מצטער שאני פותח ככה אבל למה פסלו את טלי הפיסגה ג'יברי??
P PinkHorse New member 25/5/07 #2 חחח נו די אני חייבתתתת מה הקשר הפיסגה!? עמדנו בחלוקת פרסים ונקרענו מצחוק על זה..
2 2eye New member 25/5/07 #3 שימוש בציוד אסור היא חיממה איתו ושכחה להוריד, או שהיא בכלל לא ידעה שזה אסור (מה שפחות נראה לי)... איך רואים שהקריין הזה שדר כדורגל או משהו, כל היומיים צחקתי ממנו XD
שימוש בציוד אסור היא חיממה איתו ושכחה להוריד, או שהיא בכלל לא ידעה שזה אסור (מה שפחות נראה לי)... איך רואים שהקריין הזה שדר כדורגל או משהו, כל היומיים צחקתי ממנו XD
ה הלוחשת לסוסים האחת ה New member 25/5/07 #4 אני לא יודעת איך זה היה אבל... אם הקריין היו לו עליות בקול של עוד שניה הוא נחנק ......אז הוא שדר כדורגל כאחת שאוהבת כדורגל אני מכירה את התופעה טוב מאוד
אני לא יודעת איך זה היה אבל... אם הקריין היו לו עליות בקול של עוד שניה הוא נחנק ......אז הוא שדר כדורגל כאחת שאוהבת כדורגל אני מכירה את התופעה טוב מאוד
S smart phenomenon New member 25/5/07 #5 הוא ממש לא שדרן כדורגל הוא מקריין בכל התחרויות ווסטרן-תמיד! והוא אחלה שדר ואחלה בן אדם.
F fliperit New member 25/5/07 #6 ../images/Emo45.gif הקריינות בווסטרן אליפות!!!! תגידו תודה שקריין כזה קריין אצלכם...
S SILVER LADY New member 25/5/07 #14 הוא היה פשוט מעולה!! זה ממש שינה משו ולטובה ממש :] חוץ מזה שהוא אמר שמורקה הוא מאמנת חחחח עד שהפאקצות צעקו
הוא היה פשוט מעולה!! זה ממש שינה משו ולטובה ממש :] חוץ מזה שהוא אמר שמורקה הוא מאמנת חחחח עד שהפאקצות צעקו
2 2eye New member 25/5/07 #8 אצלנו הקריינות משעממת הוא הכניס התלהבות...בכל תחרות אינגליש: "לזירה מוזמנת טלי ג'יברי על אוניקס..." ובאליפות: "לזירה מוזמנת טלייי הפיסגההההההה ג'יבריייייייייייייי!"
אצלנו הקריינות משעממת הוא הכניס התלהבות...בכל תחרות אינגליש: "לזירה מוזמנת טלי ג'יברי על אוניקס..." ובאליפות: "לזירה מוזמנת טלייי הפיסגההההההה ג'יבריייייייייייייי!"