מצטער שאני לא משרשר כאן עניינים שלי

מצטער שאני לא משרשר כאן עניינים שלי

אבל אתם יכולים להבין.. זה היה פוגע בפרטיות של דקלה, החברה המדהימה שלי, שהקבועים כאן מכירים.. אז אני אשאל משהו אחר: יש לי כמה חברים טובים, שאני מאד מאד אוהב, ונורא נורא רוצה לדאוג להם.. אבל הבעיה היא שאני לא ממש מצליח למצוא להם בעצמי, ואני גם לא בטוח שאני אמור- כמו שאומרים: לבנאדם רעב נותנים חכה, לא דג.. אז איך נותנים לבנאדם מקסים, מוכשר, אינטיליגנט- אבל ביישן- להבין שהוא דווקא כן מציאה? איך עוזרים לבנאדם להחליט מה הוא רוצה מעצמו? איך נותנים לחברים שלי חכות שיעזרו להם לפגוש בנות איכותיות? אני לא רוצה להמשיך לראות אותם מבועסים מזה שהם לבד, בעיקר כשהם בשלב בחיים שזה נורא לא נעים להיות לבד.. אני יושב בפאב, רואה אותם מזילים ריר לכל עבר, אני אפילו פותח שיחות עם המלצריות, כדי שהם יוכלו להמשיך משם- אבל כלום! יש להם בעיה של אמונה בעצמם, לא של תקשורת. הם אנשים מאד חברותיים. יש רעיונות? יש פה אולי מישהי פה שרוצה להכיר בחור נחמד..? לא זהו.

שאלה טובה,

וואלה לא יודעת מה להגיד לך כי אני גם די נמאס לי, כל מי שמתחיל איתי ערס, גוואתן, פשוט מטומטמים!!! וכל הזמן מחדש אני שואלת "פאקק למה דווקא אני?
" קיצר, תגיד להם לא לאבד תקווה והמישי הזאת תגיע ותעיף להם ת'תחת.. שלא יאבדו תקווה..

בתור התחלה אתה לא(!) משחק אותה

שדכנית. לסדר לחברים עובד רק בסרטים הולוודיים נמרחים. בחיים האמיתיים זה מתכון בטוח לצרות. אז הם ביישנים או לא מאמינים בעצמם או אלוהים יודע מה. מה שזה לא יהיה, הם, כל אחד מהם בעצמו, יהיו חייבים לעבור את השלב הזה לבד. כן, לבד. אתה לא צריך לעזור להם. להגיד את האמת, אתה גם לא יכול. לא יודע להגיד בדיוק מתי אבל לכולם השלב הזה עובר מתישהו. כשזה כבר נהיה יותר מציק ממצחיק. אז בינתיים, אפילו שלך לא נעים לראות אותם במצב הזה... תנסה ממש חזק, אפילו לך לקורס במשחק דרמתי אם צריך. פתגמים זה אולי נחמד אבל כדי לדוג צריך ללמוד ולימודים לוקחים זמן וניסיון ורצון של התלמיד ללמוד.

sweet nogi

New member
אני רוצה להכיר.. אבל מישהו בערך גיל

14-15-16..... רק הגילים האלו....

למעלה