מצטער על השאלה הדפוקה

ben 360

New member
מצטער על השאלה הדפוקה

אבל מדי פעם כורזים מהמוקד(בי-ם) שם של מישו ואז 33 נגיד "בועז 33 " מישו יודע מה זה אומר?

כן

יש לו טלפון בקו 33

לאו דווקא

אצלנו (באזור שרון) שכורזים שם של מישהו ואז מספר אז בד"כ זה נסיעה וזה פשוט המספר אמבולנס שעליו אותו נהג עובד

רק יש הבדל

והבחור יודע להבדיל בין נסיעה לבין קריאה שהיא לא נסיעה. אגב לקרוא בשם הנהג זה לא תקין ויש צורך לקרוא במספר האמבולנס או להכריז נסיעה.

sHaNi 27 12

New member
אוריין

שאצלנו כורזים שם של נהג זה בטוח תיהיה נסיעה, ולא שיחה לנהג כי אצלנו לא נמצא המוקד המרכזי לא נראה לי שמישהו התקשר לנתניה ויבקש עובד על חדרה וגם לא נורא לי אנחנו כורזים עצמית לנהג נגיד את הקוד מבצעי שלו אנחנו לא מוקד כזה דבר לא יקרה בחיים

ben 360

New member
את בטוחה??

א. למה שהתקשרו למוקד בשבי בנאדם? זה לא מודיעין 144... ב. למה שהמוקד יכרוז בשביל שיחה לנהג? שוב- הם לא מודיעין.. (חח מצטער על ההתפלצפות זה פשוט לא נשמע לי הגיוני...)

מה הקשר?

לעיתים רוצים לדבר איתו, בני משפחה עובדים אחרים ומי לא. אם הוא במשמרת ומתקשרים בקו המנהלתי לדבר איתו קוראים לו לענות לטלפון...

tapuach

New member
תחשוב על זה כטלפון בעבודה ...

כמו בכל עבודה אחרת ...

לא מאה אחוז

בתחנות מסויימות (אהמ אהמ בלי שמות אהמ אהמ) אומרים לפעמים את שם הנהג יחד עם מספר האמבולנס (לדוג' "חיים, 33 נסיעה" או "32 שמוליק נסיעה") כשהמוקד או כל חדר/משרד אחר בתחנה צריכים נהג/עובד כלשהוא, אז במקום לחפש אותו רבע שעה או לשלוח מישהו שיחפש אותו, פשוט כורזים לו לבוא לאותו מוקד/משרד.

המוקד בי-ם הוא

מרכזייה! אם תתקשר למנהלתי, יעבירו אותך למשרד המבוקש! אבל אם תבקש בנאדם ספציפי, שלא נמצא במשרד (כמו בועז, שלא תמיד במחסן) אז אותך ישימו בהמתנה ותשמע גלגלצ, ולו יכרזו ויגידו לו את מס` השלוחה שעליה שמו אותך! ואז הוא יכול למשוך את השיחה מכל אחד מהטלפונים בתחנה..

בדיוק

גם אצלנו בת"א זה עובד ככה. לפעמים אתה גם שומע גדוד המתנדבים 33 וזה אומר שיחה ב33. אבל נורא אהבתי את השאלה. גם אני שהיתי מתנדב חדש דברים כאלה ואחרים היו ניראים לי תמוהים... חחח

super nothing15

New member
אצלנו בתחנה

כשיש נסיעה כורזים לנהג והוא כבר יבין לבד על איזה אמבולנס הוא עובד Oo בכלאופן, זה נראה לי דיון די מוזרP:

עמיחי נ

New member
וזה מקפיץ כל פעם את המתנדבים...

זה כל פעם נשמע ככה "צוות נט"ן א'....(10 שניות שתיקה)..." ואחרי זה איזו סתם הודעה טיפשית..שבאותן שניות של שתיקה אני כבר מספיק להתרגש ולצאת בריצה מהתחנה כשאני מת לצאת לנסיעה..

super nothing15

New member
חה.

עמיחי, תסמונת הריצה לאמבולנס הייתה אמורה לעבור לך במשמרת השניה:]

D r o r R

New member
אני הספקתי ללמוד את זה עוד בקורס

לא היו דלתות לכיתות, והיה ממש צמוד אלינו רמקול. כל היום שמענו "לירון 33" והמדריכה התעצבנה. ככה למדנו...

למעלה