מצטער להרוס את המסיבה...

מצטער להרוס את המסיבה...

...אבל מה לעשות, בשביל זה יש פושעים. קודם כל עלי לברך את השתלשלות העניינים שקרתה לאחרונה. סוף סוף יש לחברי הפורום מה לכתוב! סוף סוף פג השעמום. איזה מזל, כבר התחלתי לחשוב שזה יהיה יום כיפור מייבש. אם יש לכם בעיה עם מה שאני כותה, ואתם לא מסכימים, זכותכם. אבל רק שתדעו שאותם כתבים מודאגים שמייבשים לעצמם את הגרון מרוב שהם מדברים בלי הפסקה בחדשות ברגעים אלה, חושבים בדיוק כמוני : סוף סוף יום עבודה מעניין. כן, מה לעשות, אולי זה פשוט אני שאוהב שינויים ומצבים חדשים, אבל בסה``כ, יש פה מצב שגורם להתלכדות לאומית, וזה כבר אחלה. אה, ובדרך אגב: כולם אומרים שצה``ל ידע על הכוונות של החיזבללה לחטוף חיילים, אני חושב שהחיזבללה לא יכל למצוא לעצמו זמן יותר טוב: בדיוק כשהערבים, ששמחו על הניצחון התעמולתי (הילד הקטן שמת), הרסו את קבר יוסף בצורה הכי לא פוטוגנית שאפשר, שיכלה להפוך את דעת הקהל כנגדם, בדיוק אז באו החיזבללה הזונות האלה וחטפו את החיילים. זה מה שנקרה הסטת התיקשורת. עכשיו לא רק שאף אחד לא שם על זה שהרסו לנו מקום מקודש, אלא אם אנחנו נתבכיין, עוד יגידו לנו שאנחנו מושפעים מהתסכול בגבול לבנון. איזה חרא. טוב, האמת היא שכששמעתי על שלושת החיילים שנחטפו, (הייתי באותו רגע בראש הנקרה שלוש צעדים מהגבול) נכנסתי לשוק. הייתי ברכב ומזל שלא נהגתי. אשכרה מישהו יצא מהרכב לידי וחייך אלי ואמר ``אתה בהלם אה?! שמעת מה קרה רואים עליך``. לא שמענו מסוקים וכלום כי העניין עצמו קרה די רחוק משם, קצת מזרחה, אבל על אותו קו גבול. יימח שמם. חכו מתבשלת עוד הודעה... פושע.

ואני חושבת לעצמי

``איזה סוג של תגובות הוא היה רוצה לקבל על הציניות המיותרת הזאת?`` ואני מתחילה להבין... בכל מקרה, זה לא הזמן.

Black Star

New member
וואלה לא חשבתי על זה...

עכשו כשאתה שואל, נראה לי שכן, הם ישדרו...

נעל

New member
האמנם?

בשביל זה צריך פושעים? תאוריה מעניינת הצגת. פושעים - בשביל למשוך תשומת לב. טוב, זה לפעם אחרת. לא נתחיל עכשיו כאן עם השוואות שלומצי-נעל, נכון? כולנו מאוחדים, מלוכדים ולכודים. נעל מרגישה בימים האחרונים הרבה מאוד אנדרנלין זורם בדם, או ליתר דיוק - חוסר מנוחה כזה. כל הזמן משהו מציק, בסביבות עצם הבריח, בפנים. האנדרלין הזה לא גורם לנעל להרגיש טוב. זה בערך כמו שמרגישים ששכחנו משהו אבל אנחנו לא בטוחים מה. משהו לא בסדר, ואפשר לנסות להסביר מה, אבל מרוב בלגן מאבדים את כל החישוב לפני שמגיעים לסוף. זה יותר מדי. כל הזמן מחשבות מנסות להדחף לראש, אף מחשבה לא מסתיימת. מאחוריה, 5 מחשבות אחרות דוחפות בתור. יש על מה לכתוב? יש מצוקה, אין כל כך מה לדון. כל אחד נכנס וזורק את מה שאחרים אמרו אל תוך הפורום. זה אולי משחרר, וזו מצווה, אבל אלה דיונים כמעט סתומים. ובכלל, כשנמצאים במצב האנדרנלין הזה כותבים הרבה, להוטים לומר הרבה, אבל מה שיוצא הוא לא כזה... צפון מתמזג עם דרום, בירות עם דמשק, ע ו-א, ק ו-כ, כעס ופחד, שלום ותקווה עם מלחמה ייאוש ונקמה. לא זמן כל כך מוצלח לדיון, דווקא. ואולי נעל סתם מקנאה שהגיעה לאחר המסיבה. נעל, נהנת להאזין יותר, לוקחת כמה נשימות להרגע (איך היא תרדם עכשיו...?)

למעלה