מצטער...........

moon light boy

New member
רותם, דבר ראשון קבלי ../images/Emo24.gif ענקי..

וברוכה הבאה לפורום שלנו.. ספרי קצת על עצמך..
אני רון, בן 15 וארבעה וחצי חודשים
ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בן 4 אני גר אצל אמא שלי, במושב רמות מאיר ליד רחובות.. ו......זהו!! ספרי גם את!! יותר בהרחבה..
u

moon light boy

New member
מצטער...........

מצטער שלא הייתי כאן להקשיב מצטער שלא הייתי כאן לשמוע מצטער שלא הייתי כאן להשתתף מצטער שלא הייתי כאן לעזור מצטער שלא הייתי כאן לתמוך מצטער שלא הייתי כאן להגיב מצטער שלא הייתי כאן לשתף מצטער שלא הייתי כאן לאהוב מצטער שלא הייתי כאן כדי לבכות מצטער שלא הייתי כאן לברוח.. מצטער שלא הייתי כאן כדי לשמוח מצטער שלא הייתי כאן
פשוט מצטער.... הייתם כל כך חסרים לי... בזמן האחרון אני בכלל לא כותב.. חלק מכם בטח כבר שכח מי אני.. הייתי עסוק בכל מיני דברים.. חשובים פחות חשובים יותר אבל תמיד חשבתי עליכם!!!!!! כי אנשים, אני אוהב אתכם
כי כל מי שפה הוא איש חזק! כוווווווולם!!! אני אשתדל יותר להקשיב אני אשתדל יותר לשמוע אני אשתדל יותר להשתתף אני אשתדל יותר לעזור אני אשתדל יותר לתמוך אני אשתדל יותר להגיב אני אשתדל יותר לשתף אני אשתדל יותר לאהוב אני אשתדל יותר לבכות אני אשתדל יותר לברוח אני אשתדל יותר לשמוח אני אשתדל יותר

ש ק ד ב ת

New member
אתה השתגעת?!

שאנחנו נשכח אותך, באמת,אתה יותר מדי חשוב לנו ויקר לנו שכך ביום אחד נשכח אותך! רונצו´ק זהבסדר, שלקחת פסק זמן... התאוששת... זה קורה לכולנו ואים בכך שום דבר רע... פרץ רגשות כה עצום יכול למוטט ולהפיל... אז לקחת לך הפסקה מזה, זה אולי כואב מידי... ומחזיר את הרגשות, את צער, את האובדן... אנחנו נשתדל להיות חזקים, גם בשבילך... נמשיך לשמור על רון האהוב... חשבתי גם עלייך בכל אותה תתקופה ובאמת נזכרתי בכל אותם רגעים שהיית אז תודה על כל מה שנתת כאן - וזה היה מדהים !!! רק בבקשה, אל תעלם לתמיד... אנחנו זקוקים לך... רוצה עוד משהו לומר לך: חיים בלי כאב, בלי סבל, בלי רגשות, בלי אהבה... לא הייתי רוצה לחיות !!! עם חיים כאלו - אני לא ארגיש בכלל שאני חיה.. אז מה בכלל זה שווה ??? אם אפשר לחוש בכאב - אפשר גם לחוש באושר... אם לא ארגיש צער - לא ארגיש גם אהבה !!! ואז לא ארגיש בכלל כלום !!! אנחנו לא שוכחים אותך לרגע, רון הטווב והנפלא התאהבנו בך מאד, וזה רק מתגבר אנחנו איתך שלך באהבה ובתודה
שקד

Silviya Bamper

New member
הנה אני כותבת נאום שלם...

ואת כבר מוציאה לי את הכל מהפה, לא נורא.... אני אכתוב בכל זאת (ז"א להעתיק כי כבר כתבתי...) אין מילים אחרי שקראתי את זה. פשוט אין מילים. חייבת לפשפש בתוך תוכי, כדי למצוא את הדרך הנכונה להבהיר לך רון שאתה לא צריך להשתדל לא צריך לעשות כלום. להבהיר לך רון שאין סיכוי, -גם אם אתה עצמך ממש ממש תרצה- שאנחנו שכחנו ונשכח אותך. רון, אל תצטער. היית בעיסוקים שלך, בעניינים אחרים ולא תמיד יש זמן לכל זה... אני מבינה אותך רון, לא תמיד יש זמן להיות כאן אבל רון, אתה אומנם לא כאן פיזית או וירטואלית או מה שזה לא יהיה.... אבל אתה עמוק עמוק פה בלב של כולנו.
א ו ה ב ת
לימור.

למעלה