מצטער על השאלה המפגרת אבל

MusicA

New member
מצטער על השאלה המפגרת אבל

לוחצים עלי פה כמו מפגרים, אני אודה לתשובה מהירה. USB MP3 בנפח 1GB+זיכרון נייד PROSOUND זיכרון נייד USB בנפח 1024 מגה. מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 288 שעות הקלטה. ב389 ש"ח, שווה?

נגן ג'נרי..

לעוד פרטים..: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1292&a=59540&c=5873&sc=0&ssc=0

MusicA

New member
תודה, קראתי את זה כבר.

אין לי מושג מה זה אומר נגן ג'נרי. תודה.

MusicA

New member
ג'נרי או לא ג'נרי.

אני כולה רוצה MP3 עם 1024 מגה. הג'נרי הזה, יוכל לנגן לי שירים?

rahmiel2005

New member
בטח....

פה בפורום לא אוהבים להמליץ על נגנים ג'נריים. אני אישית יש לי נגן ג'נרי ואני מרוצה ממנו מאוד. אז ככה שלדעתי אתה יכול ללכת על זה.... אני אישית מסתדר מאוד עם הנגנים הג'נריים וכל מי שלא ממליץ עליהם לדעתי הוא סתם כואב לו הלב שהוא שילם על נגן 700 שקל ואפשר לקנות אותו דבר בחצי מחיר. תאמין לי הם אחלה של נגנים, רק אסור להתעסק איתם עם כל מיני פירמוטים ושטויות בתוכנות שבאות בדיסק התקנה שבא בקופסה של הנגן.

על טעם וריח אין להתווכח

וגם על צליל, ממשק, איכות, אחריות, ועוד הרבה... הנגנים האיכותים יותר של איי ריבר קריאיטיב אפל וכו' האמנם יקרים פי 2 לפעמים מנגנים ג'נרים באותו הגודל(זיכרון) אבל לפי דעתי זה שווה את זה.... אין לי כח לפרט יותר מדיי אבל עצתי האישית תשקעי עוד קצת כסף כדי שאח"כ לא תצטרכי להוציא עוד כסף על תיקונים וכו'...

אל תיקח פרו סאונד

חברה מעפנה,אני מכיר אנשים שקנו מוצרים של פרו סאונד וקיללו את היום שבו הם קנו אותם אם אתה מחפש ג'נרי טוב לך על egrotech הוא שווה את הכסף שלו,ואתם אומרים לא לקנות ג'נריים ברור שלא לקנות אבל מה נעשה שהמותגיים עולים הרבה כסף ואין לנו את הכסף הזה?

The Experience

New member
לאף אחד לא כואב הלב על ה700-2000ש"ח

א. זאת עובדה בשטח שכל הנגנים הג'נריים (רובם לפחות) מיוצרים באותו האיזור בסין ומה שעושים היבואנים שמים כל אחד את המדבקה שבא לו לשים ומתחרים בספקים אחרים במחירים של הנגנים. ב. הנגנים הג'נרים (שאני מעדיף לקרוא להם "נגנים בכאילו") הם באיכות הרבה יותר נמוכה מכל הנגנים ה"יקרים" בשוק וזה כולל את סאנדיסק שרבים גם כנראה לא ממש השקיעו מאמץ לשמוע אותו ולבדוק אותו ולוודא שהוא ברמות הרבה יותר גבוהות מה700-800 שקל שהוא נמכר.ואיכות אני לא מדבר רק על איכות הסאונד אלא איכות הפיזית של הנגן. על פי בדיקות שעשיתי עם אנשים אצל נגנים ג'נריים זה יוצא 1 ל10 יוצא דפוק בממוצע על ההתחלה וכ70-80 אחוז מהנגנים נדפקים בחצי שנה הראשונה של השימוש.כך שהנגן צעצוע הזה הוא נגן לרוב בדיוק לחצי שנה גג! ואני אסיים ואגיד שעדיף לחסוך עוד 200 שקל ולקנות נגן איכותי (כמו סאנדיסק) ולהנות ממנו.יש עליו אחריות מחברה אמינה ואני בטוח שלא תצטרכו אותה. יום טוב

MusicA

New member
טוב תודה, למרות שאין לי מושג מה זה

ג'נרי. מה עם זה נגן 3 MP עם זיכרון (GB 1 (1024MB תוצרת ERGOTECH טיוואן LYRICS – מילות השיר ,מראה תוך כדי השיר את המילים. USB דיסק נייד 1GB בחיבור ישיר PnP . מקליט הודעות כמו טייפ מנהלים . רדיו FM איכותי מובנה באוזניות. ב450 ש"ח?

יאיר B

New member
גם ג'נרי...

קרא את הקישורים למטה. זה ייתן לך הסבר כללי על מה זה נגן ג'נרי ומה הבעיות שיכולות להיות איתו.

למעלה