מצטער על זה שאני משגע אותכם היום

מצטער על זה שאני משגע אותכם היום

בהודעות אבל חייב לרשום התאריך הזה הוא תאריך מאוד טראגי לעם ישראל ולמדינת ישראל כולה היום ה1973\10\06 היום בוא חייה של מדינת ישראל השתנו היום ללפני 32 שנה פרצה מלחמת יום הכיפורים הנוראה בעקבות כשליים ביטחונים ומדיינים נוראים של הממשלה והדרג הביטחוני ספגנו מכה קשה מאוד שאני חושב שעד היום לא הצלחנו לקום ממנה ממליץ לכם לראות את הסרט"שתיקת הצופרים" ולקרוא את הספר "הצופה שנרדם" אלה עוסקים בנושא מבקש להדליק נר לכל חילינו הגיבורים שנפלו על הגנת המדינה ושמירתה יהי זיכרם ברוך!

טיפקסית

New member
../images/Emo16.gif רוצה לשתף אתכם בסיפור אותנטי

הנה סיפורו של הדוד שלי-רפי [רפאל] אשר זכה בתום המלחמה לקבל את עיטור המופת. הסיפור כמעט ואינו ידוע בקרב הקיבוץ שלנו ודודי ממעט לדבר עליו הנה הסיפור מהמלחמה לפניכם מוזמנים לחוות דעתכם סמ"ר רפאל ברקן 2060015 תיאור המעשה: ביום 9 באוקטובר 1973, במהלך הלחימה, לאחר שנפגע הטנק השני, ש-סמ"ר רפי ברקן לחם ממנו באותו יום, ומפקדו נהרג, חילץ סמ"ר רפי בוק את האנשים שהיו עימו ופינה אותם למקום-מבטחים. לאחר-מכן חזר לטנק החשוף לאש האויב ולקח ממנו מסמכים ונשק. ביום 16 באוקטובר 1973, באזור התעוז "טלביזיה" נפגע הטנק, ש-סמ"ר רפי ברקן לחם ממנו, ומפקד-הטנק נפצע. סמ"ר רפי ברקן חילץ את המפקד הפצוע ונשאר להגיש לו עזרה עד לפינוי - וזאת בזמן שניתכה אש אויב, והטנק עמד להתפוצץ. במעשיו אלה גילה סמ"ר רפי ברקן אחוות-לוחמים קור רוח והעזה למופת. על מעשה זה הוענק לו : עיטור המופת אייר תשל"ה מאי 1975, מרדכי גור, רב אלוף, ראש המטה הכללי

irashady

New member
../images/Emo16.gif

שמעתי את זה בבצפר שלי לפני שנתיים נראה לי... אני לא זוכרת מי סיפר... אבל אני זוכרת את הסיפור הזה... הוא ריגש את כל הכיתה...

Lp Fairy

New member
../images/Emo16.gif

החיילים האלה..זאת המדינה שלנו..זאת הגאווה שלנו!!! דוד של אמא שלי שנולד יום אחרי וכמה שנים לפני..אומנם הוא לחם במלחמת ששת הימים ולא בכיפור (והוא גם נהרג שם...ככה שלצערי לא הספקתי להכיר אותו..)..אבל רק לפני שנה ממש חיפשתי עליו חומר ומה לא..וגיליתי כמה שאני והוא דומים... והוא הגיבור שלי...כול החיילים ששם לוחמים או לא לוחמים..הם הגיבורים שלי... יהי זכרם ברוך...

למעלה