מצטער על העיכוב...המיקס החדש שלי+מערך אימון.

מגן רן

New member
מצטער על העיכוב...המיקס החדש שלי+מערך אימון.

בבסיס האימון העלאת עומד מדורגת בכפולות של 4 דקות + טיפוס עצים יותר בהתאמה לזמן בניית ההתנגדות: מסלול ראשון: 4 דקות (הוספת התנגדות כל דקה, 70-80 סל"ד) + 4 דקות טיפוס (רגליים בקצב המוזיקה- 70 סל"ד) מסלול שני: 8 דקות (הוספת התנגדות כל שתי דקות, 70-80 סל"ד)+ 8 דקות טיפוס (רגליים בקצב המוזיקה- 70 סל"ד) מסלול שלישי:12 דקות (הוספת התנגדות כל שלוש דקות, 70-80 סל"ד)+ 12 דקות טיפוס (רגליים בקצב המוזיקה- 70 סל"ד). סה"כ אימון: 60 דקות נטו. תהנו!

Tami661

New member
../images/Emo47.gifנראה לי שהשרת שלהם קורס ברגעים אלו../images/Emo6.gif

אמתין לבוקר... ("זמנית אינו זמין...")

Tami661

New member
דווקא הצלחתי להוריד בקלות בבוקר../images/Emo42.gif

כנראה כמות ההורדות בו בזמן מוגבלת.

גרובי!!! ../images/Emo13.gif

אחלה מיקס ומערך נראה לי שהייתי מזהה מקילומטר שזה מיקס שלך כמה שאלות לגביי המערך: - אתה מעביר את כל המערך בישיבה או שבזמן הטיפוסים העצימים חלק נעשה בעמידה? - האם תוכל להוסיף את מטרות הדופק? (אני משער שבחלק השני של כל מסלול זה באיזור ה80% מהמקסימום. ד"א : איזה כייף להעביר שיעורים מאז שתקנו את המערכת

מגן רן

New member
היי תותח..

א) לגבי המערך: עומדים באימון הנ"ל רק בשלושים השניות האחרונותשל כל 4 דקות בטיפוס העצים יותר (ז"א בטיפוס הראשון פעם 1, בטיפוס השני פעמיים ובשלישי 3 פעמים. ז-ה-ו...) ב) מכיוון שדנו כבר רבות בבעייתיות של הדופק באימונים אני בדר"כ לא מכוון לאחוז ספציפי אלא יותר לתחושות אשר מקבילות לכ- 80-85% בערך... ג) יש לי שיעור היום... מקווה שהמערכת תעמוד בבסים...

אם אצליח לעבור עליו שוב בעיון ולצרוב

אני אעביר אותו גם היום אני משתדל לתת אחוזי דופק ולהוסיף תחושת מאמץ סוביקטיבית תוך הדגשה שזו קריאת כיוון

SimplyMe1

New member
תודה!הורדתי אותו אמש ועכשו האזנתי לו

רק מבאס שאני לא מצליחה להגדיר אותו באייפוד כי הקובץ ישירות מועבר לאייטונס:\ אנסה שוב:\ אחלה רמיקסס מתי הבא בתור(אם השאלה לא חצופה?)

אחלה מוזיקה תודה,אפשר גם טיים טריל

מינימום הזמן מקסימום מרחק חולה על מהירררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בקטעים שהביטים יורדים להוסיף קצת התנגדות זה הכל עוד מעט אני אפנק אתכם עם מוזיקה איכותית צריך קצת הזמן לזה אין על ספינינג בעולם!

למעלה