מצטער...

• פותח הנושא S.C
  • פורסם בתאריך

S.C

New member
מצטער...

דבר ראשון שוב תודה רבה ``לי`` על העזרה ותודה שביקרת בפורום שלי ועכשיו תורי... טוב אז אני מצטער מראש כלפי כל מי שהולך להתעצבן על ההודעה הזאת ואני מקווה שאני לא הולך לגרור פה וויכוח עצבני איתי תראי ``לי`` יש לי בעיה קצת עם הפורום שלך... בואי נתחיל עם השם... להיות אמא , מה לעזאזל טוב בזה? אני חייב לציין שאני פשוט שונא , אבל ממש ממש שונא ילדים קטנים וזה כולל תינוקות בני יומם עד ילדים בני 15 ככה פלוס מינוס תלוי בבן אדם מה גורם לאנשים לעשות את הטעות הקשה הזאת של להביא את הדבר המעצבן והמבזבז כסף הזה לעולם? לא חבל על הכסף? , לא חבל על העצבים? , ולמה לעזאזל הם חושבים שאנשים כמוני למשל מתעניינים במה שיש להם להגיד? , שלא יתעסקו איתי ואני לא יתעסק איתם... אתם מוזמנים להשאיר לי תגובות , אני די בטוח שאני יקבל תגובות , ו``לי`` אם תמחקי את ההודעה אני יבין את זה לגמרי... פשוט הרגשתי שאני חייב להוציא את זה מהלב...

טוב,לגיטימי...

גם אני פעם לא אהבתי ילדים.אפילו שנאתי.אבל עם הזמן..החיים משנים אותנו,אחיין שלי הבכור שינה אותי ואת יחסיי לגביי ילדים.והיום אני אוהבת אותם,יותר מכל אוהבת את האחיינים שלי.הכל עניין של זמן......ובן כמה אתה?(אם אפשר לשאול?) אני בעד האמת שרשמת..היא האמת שלך.אני לא יודעת אם זה ישתנה אצלך-מקווה שכן,מאמינה שכן,ילדים זה הדבר הכי נפלא בעולם. מעריכה את כנותך, אלת האהבה. לי28-אני אישית לא חושבת שהודעה זאת צריכה להמחק.

anat lv

New member
לS.C

שלום לך אני אישית חושבת שאין דבר יותר טוב מלהיות אמא מקווה שאם הזמן שינאתך לילדים תעבור ולא ממש לא חבל על הכסף ענת

הלו אתה מוכן להרגע?????.....

``אדון נחמד``, אני בחורה, אמא, ולדעתי אני מצטערת על מה שאני כותבת יש אנשים שלא יאהבו את מה שכתבתי. מה אכפת לי עכשיו. לדעתי אתה חייב פסיכולוג אבל באמת!! ידעתי שיש אנשים דפוקים בעולם אבל לא ידעתי כמה, אין לך מושג מה זה ילד כמה זה חשוב שיש וכמה זה עולם כל ילד זה עולם. ובאשר לכסף אמרת? אם לא על הילדים נוציא את כספנו אז על מה או מי? עצבים אמרת? לא חבל שאני מוציאה אותם על אחד כמוך? אתה שונה ילדים? אולי הם שונאים אותך??? כי אתה ייצור מגעיל? לא חשבת על זה? ועוד משהו גם אתה היית פעם ילד נודניק מגעיל ודוחה!!! ועד היום לדעתי אתה כזה!! הלוואי שלא יהיה לך ככה שלא תוכל להתעלל בהם!!!! ביצורים הקטנים המתוקים והיקרים האלו. אדם ללא ילדים זה אדם ריק ללא כלום!!!1 תאמין לי לי יש ואני עשירה על כל יום שהוא חי כאילו שקיבלתי מיליון שקל. תעשה חשבון הוא בן שלוש אז כמה מיליונים יש לי? לכל יום. ממני טלי, שונאת ``אנשים`` כמוך. ואוהבת את ליאל בן היקר שלי בכל הלב. ביייייייייייייייייייייי

מיה30

New member
בואו לא נהיה בת יענה....

צריך להכיר גם בזאת שישנם אנשים שכן כן לא אוהבים ילדים. מה לעשות. האם כל האצבעות שוות? לא. וכך גם אנחנו. ולך S.C יקר, האם אתה נולדת מבוגר????!!!! נכון שלא!!!!! אז בפעם הבאה חמוד תחשוב טוב טוב שגם אתה יקירי היית ילד מעצבן וזב חוטם. וזהו!!! מיה30 {וכן גם אני חושבת שההודעה הזו לא צריכה להמחק}

מצטער? תגיד לאמא שלך שילדה אותך.

אל תתצטער שאתה כאן רק תצטער שנולדת, לאמא שלך תגיד חבל שהבאת אותי לעולם. אני מצטערת על שקראתי את מה שכתבת בכלל. טלי.

@poet

New member
אוקי ודעתך נחשבת כאן

אין כאן שום מה למחוק כמוך יש עוד המון אנשים תראה את האמת - אני מקווה שזה ישתנה לך , אבל מה לעשות המון גברים פוחדים מילדים או התחייבויות שונות שיהיה לך יום נעים

לך...

מה שמאוד מאוד מאוד מעניין אותי זה.... תגיד בן כמה אתה בכלל? נראה לי שאתה בעצמך ילד.... ובדרך כלל ילדים בגיל ההתבגרות לא ממש אוהבים את האחים הקטנים שלהם שמציקים להם כל הזמן... ומכאן ההודעה שלך הגיעה... האם אני צודקת? בכל אופן אני מאוד מקווה שאני צודקת... ושדעתך תשנה ככל שתתבגר.... ליהי

S.C

New member
שוב אני...

אוקיי בינתיים זאת ההודעה הראשונה שקראתי ולפי הכותרות אני לא אהוד פה במיוחד... כן את צודקת , אני ילד בערך מתקרב ל18 בחלק השני את טועה , אין לי אחים קטנים אז זה לא זה ובקשר לזה שדעתי תשתנה , אני גם מקווה יהיה לי קצת קשה למצוא מישהי להתחתן איתה עם גישה כזאת , אבל זה לא קריטי לכמה שנים הקרובות... עכשיו אל תראו אותי בתור איזה רוצח עם ששונא ילדים , יש ילדים שאני מסתדר איתם ואפילו אוהב אותם , כרגע אני יכול לחשוב רק על אחד שממש אהבתי אבל פה ושם יש ילדים ``בסדר``... עכשיו אני שוב פעם מתנצל , שמעתי גם שפה בתפוז לא ממש התלהבו מההודעה שלי , במיוחד בגלל שאני מנהל פורום בעצמי... וכמו שכתבתי בפורום שלי , אני די פסיכי , יש לי קטעים דפוקים קצת יותר מרב האנשים, אל תקחו אותי כל כך ברצינות...

למעלה