מצטער שנעלמתי חזרתי מהמילואים

batzush

New member
מצטער שנעלמתי חזרתי מהמילואים

שלום לכולם מזל טוב למי שנולד לו מזל טוב למי שיש יומולדת סתם הרבה אושר ושמחה לכולם ושאלה יש פירמה של תנור וכיריים באתר מכירות מסויים שנקראת "שאוב לורנץ" או באנגלית "schaub lorenz" הסט זול יחסית יוצא איזה 3000 ש"ח , שווה לקנות? מישהו שמע על זה? או לחילופין יכול להמליץ לי על תנור וכיריים בערך באותו מחיר? אה שכחתי מחר אנחנו קונים חדר ליששכר וגם יש לי משהו לספר מצחיק לאללה. ביי בינתיים

batzush

New member
כנראה טעינו בספירה של השבועות

אשתי לא חשה בטוב אז הלכה למיון שם עשו לה בדיקות מקיפות ואמרו לי שהיא בשבוע 32 ולפי הספירה שלנו אנחנו בשבוע 29 סכרת הריונית אין , אז עשו סקירה והתינוק באמת בגודל מתאים לשבוע 32 אז האחות הסבירה לנו שלעיתים בתחילת ההריון עדיין מקבלים מחזור מדומה ולכן מתבלבלים כנראה שאנחנו כבר בחודש 8 והיום אנחנו הולכים לקנות חדר לתינוק (ואולי גם סוני פלייסטיישן לתינוק השני
)

akavishon

New member
לגבי התנור והכיריים -

לי יש את שנייהם (לא יודע על איזה דגם אתה מדבר). כיריים של חמש להבות, תנור רגיל, בלי שום פונקציה מתוחכמת 0(אפילו בלי טיימר) ואני מאוד מרוצה גם מהתנור וגם מהכיריים. אתה יכול לראות בחתימה שלי את התוצרים שלו... יש לי אותו בערך שנה וחצי ועד היום לא היתה שום בעיה. זה הכל תלוי בטבח...

למעלה