מצטער לבאס...אבל בביקין נכשל

alonshin

New member
מצטער לבאס...אבל בביקין נכשל

מצטער להיות זה שמבשר לכם,אבל ואדים בביקין לא יהיה הספורטאי ה37 במשלחת הישראלית לאתונה , הוא נכשל בתחרות שהייתה הצ'אנס האחרון שלו להוכיח שהוא ראוי - האמת היא שכנראה גם אם הוא היה מפספס את הקריטריון (81.80מטר) בקצת כנראה שהיו מאפשרים לו לנסוע בכל זאת - אבל התוצאה הכי טובה שלו ברומניה היום הייתה 75.34 מטר,תוצאה די חלשה (יחסית...
) ואני לא מאמין שיעגלו איתו פינות עם תוצאה כזאת. חבל,לדעתי הוא היה ראוי - לא נראה לי שבגילו תהיה לו עוד הזדמנות- ובייחוד אחרי המאמצים של אורן אהרוני והעצומה ... נשארנו עם ל"ו נציגים, שיהיה להם בהצלחה

דור שוב

New member
נשארנו עם ל"ו הצדיקים.

על איך שבביקין התנהג באליפות ישראל לא מגיע לו להגיע לאתונה.

תמיר1991

New member
אמן ואמן.

בביקין לדעתי לא צריך לנסוע. הוא לא ספורטאי עילוי, והכושר הנוכחי שלו לא מקנה לו מקום בגמר. אנחנו לא מאוריציוס או פיג'י, עברו יובלות מאז שאנחנו מגיעים למשחקים האולימפיים רק בשביל ההשתתפות. היום זה בשביל חצאי-גמרים, גמרים ומדליות כמובן, ולאתונה אנחנו מגיעים גם בשביל הזהב. תמיר.

raptor69

New member
יש לך צורה מעניינת להגדיר "נכשל"

לבביקין קבעו מרחק של טופ-10 בעולם, אז הוא הצליח לעמוד בזה רק פעמיים (לא בידיוק נכשל פעם אחר פעם). אבל כנראה שיש לנו הרבה אטלטים "ראויים" במדינה כדי שאפשר יהיה לוותר על אחד כמוהו ובנימה אישית- להרוס לבן-אדם עבודה של 4 שנים ולגזול ממנו חלום. רק שתבינו- אף אחד בעולם לא מתעניין בג'ודו, האבקות ושיט. כולם רואים רק אטלטיקה ושחיה (וענפים קבוצתיים אליהם לא נעפיל לעולם) וכל מה שיש לישראל להראות לעולם זה אברבוך (ובורוכובסקי, ביום ענק)

לוי אסף

New member
זה פשוט בושה שבביבקין לא נשלח

לאתונה. ספורטאי שנמצא בטופ העולמי במקצוע שלו, עשה את הקריטריון פעמים. ועוד אחד שלא תהיה לו עוד הזדמנות להגיע לאתונה. פשוט כואב הלב.

nitsansh

New member
אף אחד לא מתעניין בהטלת כידון...

בכלל לא בטוח שבביקין, אם היה מצליח להכנס לגמר, היה נכנס לשידור... אני בכלל לא חושב שזה שיקול, אבל גם בענפים המרכזיים לא משדרים את כולם... יש 2000 אתלטים ו-1000 שחיינים באולימפיאדה, נראה לך שיש מצב שישדרו את כולם? יש סבירות יותר גבוהה לדעתי שישדרו קרב על מדליה בג'ודו מאשר את המקום ה-10 בכידון... ותסלחו לי, אבל תוצאת הקריטריון בכידון היא לא טופ-10... יש לפחות 20 תוצאות יותר טובות השנה...

nitsansh

New member
בביקין מקום 27 השנה

התוצאה ה-10 השנה היא 85.60... רחוק מאד מהשיא של בביקין... בחישוב של 3 אתלטים ממדינה יש 21 אתלטים עם תוצאות יותר טובות משל בביקין... בהנחה שכולם יהיו באתונה, בביקין לא בין הפייבוריטים לעלות לגמר... בדירוג העולמי של IAAF, בביקין נמצא במקום 38... לפי הדירוג הזה, אברבוך במקום 10... לנסקי רק במקום 50... רצי המרתון שלנו בכלל לא מדורגים...

raptor69

New member
הטלת כידון היא בפריים-טיים, עובדה

מעורבת בשאר תחרויות האטלטיקה- כולם רואים את זה גם אם לא רוצים. לעומת זאת, כמה אנשים יעמדו ויגידו שיצפו בג'ודו, שייט והאבקות בלי שהישראלים יהיו בתחרות (אני דווקא כן)? נראה לי שהנקודה הובהרה... מה שהתכוונתי לגבי הטופ10- עם תוצאה של 81.80 באתונה בביקין יכול היה להכנס לעשירייה

nitsansh

New member
רואים כידון אבל לאו דווקא את בביקין

אני נותן לך משימה... תרשום את הטלות הכידון שיהיו בשידור של תחרות הגמר... בסה"כ בתחרות גמר, אם יש 12 משתתפים (לרוב קובעים מינימום גבוה כזה שלא סביר שיעלו יותר...), אז יש 3 הטלות לכולם + 3 נוספות ל-8 הראשונים, בסה"כ 36+24=60 הטלות... אני לא חושב שיותר מ-20 יהיו בשידור, ורובן המכריע יהיו של המובילים שמתמודדים על המדליות... ההשוואה שלך היא לא נכונה, ולא מקובלת על מי שקבע את הקריטריון, ויודע למה... אי אפשר להשוות את כל התוצאות בכל התחרויות במשך רוב העונה (עד תחילת אוגוסט) לתוצאות של תחרות ספציפית אחת... המבחן של ספורטאי אולימפי הוא היכולת להגיע לשיא במקום ובזמן החשובים... ולכן הקריטריונים דורשים מהספורטאים להגיע לתוצאות קריטריון באותן תחרויות מטרה שנקבעות מראש, כדי לבחון את היכולת שלהם בתנאים דומים לתנאים באולימפיאדה... אין שום קשר בין תוצאה בתחרות הזמנה ואותה תוצאה בתחרות ברמה עולמית, כגון אליפות עולם או אירופה... זה כמו להגיד שכדורגלן שמבקיע 10 גולים במשחק שכונתי יש לו את היכולת לשחק בנבחרת הלאומית...

למעלה