מצטער על "השמחה"

זיקקו

New member
מצטער על "השמחה"

אין פה שמחה. אבל כשהמערכת רוצה בכוח לדפוק אותך. אז זהו. התחלתי בהליך לצאת על 21- אני לא מעודד, לא קורה לכולם לנסות רק מודיע. לי נמאס שמשתינים עליי בקשת. היום דיברתי עם קצינת הקישור וביקשתי הפנייה לקב"ן. לצערי. אך זוהי האמת.

helius

New member
who gives a damn???

מה אתה מצפה שיגידו בקשר להצהרה הזאת? איזה דיון זה יכול לעורר? כל שעתיים נכנס לפה מישהו ומראה לכולם מאיפה משתין הדג, כי הוא הוציא 21 לפני 7 שניות. מה אתה רוצה להגיד? הנה אני יצאתי מזה ואתם פרייארים? הרי אנחנו עושים את זה מתוך רצון ואנשים יעשו פה מילואים עד שיקבלו את הפטור. מה אתה רוצה להגיד? נמאס לך שדורכים עליך, נמאס לך להיות פרייאר, אתה רוצה להיות עלוקה על החברה, סבבה, שיהיה לך בכיף. איך זה מעניין אותנו?

זיקקו

New member
אני הודעתי את הודעתי

ובהמשך לתגובתך. אני לא עלוקה. עלוקה הוא מי שלא עושה בכלל צבא. אני לא מכיר אותך- ורוב הסיכויים שעשיתי קצת יותר צבא ממך.... הממממ שירתתי 4 שנים בקבע ואני מכיר את המערכת לפנים משורת הדין. אז אל תטיף לי מוסר.

ניר נגר

New member
בוא ואסביר לך בדיוק את משמעות

המילה עלוקה... עלוקה זה אחד שנותן לאחרים לעשות את העבודה כשהוא מתחמק מהעשייה שלה, כך שהעול נופל על אנשים אחרים שמגינים עליו, שעושים בשבילו הוא נהנה מהעשייה של אותם אנשים...ונהנה להתחמק מאותה עשייה. זו העלוקה ידידי... אהה..זו לא הטפת מוסר, ממש לא, רק הגדרה בריאה למושג עלוקה...

זיקקו

New member
../images/Emo2.gif עשיתי את העבודה בעבר

עכשיו אני לא עושה יותר. אני לא יודע אם לימדו אותך. אבל כשמתייחסים אליך כמו אל חיה ניצודה- מי שנשאר סטטי -נדפק! אני עשיתי כשהייתי צעיר בגלל החובה. ברגע שאני רואה שזה דופק אותי- אני לא עושה. מי שמוכן לחכות שידפקו אותו שוב שוב שוב- שיבושם לו. אל תדבר איתי על ציונות, אל תדבר איתי על ערכים "ארץ אוכלת יושביה" מעניין לי את הקטן- ואני מדבר איתך בשיא הרצינות. אני יוצא. יש לי הפניה לקב"ן בעוד שבוע. אגב עלוקה.... המדינה והצבא מטפסים עלינו... לא אנחנו עליהם.... ביי ביי צה"ל. שלום ולא להתראות.

זיקקו

New member
ההתיחסות שלכם לאלה שיצאו על 21

מחפירה. מתי תקלטו שזה לא מעניין אף אחד בחוץ מה עשה כל אחד עם הצבא? תפסיקו עם המליטריזציה הזאת של כל דבר. GET A LIFE.

יש לנו LIFE, אנו מאמינים בם...ולכן

...משרתים בקרבי, אתה לא רוצה קרבי, אז לך גם יש LIFE... אבל אין סיבה שה LIFE שלנו יהיה שווה ל LIFE שלך...במיוחד במותנו כי אנו מגינים על המדינה ואתה מוגן על ידינו...לנו הבכורה...והזכות להתגאות...לך החובה להתבייש...

זיקקו

New member
תרשה לי תרשה לי....

תיכף אזיל דימעה. וכי למה שחיינו לא יהיו שווים? למה החיים שלך צריכים להיות שווים יותר מחייו של ערבי לדוגמא- שגר באום אל פחם - ולא רוצים לגייס אותו? למרות שהוא רוצה? אני לא מבין מה הכבוד שאתה ואתם כל הזמן מחפשים ורודפים אחריו? הLIFE שלי יותר/פחות חשובים מהLIFE שלך זה בכלל לא לעניין - ולו בשל הסיבה שאני לא עיוור. אני לא נותן שישתינו עליי מלמעלה- ויבכו שאין תקציב ( ותרשה לי לפקפק) בשעה שקצינים נוסעים ברכבים של מאות אלפי שקלים, בשעה שמתקיים ביזבוז אדיר של כספי ציבור בצבא. בזמן שהצבא עובד עשרות שנים על אותה מערכת הזנה נבזית שמבזבזת טונות של מזון כל יום, בשעה שכל דרעק בח"א מקבל תנאים של אירופה. בזמן שלא מבהירים לכל איש שמטפל מטעם המערכת במילואמניקים- שהמילואמניקים הם לא חבורה של אנשים סתומים. כל משחקי הכבוד, הכוח, והעוונטה יצאו לי מזמן מכל החורים. אז די.

ניר נגר

New member
זיקקו, לדעתי הבהרת את העמדה שלך

מה אתה רוצה עכשיו? תעודת הוקרה? יאללה, החיים שלך ותעשה איתם מה שאתה רוצה, לגיטימציה להשתמטות לא תקבל כאן. כולנו כואבים את החוסר שיוויון והפגיעה בזכויות שלנו, ולכן אנחנו נלחמים בשביל לשנות את המצב, אני מציע לך להצטרף למאבק ולנסות להשפיע. אני בדיוק כמוך מרגיש שהמערכת די "בוגדת" בי אבל אני עדיין לא מוכן להרים ידיים, כי עדיין יש מראות מסביבי..אני אלחם לשנות! אם אני לא אצליח...אני אבדוק שןב פעם את ההתיחסות שלי למערכת.

זיקקו

New member
חלילה- לא תעודת הוקרה

ניר- אתה הראשון שאומר פה "המערכת די בוגדת בי" כולם צדיקים, כולם מתחסדים, כולם מרוצים. אגב, אין לי בעיה להצטרף לתנועתכם. מבחינתי הרמתי ידיים. חזקו ואמצו.

gil_35

New member
מה שחשוב לכל אחד כזה להשיב זה....

שיחשוב בעצמו אם כל אחד היה חושב כמוהו מה ואיך היתה המדינה שלנו... שיחשוב שמטרת שירותו להגן על משפחתו ועל כולנו ולא על שה"מערכת די בוגדת בי" .. כי הרי אתה יודע שמי שבוגד במדינה זה א ת ה ! אתה זה שנוטש את ה"עמדה" ואומר למעשה במילים אחרות :" אני לא רוצה להגן על משפחתי ומולדתי" . ומצידי שיבואו המחבלים ויהרגו את אמא שלי כי לי זה לא אכפת. האם עכשיו - זיקקו לזה התכונת ? לפחות לי זה נדמה ! לך לא ? האם תנטוש את עמדתך בצבא ותגיד לכל הסובבים אותך , גם בהמשך דרכך האזרחית , - "שמתי קצוץ - ולא אכפת לי" . אתה יודע מה יחשבו אליך אחרים בעתיד? ומה אתה תחשוב , אם זה ביום הזיכרון לחללי ישראל, או בכל אחד מהקרבות שאנו מנהלים נגד אויבנו הרבים ,יום יום , בכל שעה ? אתה יודע שעם מחשבות כמו שלך ( כן .. תחשוב באופן כללי ולא במקרה הפרטני שלך דוקא כי אתה היחיד אבל אתה משמש דוגמא לאחרים גם ) לא היתה לך מדינה ואולי לא ההית נולד כי אותו אויב היה זורק את הוריך לים? תחשוב על זה בבקשה לפני ... גיל.

ניר נגר

New member
צודק גיל! זה מה שמחזיק אותנו

במילואים, חוש האחריות שמה שקרה בשואה לא יקרה כל עוד אנחנו כאן!

למעלה