מצטער שהתאהבתי

קנה סוף

New member
מצטער שהתאהבתי ../images/Emo142.gif

אני מצטער שאני מאוהב בך. אם לא הייתי מאוהב בך אז הכל היה פשוט יותר לשנינו. אני יודע שאני לפעמים מתנהג בצורה שקשה להבין, אבל בעצם מאוד קל להסביר את ההתנהגות הזאת. זאת אהבה כשמנסים להסתיר אותה ולהסוות אותה, והיא מאיימת להתפרץ מכל סדק קטן. האהבה שלי אליך היא כמו לחץ עצום בתוכי, לפעמים הכאב של הלחץ הזה הוא ממש כאב פיזי. אבל בגלל שאנחנו לא יכולים להיות יחד ולהגשים את האהבה הזאת, ושנינו יודעים מדוע, אז אני מגן עליה עם עוד ועוד שכבות, בעיקר של עצב, ומדי פעם משהו בכל זאת דולף החוצה. קשה לזהות את הדליפה הזאת כאהבה, כי אהבה היא לא דליפה אלא הרבה יותר מזה. מעבר לפנטזיות הילדותיות שלי, אני שמח שלא התאהבת בי. אני שמח שאת לא יודעת שאני כל כך מאוהב בך. זאת הצרה שלי, ואני צריך להתמודד איתה בלי לסבך גם אותך עם כל זה. את צריכה לחיות את חייך בשקט, וגם אם השקט הזה הוא במחיר כאבים שלי, זה מחיר שאני אשלם. כי אני אוהב אותך.

ה מוזה

New member
"האם להיות בך מאוהב"?

האם להיות בך מאוהב זה כשאני עצוב עכשיו והחלון מראה לי סתיו האם להיות בך מאוהב זה כשהלב מרגיש רעב כשאת לא פה לידי ואם את רוצה לפרוח, תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח, תברחי כי כלום לא מצחיק אותי האם להיות בך מאוהב זה כשהפסנתר משמיע תו אבל שירי נטול תקווה האם להיות בך מאוהב זה כשאני בוכה עכשיו והדמעות לא משמחה ואם את רוצה לפרוח, תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח, תברחי כי כל כך מטריד אותי מה זה להיות בך מאוהב.
זה מה שעלה לי בראש.....כשקראתי אותך .

navige

New member
איש יקר.......

תנסה לומר לה מה שאתה מרגיש....אולי היא גם מרגישה כך... ואם לא ,לפחות ניסית ואתה עדיין יכול להשאר איתה ,הייתי שם..זה אפשרי, אבל עדיין כואב ,לי זה מזכיר את השיר של בן ארצי: כנראה שאהבתי אותך אך לא ידעתי להגיד לך במילים, נפגש בגלגול אחר אם תזהי את הלב השבור שלי....(בתקווה שלא טעיתי במילים) חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי ומי לא בא.... מיכאל |חיבוק

איש יקר -

אתה לא יודע, אבל אני רוצה לצעוק עכשיו, לצעוק חזק. לצעוק שאני לא מבינה את כל סיפורי האהבה בעולם הזה, אני לא מבינה מה אנשים שלא באמת אוהבים אחד את השני עושים ביחד ואני לא מבינה למה יש אהבות כ"כ גדולות שלא ממומשות, אני לא מכירה אותך, ולא מכירה את הסיפור, אבל אני מבינה שיש פה אהבה אמיתית שלך אליה, והלוואי ויותר אהבות היו בנויות ככה. איש יקר- אין לי הרבה מה להציע לך, מלבד האמונה שלי, שמה שקורא הכל לטובה, יש השגחה פרטית על כל אחד מאיתנו, ומה שצריך לקרות יקרה,

חן j

New member
כמה שהייתי רוצה ...

לי היה מישהו שמאוד אהבתי, כל כך הצטערתי שהתאהבתי בו, אהבתינו לא יכלה להתממש, בגלל סיבה מעצבנת כל כך! והוא כל הזמן רמז וזרק משפטים...אבל כשזה הגיע לקטע האמיתי שאמרתי לו "התאהבתי בך" הוא לא ידע איך לקבל את זה ומה לעשות עכשיו... ולא נסגר שום דבר, ודווקא שהתוודתי על אהבתי הוא נסגר (כתבתי לו מכתב) ולא ענה...ואז לא דברנו התרחקנו...עברו כבר יותר משלושה חודשיים וזה עדיין כואב...כמה הייתי רוצה שהוא יכתוב לי את זה...גם אם עדיין לא תיהיה אפשרות שניהיה ביחד..הייתי רוצה שהוא יגיד\יכתוב לי את זה , כדי שאני אדע, אתה לא מבין כמה זה היה עוזר לי... מה שאני מנסה להגיד..כאשר אתה מונע ממנה את החלק החשוב הזה, שזכותה לדעת זאת, אתה לא עושה את זה רק בשבילה, אתה עושה את זה גם בשבילך,כדי שאתה לא תצטרך להתמודד עם הבעיה,או שלא תצטרך להתמודד איתה אבל תעשה טובה גדולה לבחורה, ותשלח לה את המכתב, תוכל להבהיר שזה לא שינה כלום , ועדיין אי אפשר להיות ביחד, אבל תן לה את המכתב, תן לה, כדי שהיא תדע, שהיא תוכל להמשיך הלאה...ואני מבקשת ממך כי אני הייתי בסיפור הזה..

למעלה