מצטער שאני נאלץ לרשום הודעה זו שוב

BanjoKazooie

New member
מצטער שאני נאלץ לרשום הודעה זו שוב

אבל אף אחד לא ענה לי וחבל שאי אפשר להקפיץ הודעות בתפוז מה כדאי? IAUDIO X5L 20GB CREATIVE ZEN TOUCH 20GB המוכר בחנות המליץ לי על IAUDIO ואמר שזה חדש והגיע רק היום. הוא יותר יקר אבל המחיר לא חשוב לי כרגע. מבחינת איכות הסאונד, מה יותר טוב? ובכלליות איזה נגן עדיף? ואגב מאיפה אני משיג נרתיק לנגן של IAUDIO כי הוא מגיע בלי... תירשמו יתרונות וחסרונות של 2 הנגנים זה יעזור.

gt-master

New member
H320 של איריבר אם תמצא>>

יותר איכותי בכל הפרמטרים. מחיר יחסית נמוך למה שמקבלים איתו בגירסא האירופאית. ZEN TOUCH מגושם,לא צבעוני,חושב שאין לו רדיו ועל פי CNET נשמע פחות טוב מבין האיריבר והאיאודיו. הX5 מציג סרטים כביכול בקצב פרימים גבוהה מה H320 (15 לעומת 10) אבל בתכלס המסך שלו פחות איכותי ורואים פחות טוב(לא שלראות סרטים זה הדבר העיקרי במכשירים אלה). מנסיון שלי,בקריאטיב עושים מוצרים שמרגישים זול ביד (איכות חומר) והאיריבר מאוד יוקרתי.

BanjoKazooie

New member
מה הקטע עם היוקרתיות של אייריבר?

האייריבר המזורגג הזה מחזיק 12 שעות על קבצים באיכות 128!!!!!! ולעומת זאת אייאודיו מחזיק 35!!! אני לא מבין, אייריבר שיחדו אתכם שתכתבו פה בעדם? כל פעם שאני שואל שאלה על 2 נגנים או משהו אחר שלא קשור לאייריבר אתם ממליצים עליו אפילו שהזכרתי שחיי סוללה זה מאוד חשוב לי כי אני שומע קבצים באיכות 256-320 וגם מאוד ארוכים (מוזיקה קלאסית, יצירות של חצי שעה-שעה) המלצתם עליו אפילו שביקשתי נגן שלא חשוב לי בו תמונות המלצתם על H10 ! ואת H320 הוא לא מופיע אפילו באתר של אייריבר ניראה לי הפסיקו לייצר אותו?

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo4.gif

הH10 הוא לא רק לתמונות, בנוסף לנגן הוא גם מציג תמונות. להרוס זה לא יכול. והפסיקו ליצר אותו, כן, במקומו התחילו לייצר H10 של 20 ג'יגה, הוא קצת גדול יותר אבל שיהיה... יומטוב

gt-master

New member
חבל שעניתי לך בכלל

לך תקנה אייאודיו,למה אתה שואל בכלל? הרי ברור שאף אחד פה לא עובד באיריבר אז אם ממליצים אולי כי זה טוב? אני מאחל לך שתקנה איאודיו ושיצא לך מקולקל וזאתי תגובתי האחרונה עליך. המשך יום טוב

RoiRoi88

New member
לדעתי...

מבין שני הנגנים שנתת, לך על ה-IAUDIO. יש לו קצת יותר פונקציות, הוא שוקל קצת פחות (180 לעומת 200 גרם), וזמן ההשמעה שלו ארוך ב-8 שעות (32 שעות לעומת 24). יש לי את ה-ZEN TOUCH, ולכן אני יכול לספר לך רק עליו. אני לא מוצא בו חסרונות (הוא עונה על הדרישות שלי בצורה טובה מאוד, יש לו ממשק ידידותי ונוח, ואין לי בעיות איתו). רק האוזניות שמגיעות איתו הן לא משהו. בכל מקרה, אם אתה שואל אותי מה הייתי קונה אם היה לי תקציב גדול, אז אני הייתי קונה את ה-Creative Zen Sleek החדש. הוא דומה לTOUCH אבל יש בו קצת שיפורים (שוקל פחות, קטן יותר ויש בו רדיו). אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל שאני אוהב את קריאייטיב

למעלה