מצטער שאני פותח שרשור חדש בשביל זה

cobainos

New member
מצטער שאני פותח שרשור חדש בשביל זה

אבל לכל חובבי זוהר ארגוב הנה הכתבה על בן המלך

cobainos

New member
ואת חייבת להבין

שאין שום מלך...משום מה לא יצאו לי המרכאות אבל אני בכלל לא תופס מזוהר ארגוב מלך גם לא מאלביס ולא מאף אחד בעצם כן,מאבא יוסי המלך

BloodRush™

New member
הצחקת אותי...

The Rock הוא המלך?!?!?!?!?! אני אראה לך מי המלך, האחד והיחיד- GoldBerg!!

guysc

New member
הרשה לי לגחך

בעצם לא לגחך,אלא לפרוץ בצחוק רם! גולדברג היה אפס,הוא אפס,ותמיד יהיה אפס עם שום כישורי היאבקות,שום כישורי מיקרופון. אגב,אתה עדיין רואה היאבקות?

BloodRush™

New member
תרגיע...

בדיבוריך על גולדברג, עובדה שהוא מפלצת אנוש חייתית, והוא קורע את כל המתאבקים אם אלה לא משתמשים בו באמצעים כמו פטישים, מקלות וכיסאות. וגם שטריפל H דפק לו פטיש בפנים בקרב על האליפות ב-Unforgiven הוא קם וזיין לו ת'צורה. הוא אמנם לא נראה כ"כ סוס ליד שאר המתאבקים אבל הכוח שיש לבנאדם הזה, והכוח סבל שלו... זה מה שהופך אותו למתאבק הטוב ביותר, ושוב, עובדה שהוא האלוף. הייתי רואה את ה-Raw והסמקדאון בערוץ Fox Sport באופן קבוע אבל שבוע אחד ללא סיבה הם פשוט החליטו להפסיק את השידורים, אין לי מושג למה. זה היה שבועיים לפני ה-Unforgiven.

guysc

New member
אז שטרוד

אתה מדבר כמו מארק ממוצע-"הוא חיה". זה התירוץ הכי צולע שאפשר לתת. הוא ממש לא מפלצת,הוא לא כל כך חזק,ואין לו כוח סבל בגרוש. מה הופך אותו להכי טוב? שנתנו לו פוש? אין לו יכולת אוירית,טכנית וגם לא ברול. כל מה שהוא יודע זה אגרופים ובעיטות,וגם זה לא משהו. הוא כבר לא אלוף. השידורים הפסיקו כי נגמר החוזה,אבל עכשיו הוו וו אי במו"מ עם ספורט 5+. תתפלל בשביל עצמך שיהיו שידורים,אני לא צריך את זה (משיג יום-יומיים אחרי השידור בארה"ב כולל פיי פר ויואים). לפי כל הדיבורים שלך,אפשר לחשוב שזה אמיתי... אתה יודע שזה מבויים,נכון?

מה?! זה מבוים??????

תמיד חשבתי שגולדברג מביא ספיר זה כואב! אוף... עכשיו אני ידע שהמונסלוט של זאק גאוין לא אמיתי...

cobainos

New member
לא הוא לא,אם כבר אז יש מלכים אחרים

כמו קורט קוביין,ג'יימס האטפילד,ג'ון לנון(ומקרטני),אלביס(שאמרו),אדי וודר,שלום חנוך,ברי סחרוף...לא חסרים

חבוב לאביב לא חסר.... ממש לא...

וכן, הוא מלך... לא אמרתי שהוא יפה תואר ולא אמרתי שהקול שלו מדהים.. אבל!!!
הוא היחידי שיכול לכתוב באמת את מה שהוא חושב ולשים זין על העולם!
הקול שלו אותי לפחות מצמרר לטובה... יש לו משהו נורא מיוחד בקול!
הוא עצמו כתב לא מעט שירים לאריק אינשטיין שלום חנוך וגדולים וטובים אחרים!
השירים שלו פשוט מרגשים וחזקים! מסקנה: אביב גפן אכן מלך!!!

guysc

New member
ושכחת להזכיר שהוא משתמט מסריח

אוכל חינם מגעיל,מרילין מנסון וונאבי.

למעלה