מצטער על המילה אבל הפיגור אצל אנשים

מצטער על המילה אבל הפיגור אצל אנשים

מה אתם לא קולטים ששרון הוא זה שבנה התנחלויות ועודד לזה?! מאיפה התפנית באה? בגלל שהוא מנסה לברוח מתיק פלילי אז הוא מנסה לברוח דרך זה! זה לא שהוא חושב שיהיה שלום ההפך הוא יודע שיהיה טרור אבל מה לעשות שתמיד שרון חושב רק על עורו! עם ישראל!-יחד נעצור את שרון!

כהמשך...

אתם חושבים שבזה הסתיים הסיפור אבל ממש לא אני מזהיר אותכם תושבי:עפולה,בית שאן,חדרה,ירושלים,שדרות,ואשקלון.אתם הולכים להיות המתנחלים של המחר! ואל תתפלאו שהטרור יגבר! גוש קטיף זה כולה ישובים אבל אשקלון זו עיר אתם מעריכים כמה נפגעים יהיו?! לא אי אפשר לדעת פשוט נראה בעינים...

zift1

New member
כמה נדוש..

רוצה להתחיל בסוד קטן?-בית שאן עפולה ושארים הערים שציינת בעלות בדל קטן אך משמעותי מגוש קטיף אתה יודע מה הוא? נכון!הן בתוך שטחי הקו הירוק בניגוד לגוש!להם אף אחד לא יקרא מתנחלים בארץ לא להם. אנשים תמהוניים כמוך גם טענו שאם ניסוג באופן חד צדדי מלבנון הגבול יבער וישובי הגבול יותקפו של בסיס יומי אבל מה קרה יצאנו וכבר תתלפא חמש שנים לא קרה כלום באופן יחסי לשהות בלבנון...יש יסוד סביר שזה מה שיקרה מול הפלשתינאים ברצועה בגלל מאזן הרתעה שניתן ליצור מולם.

לא אותו דבר!

תלא מבין שההודנה הזאת זה רק כדי שיעזבו את הגוש לפתוח שם מדינת טרור וגם כך בצפון השומרון!

zift1

New member
אתה רק מוכיח כמה שאני צודק

תראה מה אתה אומר ומה כתבתי שאמרו לפני הנסיגה מלבנון-אתה פשוט נאחז בטיעון קלוש שיש הסתברות זהה לכל צד שהוא יתממש פשוט ימים יגידו מי צדק-קח בחשבון שתמיד אפשר להיכנס למבצע צבאי לפרק את התשתיות של הטרור אם הפלשתינאים לא יעשו זאת. אני ממליץ לך לשבת ולחשוב אם שווה להקריב כ"כ חיילים על אדמה מקוללת בלב האזור הכי צפוף בעולם?

TheOrion

New member
כי כרגע אי אפשר.

אתם צריכים להבין את זה, ישראל לא חיב בבועה. אי אפשר מתי שרוצים להיכנס ולבצע פעולות בעזה. אם ישראל תצא מעזה(איזה אם? כש...) והיא תצטרך להגן על עצמה בעזרת מבצע צבאי בעזה, הפעולה תהיה הרבה יותר קלה: 1) הסברתית. 2) מבצעית.

zift1

New member
להתפנות נצטרך ממילא

אבל במידה ויקרה משהו חריג אפשר לפעול שם.אף הסדר מדיני למעט הצעות הזויות של הימין לא כולל בתוכו את עזה!

היציאה החפוזה מלבנון הביאה עלינו את

מלחמת אל אקציא בה הפעילו ארגוני הטרור אקציות והשמידו יותר מאלף יהודים והרסו רבבות משפחות בישראל (בקרוב אצלך).

אל אקצה ולבנון לא קשורים

אנתידפאדת אל אקצה החלה בכלל בירושלים לאחר עליית שרון להר הבית . הם לא קשורים ללבנון!

יש קשר ישיר. אחרי שהשיחות עם

ערפאת נכשלו ערפאת ראה (בצדק) שאם כמה מאות רוצחים גרמו לבריחה מלבנון כדאי לו לנסות את זה גם בתוך ישראל. עובדה שברק תמך בבריחה מעזה בלי שום תמורה. עליית שרון לבית המקדש הייתה רק תירוץ. עובדה שברק אישר את זה.

אתה עושה מיקס מיותר.

כמה מאות רוצחים הם לא שהביאו ליציאה מלבנון, כמה מאות ואלפי חיילים ואזרחים שסבלו השכם וערב מטרור לבנוני סורי מתוחכם. שישיבו במדינת אוייב וסיכנו את חייהם סתם. זו היתה הסיבה. עראפת לא למד משם כלום, המצב שונה היה ושונה נשאר. ברק תמך בתמיכה מעזה כי הוא ראה שזה יכול לעשות טוב, מבחינת ביטחון, כלכלה ושיווק ישראל בעולם.

zift1

New member
שלום לך ידידי

הטענה שלך כ"כ מגוכחת ותשמע למה- נגיד וזה נכון שים לב כמה זמן עבר בין שני האירועים-כמעט חצי שנה! דפוסי המאבק שונים לגמרי-טרור מול לוחמת רגילה וגם המטרה לא בדיוק זהה החיזבללה רצה להביא לסיוםפ הכיבוש של דרום לבנון שהיא חלק ממדינת לבנון אבל לפלשתינאים אין מדינה איפלו ועל זה הם נאבקו... מישהו רואה כאן דימיון כי אני לא...

באותו יום שלאחר הבריחה נסעתי

מהצפון לירושלים. הכבישים היו מלאים ציוד מלבנון שפנו לכיוון השומרון. ידעתי אז שהולך לקרות משהו גדול. צה"ל גם ידע והתכונן לזה. השיחות עם ערפאת היו רק נסיון למנוע מה שבסוף קרה.

nooshP

New member
אתם בחרתם אותו

בחרתם אדם ששיקר כבר לראש הממשלה במלחמת לבנון, שבית המשפט קבע שהוא שקרן, שוועדה קבעה שהוא לא מספיק אחראי להיות שר ביטחון, ועוד ועוד.... אתם ידעתם טוב מאוד את מי אתם בוחרים, העדפתם ראש ממשלה שקרן, אז אל תיתממו עכשיו.... אני לא הצבעתי לו ואני לא אצביע לו בחיים, גם אם אני תומכת בהתנתקות. מעניין איך השמאל קלט ששרון שקרן עשרים שנה לפני הימין, ובגלל זה מאוד התנגד לו, אבל לימין לא היה אכפת מהיושר שלו....עד שפתאום השקרות שלו התחילה לפגוע גם בכם...

שרון שינה את דעתו כי הוא

הבין שבעבר עשה טעויות והוא מעוניין לתקן אותם, מה יותר נחמד מלסגור מעגל.... הוא מרגיש שדמים של חיילים מסכנים נשפכו שם סתם בגלל שהוא עודד התיישבות שם בעודו איש צעיר. אז הוא "חוזר בתשובה" ורוצה לכפר על עוונותיו ההיסטוריים... מה לא ברור בזה?

nooshP

New member
גם לי זה נראה ברור

רק עניתי לכל אלה שנזכרים פתאום להתלונן עליו... חבל שלא הקשיבו לשמאל לפני שהם בחרו אותו כראש ממשלה....

למעלה