

New member
...

אני לא יודעת מה להגיד. בגיל 9 כמעט-כמעט אנסו אותי איזה 5 ס"מ מהבית שלי, כשלקחתי קיצור דרך... אבל למזלי זה היה בערב, אחרי שהחשיכה ירדה, והספקתי להתחבא להם. אחרי זה לא עברתי שם יותר בחיים עד שעברנו דירה.. ועד היום יש לי לפעמים סיוטים על זה. אני חושבת שמאוד אמיץ מצידך לשתף אותנו בזה, ומקווה שהבני זונות האלה יאכלו חרא כל החיים שלהם על מה שהם עשו לך.

LeeCooper69

New member
LeeCooper69

בכיתי... הזדעזעתי... אפילו נדהתי... לא ידעתי מה להרגיש... האם הרגשתי? לא. הייתי בהלם. כלום לא עבד אצלי... לא האמנתי שזה יגיע... רגע של רצינות... בעיה אמיתית שאין לי תשובה עליה... אמא שלי קראה... מוסרת כל הכבוד... על מה??? על האומץ לדבר. להתמודד. להצליח. כן, כן... להצליח. להצליח לשרוד!... לא לתת לזה לשבור אותך... להשפיע עליך... אבל זה השפיע... זו טראומה... אותם הדברים שאנסו אותך... לא בני-אדם. חיות! ואתה היית הטרף... עכשיו אתה בכלוב של אשמה, רגשות מעורבים... כלוב שלא לך... שלא מגיע לך להיות בו... ואם היית בורח??? אז הם היו תופסים את אחד החברים שלך... ועושים את זה לו... אבל אתה- אתה היית קורא למישהו... לא? אולי מהפחד... האימה! אוי... איזו אימה זו.... אני מתאר ומצטמרר... אני ממש מעריץ אותך... איך שאתה התמודדת עם זה... חולק את זה... משלים (?) עם זה... אני עוד בוכה... חצי שעה אחרי שקראתי ואני בוכה.... לא בכיתי 17 חודש... וגם אז... הזלתי דמעה... למה זה מגיע לך?!? למה לא למישהו אחר.... אבל אתה מכיר את ההרגשה. אתה יודע שלא היית מאחל את זה לאף אחד. זו מלכודת... אי אפשר לצאת... ואיך נכנסת?... *עדיין בוכה* איזה כאב... גם אחרי שש שנים!... ולראות את אותם בני 17 ברחוב. הצמרמורת.... הייתי בסרטי אימה אבל את זה אני ממש לא אוהב. גם עכשיו לא מאוחר להגיש תלונה. הם דפקו לך כבר את החיים. תדפוק אותם בחזרה... אני לא מאימין בנקמה אבל כאן יש הצדק! בשם כל הפורום: תומכים בך... אוהבים אותך... ואל תפחד לשלוח ICQ... -אלון...

TwelveEyes

New member
אהמ..

גם עכשיו לא מאוחר להגיש תלונה. אמנם אין לי תואר במשפטים, אבל אם אני לא טועה, קראתי איפשהו שיש מינימום כלשהו להגשת תלונה כזו.. ונראה לי שזה חמש שנים.

justme17

New member
אפילו לא חיות... חיידקים..

צריך לקחת אנשים כאלה ופשוט לחתוך להם את הזין עם גרזן ואני מצטער על זה שאני בוטה... קראתי את זה מממזמן והכלכך כעסתי שלא הייתי מסוגל בכלל לכתוב תגובה!!! פשוש... שתדע שאני כאן בשבילך חופשי! אתה מוזמן להיכנס אליי לאיסיקיו אם בא לך לדבר! בהמון אהבה!!! פשוט אני

חרא..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מצמרר... אתה כמה פעמים הזכרת את העניין הזה וזה נורא נשמע כאילו התגברת על זה והכל אבל איך לעזאזל אפשר לשכוח דבר כזה?! ארג דאמ ילד בן 10.. ניסיתי עד עכשיו לא לחשוב על זה יותר מדי והכל זה תמיד נורא מדכא לשמוע סיפורים אישיים כאלה, בעיקר כשזה לא סתם אונס אלא אונס שהורס לבנאדם לגמרי את החיים ומשנה הכל..
הם ניצלו את התמימות שלך כדי לצאת מזה בלי שום בעיות.. צריך לשרוף אותם!!!
אע.. איך שפתחתי את ההודעה וקפצה לי השורה הראשונה חשבתי: אוי לא.. שיט...
אבל קראתי עד הסוף כמובן.. אני במקומך לא הייתי מסוגלת לעשות דבר כזה.. לשתף ככה אנשים עד לפרטים הקטנים ולשחזר כזה .. אפשר להרגיש איך כל הכאב עלה שם מחדש..
ואני מקווה מאוד שהאנשים שעשו את המעשה המחריד הזה לא יכולים לקרוא את ההודעה הזאת עכשיו, כי הם יושבים בכלא בזכות מישהו אחר שכן התלונן עליהם.. ושהם סובלים ומתענים שם וכל יום חושבים טוב טוב על מה שהם עשו ומתייסרים בגלל זה. אסור לעבור בשתיקה על דברים כאלה! ואני מקווה שמתישהו בחיים שלך תקבל פיצוי *ענקי* על כל הדברים הנוראיים האלה שעברת וכל אחד יקבל את מה שמגיע לו!

לירונדה

New member
מצטער על מה???

זה טוב שהוצאת את זה! ודבר כזה תוציא חופשי כי זה לא בריא להשאיר את זה בבטן. והכי חשוב, אל תאשים את עצמך! אל תכעס על עצמך! אתה סתם מבזבז את הכעס שלך על האנשים הארורים האלה וכל הכבוד שהצלחת לספר! תדע אנחנו תמיד כאן תומכים בך ואתה יכול לדבר על הכל!

hatul

New member
אתה מקסים...

קראתי את מה שכתבת, אני כל כך מרגיש חמלה כלפיך. אתה כותב בכזו רגישות, כמעט בלי כעס כלפי האנשים האלה... כעס שהיה יכול לסחוף אותך למטה, לתוך שנאה וחוסר שיכחה... בהודעות ההמשך קראתי שיש לך חבר שאוהב אותך ודואג לך. אם הייתי יכול הייתי פשוט מחבק אותך, חיבוק אוהב ועדין, ואם אוכל לפחות להקל על הכאב, על ההחלמה. אל תכריח את עצמך לעשות סקס, תן לעצמך להתרגל, תן לעצמך לפחד. בהדרגה תוכל להרגיש בטוח בעצמך, ולאהוב ולהמשיך הלאה...

למעלה