מצטער על היום שנולדתי

nothstar001

New member
מצטער על היום שנולדתי

מצטער על היום שנולדתי בו חבל על כל החלל שאני תופס !!! אני קבור בקבר בחיים מסתכל במראה ורואה מפלצת למה זה מגיע לי ??? למה כל זה נופל עלי! בנוסף להכל אני מאבד שיער! אני לא יודע אם זה מן המתח העצום שהייתי בו במשך החצי השנה האחרונה או שזה סתם מגיע לי עוד דבר רע ועוד דבר רע ועוד דבר רע ועוד דבר רע וזה לא מפסיק אלוהים כמה שאני מכוער !!! למה יילדו אותי אני סתם מבזבז חמצן אני לא יודע איך אצא מזה אם בכלל למה דווקא אני ? למה לא פשוט הורגים אותי - נמאס לי נמאס לי פעם הדברים היו יחסית בסדר אבל אי אפשר להחזיר את השעון אחורה ! השפעת חולפת והמחשבות חוזרות אני לא יודע עוד כמה זמן אחזיק מעמד ! האם זה יהיה יומיים או שנתיים ? אני מנסה לחשוב בהיגיון אבל התחושות הם קשות אני מרגיש שזה או-"כאן ועכשיו - שהכל יהיה טוב יותר מיידית או שזהו זה אני לא יכול להמשיך יותר !!! זה לא מרפה ממני המתח החרדה והדכאון לא יודע זה פשוט כואב

fairy of love

New member
מכירה ת'הרגשה...

הלואי שיכולתי איכשהו לעזור, אבל אין לי מילים... אני רק רוצה להביע את הזדהותי איתך. פעם זה היה אצלי ממש נורא, אבל עכשיו נראה שהמצב משתפר... אולי למדתי לחיות בהווה בנוסף לזכרונות הכואבים שאף פעם לא יפסקו. פעם הייתי מסתגרת לבד עם עצמי, שונאת את עצמי, חיצונית ופנימית, רוצה למות אבל אין אומץ, מצטערת על היום שנולדתי... אבל עכשיו הבנתי שכשהייתי לבד הקצנתי הכל, כל חיסרון הכי קטן בי היה נראה עצום. ברגע שנפגשתי עם אנשים שהביעו את דעתם עליי המצב השתפר. הבנתי שרק אני רואה בי דברים כאלה, שלא קיימים באמת... אולי אם תיפתח לאנשים שקרובים אליך הם יעזרו לך קצת להתחבר למציאות ולראות את הדברים כפי שהם באמת...

nothstar001

New member
אין לי אנשים קרובים

אני לא מכיר אף אחד אף אחד לא מכיר אותי הסביבה הקרובה היא סביבה לא תומכת אני נושא את כל זה על עצמי לבד !!! וזה מאוד כבד .

fairy of love

New member
ניסית להכיר אנשים חדשים?

זה שהסביבה עכשיו לא תומכת, לא אומר שכל האנשים הם כאלה... ניסית לדבר עם פסיכולוג? (אני אישית לא יכולה לדבר עם פסיכולוג, אבל לא כולם כמוני)

מותר לך לבזבז חמצן

תבזבז כמה חמצן שאתה רוצה! אתה הרבה יותר מהנפח שהגוף שלך תופס במרחב...בחייך. כואב לי שכואב לך כל כך. נדמה לי שצרפת תמונה שלך לפורום פעם, נכון? דווקא לא נראית לי כמו מפלצת בכלל...

nothstar001

New member
אני מעולם לא העלתי תמונה להודעה

מה שיש בכרטיס האישי זה לא אני !!

Undrer the Sea

New member
מזדהה

עם כל מה שאמרת, אני חושב. כל אחד פה, הסבל שלו הוא בגוון שונה מעט, אבל מבחינת העומק.... את העומק הזה אני מכיר, כי אני שם. אני חושב. הייתי רוצה לברוח מהעולם הפשיסטי, האטום הזה, לסביבה קצת יותר.... אחרת. לא יודע אם זה אפשרי. לא יודע אם שיתןף פעולה הוא אפשרי. גם אני רואה הרבה גולגלות כרגע, בכל מקום. כי מילים הן רק מילים, וזה נראה כאילו שזה עוזר, אבל אחרי זמן מה, זה רק מגביר את הייאוש. אולי להמלט לאיזה מצפה בגליל, לגדל בננות ולילל בלילות את הירח? אם כואב, לפחות להגיע למקום בו יהיה אפשר לבכות. ולעזזל כל השאר, ומה שיבוא אחרכך, כי אני רוצה לצאת מתחומיהזמן ולנעול את הדלת אחרי. Breathing water

עולה פה שאלה ../images/Emo35.gif

עולה פה שאלה ביניכם האם המפלצת היא בחוץ או אולי בפנים? גם איןשםאין שאלה שאלה דומה- האם היא חולה או אולי העולם הוא זה שחולה...

למעלה