מצטער...

מצטער... ../images/Emo42.gif

אפילו בסדרות על בסיס של זמן, כמו 24 [
] - יש טעויות, ואפשר למצוא אותם על ימין ועל שמאל. אבל היו כבר 2 טעויות ב"מכושפות" שאי אפשר להתעלם מהם! בעונה השניה/השלישית - פרו, פייפר ופיבי קופצות לעתיד, ורואות את פיבי נידונה למוות בשריפה. א', פרו מתה. איך היא הופיעה כאחות [חיה למדי] של פיבי בעתיד? ב', בפרק 413 פיבי מזמנת בטעות את עצמה מהעתיד, כשהיא זקנה... וכאן נשאלת השאלה: איך היא יכולה לזמן את עצמה מן העתיד הרחוק כ"כ... כשהיא עומדת למות בעוד כמה שנים בשריפה? מצטער שאני נטפל לקטנות, אבל... שני טעויות אלה לא נותנות לי לישון בלילה.
^^ *ממשיך מרתון עונה רביעית*

always be me mc

New member
עונה לך:

א. בנוגע ל"פרו מתה. איך היא הופיעה כאחות [חיה למדי] של פיבי בעתיד?" הכותבים בתחילת עונה 2 לא ידעו שכל מה שיקרה עם שאנן יקרה עונה אחרי(עונה 3) ובסופו של דבר היא תעזוב ויצטרכו להרוג את פרו לכן אין התייחסות, רמיזה וכדומה בכלל למוות של פרו בפרק 2.02 עצמו ושוב כי זה היה לפני כל הסכסוך. דבר שני(סיבה שבתוך העלילה): עצם זה שבסוף הפרק הן לא עשו את מה שהן עשו בתחילת הפרק עם השכן(כי הן למדו את הלקח) יכול במידה מה לשנות את העתיד(כי ייתכן מאוד שהרגע הזה עם הכלב שהן שינו הוא זה שגרם לו לרדוף אותן מלכתחילה וזה ההסבר גם למה כשהמסע לעתיד הסתיים הם חזרו דווקא לנק' הזו באותם רגעים) אז הבנת? העתיד יכול להשתנות(ע"י מעשה קטן ו/או גדול ובמקרה זה הקטע עם הכלב שהוא מעשה שנראה קטן לכאורה) וראינו זאת לא פעם אחת במכושפות..זה מה שיפה בפרק 2X02 שתמיד אפשר ללמוד לשנות את דרכך או לפחות ללמוד מטעותך ואגב גם מאוד יכול להיות שבגלל שינוי העתיד הן שינו בטעות גם את עתידה של פרו. בנוגע לפרק עם פיבי העתידית: (בהמשך לסיבה ב) בגלל שהעתיד שונה בדרך זו או אחרת(ופיבי שלנו למדה את הלקח לא להרוג אנשים לא משנה מה הם עשו) אז כנראה זו לא מצאה את עצמה יותר על המוקד ולכן ראינו אותה זקנה ומקומטת חח והפרק הזה הוא 4.14(מספר מהמם
) אני מקווה שהבנת ואני רוצה לסיים בכמה ציטוטים שאולי יסייעו לך להבין את מה שלא הצלחתי להסביר בדבר השני: Phoebe: Apparently neither have we. I think this is why we were sent back here to this moment and time. This is where it all started. The first time we used our magic for revenge. Piper: But it's just a little thing, it's harmless. Phoebe: Yeah, but once you break the small rules, it's only a matter of time before the big ones are next ... Phoebe: No. Our little act of revenge might of been what sent Pratt on his path to seek us all. לקוח מ: http://www.charmedscripts.tv/morality_bites.htm

Elsewhere

New member
../images/Emo127.gif.

[חבל שהוא רק בעונה רביעית, היו עוד כמה טיעונים מההמשך.]

spelling

New member
גם לי יש שאלות!!!!!!!!!

אני יודע שמדובר פה באולפנים תסריטים ורצון של שחקנים אבלללללללללל מבחינת עלילה..איך זה הגיוני שאחרי שפייפר ב 8.22 קיבלה את הטבעת מקופ יכלה לעשות המון דברים למשל:להציל את אימא שלה ממוות!להציל את פרו,עדיין לדעת על פייג',נכון הראו בסוף שלפייפר וליאו יש גם בת?איך זה שבתמונות בסוף או בראיה לעתיד של ואייט וכריס עם השיקויים הילדה לא הופיעה?ולמה בחלק האחרון שכולם מתחבקים הנרי לא בא?ולמה לא חיפשו את פייג' אחרי שהבית התפוצץ??????ושאלה ענקית!ואחרונה חח אבל זה חפירה..נכון היה את הפרק של שנות ה 70 שבהם פרו פייפר ופיבי פוגשות את אימא שלהן ואת הסבתא?איך זה שבפרק 8.22 שפייפר וליאו הולכים לזמן שפייפר בת 10 הסבתא לא ידעה שהן מכושפות?הרי הן ידעו זאת מהפרק של שנות ה 70!ככה הם הכניעו את השד!ודרך אגב בעזרת הטבעת יכלו למנוע את החטיפה של כריסטי...

Sprite

New member
לא זוכרת באיזה פרק

אבל באחד הפרקים (אחרי שפרו מתה) נראה לי שפייפר אומרת שהן היו בעתיד ופרו הייתה חיה וזה גם לא קרה. פרט לזה שנוסעים בזמן (לעבר) ומשנים דברים זה אומר שהעתיד לא יהיה אותו הדבר. ולכן תמיד הם אומרים "אני לא רוצה לגלות דברים על העתיד". כלומר שאם פיבי שמגיעה בתור זקנה ומתה שם (בעבר), זה לא אומר שזה מה שיקרה לפיבי בעוד כמה שנים כי למעשה הגורל שלה השתנה. או כמו שהן תמיד אומרות על נסיעה בזמן "i'm getting a migraine".

למעלה